- 11 Kasım 2015
- 73
- 82
- 38
- Konu Sahibi linguistic
-
+1aman bacım sakın antalyaya gitme. kapısında kuyruk olmuş eşini bekliyorlarmış.
aman bacım sakın antalyaya gitme. kapısında kuyruk olmuş eşini bekliyorlarmış.
Antalya da okudum ben bir gun simit bogazimda kaldi neden mi ablaaa tangaya benzer kulot giymis sutyenle,ustune bir pareo altinda ki mayoda islak olunca yapismis zaten icini gosteriyor dondurmaci abinin icten icten uluduğunu duyar gibi oldumMerhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun
Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadimSonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum varYani 5 senedir de burada yasiyoruz
2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten
Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklinaAmaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir
Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm
Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi
Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor
Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?
Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?
Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?
Ağlarım lan şimdi! Görev sebebiyle iç anadoludayım ölüyorum soğuktan 2 yıl daha buradayım üstelik. Sonra caaanım memleketim Antalyama dönücem.
Bacım ilk Bi yadırgarsın herkes sana açık gelir ama sonra gözün alışır.
Valla kadın halimle ben bakıyorum güzel görünce. Kendini törpüle.
Yalnız iş sezonluk mu olucak turist falan demişsin?
Sivas daha muhafazakardır tabi ama antalya da Yörük cok vardır. Muhafazakar kesimi de coktur yani. Yazın çok çok sıcaktır. Ama imkanları geniştir bereketlidir.
Nişanlıyım kısmetse temmuzda tamamen antalyaya taşınıyorum nişanlım orda doğup büyümüş şehir gerçekten çok güzel ve evet genelde herkes kıyafet konusunda çok rahat hatta turistler bi tık daha rahat demişsiniz ki iş gereği eşim çok içli dışlı olucak ama işi gereği olmasa bile antalyanın heryerinde turistler aynı yani bence bunları sorun etme o işte çalışmasa bile antalyada yaşarsanız adım başı karşılaşıcaksınız ve biyerden sonra çok alışıldık olacak buMerhaba kizlarrrr
Biraz uzun olacak usenmeyip okursaniz bir karar vermek icin fikrinize ihtiyacim var
Kendinizi benim yerime koyun yada bir arkadasiniz size danisiyormus gibi dusunun
Ben İstanbulda dogdum buyudum 24 sene orada yasadimSonra uni okumaya Sivasa geldim,ardimdan ailem de buraya
geldi,yerlestik.Burada tanistim,evlendim,15 aylikta bir oglum varYani 5 senedir de burada yasiyoruz
2 gun once bir akrabam hem esime hem bana Antalya da is imkani sundu
Bende bazi sebeplerden dolayi son 1 senedir baska bir sehre tasinmanin hayallerini kuruyorum zaten
Antalya deyince evet sicak deniz kum gunes geliyor insanin aklinaAmaaaaaaaa turistik de bir yer ve ic anadoluya nazaran insanlarin fazlasiyla rahat ve ozgurce yasadigi bir sehir
Ben bunu duyunca cok sevindim inanin cooook istiyorum sivasin sogugundan kurtulmayi iklimi sicak buyuk bir sehirde yasamayi
Ama esimi cok seviyorum ve ben malesef asiri KISKANÇ bir insanim elimde degilm
Şimdi o is geregi turistlerle hep ic ice olmasi gerekecek oyle olmasa bile insanlar sicaktan rahat rahat giyimlerle dolasiyorlar ama benimde hayalim cokta istiyorum bu firsati degerlendirmeyi
Ben esime guveniyorum ama kendime olan guvensizligim ve kendimi begenmemem boyle dusunduruyor beni bu hale getiriyor
Antalya da yasam nasildir?
Siz olsaniz tasinirmiydiniz?
Antalya izmir gibi turistik ve sicak yerlerde yasayan arkadaslar esinizi sevgilinizi bu konuda nasil karsiliyosunuz?
Kiskaniyor musunuz hic?
Kiskaniyorsaniz bununla nasil mucadele ediyorsunuz?
Ve antalya da insanlar hep sort etek mayoyla mi geziyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?