Tekrar geçmiş olsun atomix.Fotoları gördüm,çok güzel olmuş iyi ki yaptırmışınPaylaşım.ların çok güzel özellikle Antalyada ameliyat olmak isteyenler için büyük bir şans bence.
Teşekkürler....senden de foto bekliyoruz......
Sen bakmadın mı arkadaş olarak eklisin bende.Ben eskidim artıkfoto koyalı çoook oldu.Bir ara kaldırdım sonra tekrar yükledim falan.Herkese açık değil malum kim kimdir,bayan mı,erkek mi? İnsan güvenemiyor ki.Hoş ne kadar yüz gözükmese de ben tedirgin oluyorum nedense.
Ameliyat olmadan önce bakmıştım haklısın,son hâli nasıl özellikle dikişlerinin görüntüsü nasıl?iyileşme durumunu merak ediyorum...foto paylaşabilir misin??
Fotograflarınıza bakmak şstiyorum izninizle
bilgileriniz için çok teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama daha yeni üye oldum. bende meme küçültme ve karın germe operasyonu olmayı düşünüyorum konu hakkında çok bilgilendim sizlerin sayesinde , bende antalya eğitim ve araştırma hastanesinde Dilek hanıma gittim tetkikler yapıldı yarın sonuçları göstereceğim bakalım ne karar verilecek. meme küçültmeyi devlet karşılıyor karın germe konusunda konuşacağım bazı korkularım var şeker hastasıyım bu bir sorun çıkarırmı diye birde karın germede ameliyat sonrası çok acı çekildiği off kalp atışlarım artıyor düşündükçe :44:
bilgileriniz için çok teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama daha yeni üye oldum. bende meme küçültme ve karın germe operasyonu olmayı düşünüyorum konu hakkında çok bilgilendim sizlerin sayesinde , bende antalya eğitim ve araştırma hastanesinde Dilek hanıma gittim tetkikler yapıldı yarın sonuçları göstereceğim bakalım ne karar verilecek. meme küçültmeyi devlet karşılıyor karın germe konusunda konuşacağım bazı korkularım var şeker hastasıyım bu bir sorun çıkarırmı diye birde karın germede ameliyat sonrası çok acı çekildiği off kalp atışlarım artıyor düşündükçe :44:
ameliyat sonrası süreçten korkuyorum.ama sonucu düşününce çok istiyorum.atomix sen doktorundan memnun musun bir de ameliyat izi tedirgin ediyor beniameliyat öncesi doktorum diazem diye bir hap verdi,gayet rahat gittim ameliyathaneye,çizimleri yaptı,fotoğrafımı çekti.saat 13.00 gibi başladı.3-4 saat sürer demişti ama 6 saat sürmüş ameliyat her neyse saat 19.00 da odaya gelmişim.ilk günle ilgili tek hatırladığım odamda gözümü açtım eşim önceden hazırladığım çoraplarımı ayağima geçirmiş,yan taraftada göğüs küçülten bir hasta var onu gördüm. uyudum o kadar...ikinci gün sabah müthiş bir sırt ağrısıyla uyandım ..hemen göğüslerime baktım çok büyük ve şişlerdi.karnım sargılıydı göremedim.doktorum geldi,herşey yolunda dedi,bir de fıtığım varmış onu temizlemiş kaslarımı da boydan boya dikmiş ...neyse ayağa kalkıp şöyle bi tur at dedi.ilk kalkış çok kötüydü,normalde ağrı yok ama dikişlerin gerginliği ve tutulmuş sırtım baya acı verdi .tuvalete zor gidebildim.yürürken karnım yere düşecek gibi hissettim. tuvalete gidip yatmayla geçti günüm..3.gün biraz daha iyiydim.ağrı kesici hiç kullanmadım desem yalan olmaz.ameliyatla ilgili bir ağrı olmadı bende.ama sırt üstü yatmanın verdiği ağrı gerçekten berbat...hastanede 3 gece kaldım.4.gün sabah taburcu oldum.bu arada merak edenler için söyleyim drenlerim çıkarken biraz acıdı ama katlanılmaz değildi.hastaneden çıkıp eve gelmek müthiş iyi geliyor insana...her gün çok daha iyiyim.hatta dün dışarda açıkhava da yemek yemeğe gittik .tek sıkıntım eğik yürümek...bu da insanın belini ağrıtıyor.oturmak şartıyla iyiyim.ayakta çok gezemiyorum...yarın bir hafta oluyor ve doktor kontrolüm var sabah...soruları olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Ameliyat öncesi ve sonrası fotolarımı bir süreliğine herkese açtım... Fikir edinmek isteyenler baksınlar ..
