- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Iki kiz gidecegiz tatile. Şöyle ayak takiminin olmadığı hem uygun hem civil civil hem de dogasinin güzel olduğu deniz kenari bir yer önerir misiniz lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla antalya coook guzeldir...
Lara tarafini oneririm
Antalya büyük bir şehir. Lara tam olarak nerde acaba
valla lara en guzel yeri.kaymagi gibi dusunebilirsin antalya lara yaz internetten.. dedeman hotel iyidir tam gobektedir:))) kremlin palace,rixos gibi otelleri cok iyidir![]()
Arkadaslar incekum , kemer ve olimpos hakkinda bilgisi olan?
Ben bi Antalyalı olarak Kemerden hiç hazzetmiyorum ya. Alanyadan da beter. Safi Rus kaynıyo ve onları tavlamaya çalışan apaçi tayfası.
Olympos benim favorim. Türkmen Pansiyon var bence en iyisi -ki gittiğimde hep orda kalırım ben.
Hem sessiz sakin, hem doğanın göbeği. Denize yürüme mesafesi 15-20 dk kadar ama kesinlikle huzurun zirvesi orası.
Havuzu olan bi otel istiyosan Olympos Eski Yeni Pansiyon. Araştır netten, emin ol pişman olmayacaksın.
Çok tesekkur ederim dediginiz yerleri arastiracagim. Ruslar her yerde ya iyyybizim abaza turk gencleri de görmemiş gibi yapisiyorlar onlara. Kemerden neden hoslanmiyorsunuz peki? Kaş nasil bir yer??
çıralıya gidin.Tamam mersini eledim oyleysealanyada da çok amele varmış rus kizlar için gelen . Kemer ya da Olimpos nasıl arkadaslar? Bir de incekuma giden var mi
Arkadaslar incekum , kemer ve olimpos hakkinda bilgisi olan?
çıralıya gidin.
biz 2 bayan çıralıda bir pansiyonda kaldık. olmposada yakın. bir öğretmen işletiyordu. .çok memnun kaldımdı.
Kiz kiza gideceksiniz olimpos derim. Hem şirin, hem civil civil.
Yasli çiftler , saçma sapqn insanlar tercih etmez zaten orayi. :)
Ben bile dusunuorum kendi basima gidip kafa dinlemeyi.
Pansiyonun adını söyleyebilir misiniz?
,olympos yavus hotel.
ulupınar köyü,çıralı,kemer ant.
.tel.05327372430 . 02428257021 / 70 30
Çok tesekkur ederim dediginiz yerleri arastiracagim. Ruslar her yerde ya iyyybizim abaza turk gencleri de görmemiş gibi yapisiyorlar onlara. Kemerden neden hoslanmiyorsunuz peki? Kaş nasil bir yer??