kemal bey inanılmaz bir dr.. insanların somurulmeye neredeyse alıstıgı bir zamanda boyle duzgun bi adam kaldımı diyor insan kendi kendine...
benm hem endometriomam vardı hemde yumurta rezervim dusuktu... hatta ilk denememde 10 yumurtayla basarısız olduk ama ikincide 4 yumurtayla ikizlerimiz oldu.. yani kesinlikle umutsuzluga kapılmayın diyorum.. bu da en guzel ornek sanırım.. ben gebelik testine bile gitmek istememiştim 2.de...... bosuna para vercem dedim teste... esim ısrar etti... (yasadıgım yer nedeniyle baska bi yerde tahlil yaptırdım yanlıs anlasılmasın) beni sakın arama sonucu ogrenmek bile istemiyorum dedim esime.. olmicak 4 yumurtayla dedim.. 10 taneden tutturamadık 4 taneyle nolsun dedim ama yanılmısım...
sakın yılmayı derim ben usanmayın devam kemal beyle tabi..
bende de endometriozis,rezerv azlığı fsh yüksekliği,arada prolaktin yüksekliği,troid(iilaç aldığım için sorun olarak görünmüyodu gerçi..)
eşimde morfoloji %1-2 arası gidip geliyodu...ilkinde dondurulmuşum bile olmadı 2 tane embriyo oldu..ikincide 4 taneydi..ikisi donduruldu..o dondurmlardan biri miniğim..Allah tamamına erdirsin inşallah....hiç kimseye gereksiz vaatler vermiyo kemal bey..dosdoğru ne düşünüyosa o...
ALLAHIMM BU YOLDA HERKESE YARDIMCI OLSUN...KİMSEYİ BEKLETMESİN..
Perşembe günü 3.denemenin başlangıcı için ordayım.Ama bu sefer biraz uğraşıcam heralde..Adetim gelmiyor.Önce o sorunu aşıcaz.Diğer iki denemede hiç tutunma olmadı ki embriyoların 3 ü blasttı.Genetik test yapıcaz...Embriyolarıma bile kavuşmama daha çok var...Umarım sabrımızın sonu selamet olur.Hakkımızda hayırlısı neyse o olur....:26:
Amin Mügecim cümlemizin..
Perşembe dediğim gibi gitmek nasip oldu.Muayenemizi olduk.Yumurtalık tembelliği bizim sorunumuz..İlaçları tekrar verdi Kemal Bey.. 3.transfer için...Ama kafama takılan bişey oldu arkadaşlar...1 yıl olduğu için tahlilleri tekrarlıyalım dediler.Tamam dedik.Hem genetik test için de kan vercektik.Hani ilk başvuruda yapılan testler var ya onlara da bakalım 1 yıl oldu deişiklik varmı diye..Eşimden de kan aldılar.DOndurulmuşlarla deniyces.Eşimde bir hastalık varsa bile şu anda ondan alınacak bişey yok ki?Yani bebeğe geçecek bi durum yok.Zaten dondurma işlemi yapmadan önce test olmuştu...Yani hep diyoruz ya maddiyat 2.planda o merkezde diye.Bu durum kafamı karıştırdı.:26:
Tabiki 2rapor veriyorlar biri ilac biri de tup bebek icin. İlaclar icin 800 tl fark oduyorsun. Tup bebek merkezimede islem icin gittiginizde sizden 2250 tl gibi rakam istiyorlar sakin onu odemeyin sgk ya gidin burak bey var. Tup bebek raporlari ile ilgili rapor odemelerine bqkiyor ona sorun ben oyle yaptim dr o rakam cok dedi hemen tup bebek merkezini aradi ve bu fiyati istissiniz dedi onlarda yok ole bisey dediler tabiki :))) korkudan ne divegini sasirdilar. Fark olarak sadece 800tl civarinda bir rakam odemem gerektigini soylediler. Boylece bu isi de halletmis oldum... Sormak istediginiz bir sey olursa sorabilirsiniz . Ben bunu bu sitede tanistigim argok adli uyeden aldigim bilgiler isiginda basardim kendisine tesekkur ediyorum. Ayrica burdan bas bas bagirdim.. Sadece