ameliyat sonrası süreçten korkuyorum.ama sonucu düşününce çok istiyorum.atomix sen doktorundan memnun musun bir de ameliyat izi tedirgin ediyor beni
Göbeğin gerçekten sarkıksa ve doğum yapmışsan başka çözümü yok.süreç zor değil,asım bey de çok iyi bir doktor.ancak sıfır iz beklentin olursa hayal kırıklığı yaşarsın.iz kalacak ama çamaşırın içinde ve zamanla silikleşecek.düz bir karna sahip olmak daha önemli bence..giydiklerin daha bir yakışacak,özgüvenin tavan yapacak...yine de karar senin...doktorumu kesinlikle tavsiye ederim,kolay gelsin sana...
Canım, benim ameliyat olduğumu duymayan akraba kalmadı, göbek fıtığı, kasların dikilmesi ve karnımın toparlanması yapıldı diyorum. Doğruyu yani, sonuçta bu ameliyat hem sağlık hem görüntü için oldu, yeniden karın duvarımız oluşturuluyor, barsaklar,mide olması gereken yere geliyor, fıtık düzeltiliyor, fıtık çok önemli bir şey, Allah korusun fıtığa bağırsak sıkışınca acil ameliyat, öldürebiliyor bile. Bu nedenle kendini estetik oluyor gibi düşünme bu senin hem psikolojik hem de beden sağlığın için olan bir ameliyat. Ama kolay değil, gerçekten ihtiyacın varsa ol, mesela atomix arkadaşımızın önceki hali benimkinin yanında estetikli gibi, gerçekten benim ikizlerim de var, karnım karın demeye şahit ister bir haldeydi, hamile gibi şiş, buruşuk ve sarkık, çok genişlemiş bir göbek deliği. Çok çok kötüydü, şimdi gerçekten güzel oldu. Ama yardımcın olmadan çok zorlanırsın, bi kere on onbeş gün eğik yürümek hiç bir iş yaptırmaz sana, bu kadar sıkıntı çektikten sonra işe güce dalıp, dikişlerin açılması kötü olur, bir tanıdığım 1,5 ay sonra ev taşıdı, iç dikişleri açılıp fıtıklaşma oldu, 1 senedir korse takıyor. O yüzden gerçekten gerekliyse ailene güzelce izah et ve yardım al derim, şahsen ben yardımsız yapamazdım. Doktor da çok önemli, mümkünse canlı resim foto falan görmeye çalış. Her şey gönlünce olsun.teşekkür ederim atomix.bugün vazgeçer gibi oldum ama aynaya bakınca olmam şart. 3 tane doğum yaptım.aile bilmeden olmam lazım tek başıma ev çocuk nasıl olacak bilmiyorum.sağol sayende doktora olan güven konusunda da sorun kalmadı.
Canım, benim ameliyat olduğumu duymayan akraba kalmadı, göbek fıtığı, kasların dikilmesi ve karnımın toparlanması yapıldı diyorum. Doğruyu yani, sonuçta bu ameliyat hem sağlık hem görüntü için oldu, yeniden karın duvarımız oluşturuluyor, barsaklar,mide olması gereken yere geliyor, fıtık düzeltiliyor, fıtık çok önemli bir şey, Allah korusun fıtığa bağırsak sıkışınca acil ameliyat, öldürebiliyor bile. Bu nedenle kendini estetik oluyor gibi düşünme bu senin hem psikolojik hem de beden sağlığın için olan bir ameliyat. Ama kolay değil, gerçekten ihtiyacın varsa ol, mesela atomix arkadaşımızın önceki hali benimkinin yanında estetikli gibi, gerçekten benim ikizlerim de var, karnım karın demeye şahit ister bir haldeydi, hamile gibi şiş, buruşuk ve sarkık, çok genişlemiş bir göbek deliği. Çok çok kötüydü, şimdi gerçekten güzel oldu. Ama yardımcın olmadan çok zorlanırsın, bi kere on onbeş gün eğik yürümek hiç bir iş yaptırmaz sana, bu kadar sıkıntı çektikten sonra işe güce dalıp, dikişlerin açılması kötü olur, bir tanıdığım 1,5 ay sonra ev taşıdı, iç dikişleri açılıp fıtıklaşma oldu, 1 senedir korse takıyor. O yüzden gerçekten gerekliyse ailene güzelce izah et ve yardım al derim, şahsen ben yardımsız yapamazdım. Doktor da çok önemli, mevet bu ameliyat gerçekten gerekli benim içinümkünse canlı resim foto falan görmeye çalış. Her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?