- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
- Konu Sahibi linguistic
-
Nişanlıyım kısmetse temmuzda tamamen antalyaya taşınıyorum nişanlım orda doğup büyümüş şehir gerçekten çok güzel ve evet genelde herkes kıyafet konusunda çok rahat hatta turistler bi tık daha rahat demişsiniz ki iş gereği eşim çok içli dışlı olucak ama işi gereği olmasa bile antalyanın heryerinde turistler aynı yani bence bunları sorun etme o işte çalışmasa bile antalyada yaşarsanız adım başı karşılaşıcaksınız ve biyerden sonra çok alışıldık olacak bubence antalya gibi güzel bi şehirde yaşamak çok hoşunuza gidicek
[/Q
Kıskancım ama öyle buna bakcak bunu görcek diye bi kıskançlık değil benim ki zaten orda doğup büyüyen herkes diyo ki biz alışkınız kimse dönüp bakmaz diyolar :) Buarada teşekkür ederim sizin içinde umarım hayırlısı olur taşınma işiYaaa adim basi demek
Size de hayirli olsun allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Peki sizde kiskanclik yokmu hiccc nasil dayanacaksiniz
Ahh istanbul keske istanbul icin olsaydi bu firsatim cok ozluyorummmmmmSenelerdir fıstık gibi hatunların olduğu otellerde kaldım tatil amaçlı Antalya'da,ben bile bakıyordum güzel görünce. Kıskanç değilim ama size uyarmı bilemedim.
Gezdiğimizde de otelden çıkıp,genelde rahat bir giyim tarzı ile karşılaştığımızı söyleyebilirim,yazlık yer sonuçta.
Ben yaşamak ister miydim konusuna gelince,ilk etapta evet ay ne güzel,trafikte yok ,sakin,sıcak şehir vs diyorum ama tatilin son günlerine doğru,İstanbul'a döneyim taşını toprağını seveceğim kafasında oluyorum,özleyerek dönüyorum.
Bak şimdi bir şey değil ben Kıbrıs’ta yaşıyorum e sevgili adayım var. Burada gece kulüpleri var hep yabancı kadınlar var, deliriyorum evet çünkü maalesef ben de çooook çirkinim ama yapacak bir şey yok yapacak adamı bağla yine yapar, yapmayacak adamı bırak yine yapmaz
Bence İstanbulda da Sivasa oranla daha çok sorun çıkar. Eşinize birisi sarkacak diye değil ama yaşam tarzı olarak kıskançsanız buluttan nem kaparsınız. Yazın ben foçada bir arkadaşımla sahilde otururken gözümde güneş gözlüğü var gözlerim gözükmüyor. Kızın biri geldi eşime neden bakıyorsun sana dalarım falan. İki çocuklu evli kadınım eşine falan bakmadım baksam da göremez aynalı güneş gözlüğünden gözüm gözükmüyor. Sahil yeri falan olunca haliyle açık giyinmiştik durduk yere olay çıkardıAhh istanbul keske istanbul icin olsaydi bu firsatim cok ozluyorummmmmm
Ben tekirdağda yaşıyorum. 1 C sıcaklıkta burası. Antalya ise (annem gideceği için baktım) 15 C falandı en son. Gıpta ettim. Çünkü sıcağı seviyorum.Hahahsha haklisin bacim ama kargaya yavrusu sahin gorunurmus kiskaniyorum napayim
Dağlık bölgeye taşınalım demediğinize sevindim. O zaman aşarsınız bence. =))Ahahahah gercekten esime tamda boyle soyledim antalyaya gidersek benimde bi terapist bulmam lazim bu kiskancligim icin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?