antalya ya da mersinde onerebileceginiz tatil mekani??

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Iki kiz gidecegiz tatile. Şöyle ayak takiminin olmadığı hem uygun hem civil civil hem de dogasinin güzel olduğu deniz kenari bir yer önerir misiniz lütfen :-)

mersinin geneli ayak takımı hiç yaklaşmayın derim iki bayan :ssz:
antalya- alanya herzaman gözdem olmuştur :51:

Tamam mersini eledim oyleyse :-) alanyada da çok amele varmış rus kizlar için gelen . Kemer ya da Olimpos nasıl arkadaslar? Bir de incekuma giden var mi

valla lara en guzel yeri.kaymagi gibi dusunebilirsin antalya lara yaz internetten.. dedeman hotel iyidir tam gobektedir:))) kremlin palace,rixos gibi otelleri cok iyidir:51:

Canım dedeman oteli yedi bitirdiler. El değiştirdi orası, Akra Barut oldu. O da zaten henüz açılmadı -binayı sil baştan izole ettiler konsepti değiştiriyolar.
Ama konu sahibine bende Kundu bölgesindeki Titanic oteli ısrarla tavsiye ederim.

Arkadaslar incekum , kemer ve olimpos hakkinda bilgisi olan?

Ben bi Antalyalı olarak Kemerden hiç hazzetmiyorum ya. Alanyadan da beter. Safi Rus kaynıyo ve onları tavlamaya çalışan apaçi tayfası.
Olympos benim favorim. Türkmen Pansiyon var bence en iyisi -ki gittiğimde hep orda kalırım ben.
Hem sessiz sakin, hem doğanın göbeği. Denize yürüme mesafesi 15-20 dk kadar ama kesinlikle huzurun zirvesi orası.
Havuzu olan bi otel istiyosan Olympos Eski Yeni Pansiyon. Araştır netten, emin ol pişman olmayacaksın.

Ben bi Antalyalı olarak Kemerden hiç hazzetmiyorum ya. Alanyadan da beter. Safi Rus kaynıyo ve onları tavlamaya çalışan apaçi tayfası.
Olympos benim favorim. Türkmen Pansiyon var bence en iyisi -ki gittiğimde hep orda kalırım ben.
Hem sessiz sakin, hem doğanın göbeği. Denize yürüme mesafesi 15-20 dk kadar ama kesinlikle huzurun zirvesi orası.
Havuzu olan bi otel istiyosan Olympos Eski Yeni Pansiyon. Araştır netten, emin ol pişman olmayacaksın.

Çok tesekkur ederim dediginiz yerleri arastiracagim. Ruslar her yerde ya iyyybizim abaza turk gencleri de görmemiş gibi yapisiyorlar onlara. Kemerden neden hoslanmiyorsunuz peki? Kaş nasil bir yer??

Mersin'i düşünürseniz,erdemli,ayaş,Silifke- kız kalesi,Anamur taraflarını düşünebilirsiniz denizleri güzeldir ama özellikle hafta sonları çok kalabalık olur,genellikle pansiyon tarzları vardır,günlük kiraya verilen evler de vardır,ilan sitesinden bakabilirsin.

Çok tesekkur ederim dediginiz yerleri arastiracagim. Ruslar her yerde ya iyyybizim abaza turk gencleri de görmemiş gibi yapisiyorlar onlara. Kemerden neden hoslanmiyorsunuz peki? Kaş nasil bir yer??

Ya işte Kemerin bi sahili güzel orda da sürekli birbirine afedersin ama iş atan turist kızlarla bizim tek bi hareketi kollayan delikanlılarımız olduğu için ben orayı ortam olarak hiç sevmem. He otelleri tabiki güzeldir ve kemer küçük bi yer olduğu için gece eğlenmek istediğinde turlayacağın küçük bi çarşısı ve ardından da gidip kopabileceğin clubları var :) Sahildeki manzaraların hepsinin akşam versiyonları orda da devam ediyo tabi.

Kaş inanılmaz güzelmiş ben ne yzıkki bu yaşıma kadar oraya gitmeye hiç fırsat bulamadım inşallah önümüzdeki ay balayım için oraya gidebilrim. Yemyeşil manzarası berrak denizi varmış, çok duydum methini.
Bi de Alanya-Altınkum da olabilir. Ordaki otellerin kalitesine kimse tek söz edemez ve gün içerisinde çarşıyı turlamak isterseniz ulaşım araçları dibinizde olacağı için ister Side-Manavgat isterseniz de Alanya merkeze rahatlıkla gidebilirsiniz.

Tamam mersini eledim oyleyse :-) alanyada da çok amele varmış rus kizlar için gelen . Kemer ya da Olimpos nasıl arkadaslar? Bir de incekuma giden var mi
çıralıya gidin.
biz 2 bayan çıralıda bir pansiyonda kaldık. olmposada yakın. bir öğretmen işletiyordu. .çok memnun kaldımdı.

Arkadaşım balayını kaş islamlar köyüydü sanrım orada yaptı fotolarını göstermişti netten bi bakın isterseniz cok güzeldi :)

Back
X