yapmaniz gerken (basbakanlik ilatisim merkezine internet sitesi var) sadece bir elektronik pasta yollayip sikayet etmekti ama kimse orali olmadi . Herkez alismis ne derse inanmaya ugrasmamaya sanirim paralari cok..... Ben bir vatandas olarak vergimi oduyorsam saglik guvencemden de yararlanmak en dogal hakkim.. Bu ulke bu yuzden bu halde herkes duyarsiz.. Paranizla yapmis olsaniz bile bunu oraya sikayet oalark yazabilirsiniz yasadiginiz haksizligi sikayet en dogal hakkinizdir bir kac dajikanizi lacak bir mail... Lutfen bundan sonra duyarli olalim yazik degilmi bizlere....herkes bu bilgiyi paylassin ve raporunu qlsin cok basit sadece raporumu istiyorum diye bir dilekce yazacaksiniz universite bashekimligine o kadar zaten zor olan kismi ben hallettim ve yolu actim herkeze bol sans diliyorum
neden böyle bişey istediler anlamadım keşke sorsaydın canım hatta bence merkezi ara ve sor, benim kafama takılan bişey olunca hemen arıyorum ve cevabı öğrenip rahatlıyorum. kemal beyle görüşmek istediğini söyle seni o gün telefonla araması için kaydederler kemal bey arar seni. şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun cnm? daha ben aşılama yada tüp bebek sürecine geçemedim rahimde problem çıktı
Sonradan aklımıza gelince bir tek onun için telefon açmak istemedim.Belki gidiş gelişlerde yüzyüzeyken çıtlatabilirim.Ama geçti artık...
Dondurulmuşlarla devam edeceğimiz için coraspin ve elevite devam dedi.Ben de henüz transfer sürecine giremedim çünkü adet olmadım 4 aydır.Farlutal kullanıyorum şu anda.10 gün devam sonra adetim gelicek.Sanırım Estrofeme başlıycas...Bu arada 1 sene oldu ben ara vereli Zİtrotek diye antibiyotik var.Tek kullanımlık iki hap.Onu verdi.Bakalım.Nasip ederse rabbim..Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah.Hem sen de üzülme ne güzel transfer falan olmadan sorun bulmuşlar..Ya bilmeselerdi yaptırsaydın da tutmasaydı.Daha çok üzülürdün.Geç olsun güç olmasın arkadaşım...
yok mu benimle birlikte gün sayan? 5.günümdeyim...kaldı 7 gün...Kemal Bey çok ümitliydi ama ben 2 negatiften sonra umudumu yitirmiş durumdayım...
merhaba bende hasan beyin hastasıyım.. sana bol sans diilerim .. niye ümidini yitirdin ki anlamadım?
Daha önce iki negatif denemem var.Hiç bir sorun yok.Her şey güzel gidiyor.Ama hamile kalamıyorum.Tutunmuyolar.Dondurulmuşlarım da bitti.Eğer bu sefer de olmazsa uzun bi zaman bu işlerle uğraşamayabilirim.En çok maddi biraz da manevi yönden...
mrh arkadaşlar ben de 2013 haziranda tüp bebek düşünüyorum daha önce kemal beyle görüştüm (mayıs ayında)6 ay daha bekle dedi işimden dolayı haziranayında düşünüyoruz.
ben şehir dışından geleceğim bu rapor meselesini hiç bilmiyorum bu hastane raporu kabul ediyor mu bir de bu raporu bulunduğumuz ilde mi antalyada mı çıkartacağız?
bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...
üzülme ama olabilir herşey insanlar için.. bende bi kere negatifim var şimdi dondurulmuşlarımla tranfer yaptırıcam bugün ilaçlara başlayalı 8. gün 9 tane donmuşum var bakalım kısmet.. sen test gününü mü bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?