atomix merhaba..ben yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum.asım bey bu branşta nasıl bir bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim
atomix merhaba..ben yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum.asım bey bu branşta nasıl bir bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim
ben muayene için gittiğimde 4 tane burun ameliyatı pansumanına gelen hasta vardı.hepsi de mükemmeldi doktordan herkez çokı memnun bende 10 gün sonra karın germe olucam hiç şüphem kalmadı ve çok güveniyorum kendisine
antalya eğitim ve araştırma hastanesi lazerlipoliz yapıyomu bilginiz varmı? yada bunu yapan başka bir doktor varmı özelde
hadi hayırlısı...haberlerini bekliyorum..
ben muayene için gittiğimde 4 tane burun ameliyatı pansumanına gelen hasta vardı.hepsi de mükemmeldi doktordan herkez çokı memnun bende 10 gün sonra karın germe olucam hiç şüphem kalmadı ve çok güveniyorum kendisine
ben 27 kasımda asım beye burun ameliyatı oldum burnumda kemik sağa doğru eğiklik vardı bugün ameliyat olalı 16 gün oldu ameliyat sonrasında ne bir morluğum nede ağrım oldu şişlikler dışında buda gayet normal şuanda yandan profili harika tabi şişliklerden dolayı önden görünüşü biraz büyük gözüküyor ama zaman içerisinde bu şişlikler geçp tam anlamıyla şekillenecek asım beyi kesinlikle tavsiye ederim okadar memnunum ki göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ve asım beyden ameliyat günümü bile aldım
merhaba canım bende asım beye ameliyat olacağım günün ne zaman acaba merak ettim belki karşılaşabiliriz :)
asım beyle 13 ocak diye karar verdik bugün sonuçları kan tahlili sonuçlarını alıp anestesi doktorundanda onayı aldım persembe günü hastanedeyim ölçüm alınacak sabah 9 da ordayım
frezyamm senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah sorunsuz bir süreçle istediğin görüntüye kavuşursun.Kızlar ben birşey sorucam asım uslu yağ transfer ameliyatı yapıyor mu ben antalyaya en erken yazın gelebileceğim bu yüzden bilgi alma şansım yok istanbul ve ankara için araştırıyorum ama yapıyorsa asım beye bu ameliyatı olmak istiyorum birdahaki randevularınızda laf arasında bilgi alabilir misiniz bu konuda inanın işimi çok kolaylaştırır bu iyiliğiniz araştırma yapıyorumda
frezyamm senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah sorunsuz bir süreçle istediğin görüntüye kavuşursun.Kızlar ben birşey sorucam asım uslu yağ transfer ameliyatı yapıyor mu ben antalyaya en erken yazın gelebileceğim bu yüzden bilgi alma şansım yok istanbul ve ankara için araştırıyorum ama yapıyorsa asım beye bu ameliyatı olmak istiyorum birdahaki randevularınızda laf arasında bilgi alabilir misiniz bu konuda inanın işimi çok kolaylaştırır bu iyiliğiniz araştırma yapıyorumda
asım beyle 13 ocak diye karar verdik bugün sonuçları kan tahlili sonuçlarını alıp anestesi doktorundanda onayı aldım persembe günü hastanedeyim ölçüm alınacak sabah 9 da ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?