antalyada araştırmalara başladım

atomix merhaba..ben yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum.asım bey bu branşta nasıl bir bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim

atomix merhaba..ben yakın zamanda burun estetiği olmayı düşünüyorum.asım bey bu branşta nasıl bir bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim

Çok bilgim yok bu konuda ama kontrole gittiğimde bir hastasını görmüştüm burun estetiği olmuş,konuşmuştum çok memnunum demişti bir hafta önce ameliyat olmuştu .yüzünde morluk ya da şişlik yoktu.bu dikkatimi çekmişti.yine de yanıltmak istemem. Bi r gün sabahtan gidip muayene için gelenlere bi bak derim mutlaka burun estetiği olmuş bir hastasıyla karşılaşırsın.kolay gelsin şimdiden...karar vermek zor gerisi kolay...kusura bakma pek yardımcı olamadım...:26:

ben muayene için gittiğimde 4 tane burun ameliyatı pansumanına gelen hasta vardı.hepsi de mükemmeldi doktordan herkez çokı memnun bende 10 gün sonra karın germe olucam hiç şüphem kalmadı ve çok güveniyorum kendisine

antalya eğitim ve araştırma hastanesi lazerlipoliz yapıyomu bilginiz varmı? yada bunu yapan başka bir doktor varmı özelde

hadi hayırlısı...haberlerini bekliyorum..

hadi hayırlısı...haberlerini bekliyorum..

yarın tekrar gidicem .anestezi için sonuçları vericem.benim sorun çıktı onun için birçok kez kan verdim .çok şükür düzeldi.ameliyat günü ertelenmedi.sağ salim çıkarsam ameliyattan sonra uzuuuuuuuuuuuuuuuuun uzun yazarım :)) ameliyat olacaklar için çok önemli bu bilgiler.sorularımız bitmiyor çünkü

Ameliyat oldun mu merak ettim??

merhaba atomix :)
artık benim içinde geri sayım başladı az önce randevudan geldim 325 cc kas altı high profil kararını verdik :) bir aksilik olmaz ise 13 veya 17 ocak ameliyat gerçekleşicek..daha şimdiden heyecan yapıyorum.silikon siparişini henüz vermedim bana bekir beyin tlf nu verdi sende aynı kişi ilemi görüşmüştün ? daha bir ay zamanım var ama acaba alışveriş konusunda bana yardımcı olurmusun neler almalıyım :44:

ben 27 kasımda asım beye burun ameliyatı oldum burnumda kemik sağa doğru eğiklik vardı bugün ameliyat olalı 16 gün oldu ameliyat sonrasında ne bir morluğum nede ağrım oldu şişlikler dışında buda gayet normal şuanda yandan profili harika tabi şişliklerden dolayı önden görünüşü biraz büyük gözüküyor ama zaman içerisinde bu şişlikler geçp tam anlamıyla şekillenecek asım beyi kesinlikle tavsiye ederim okadar memnunum ki göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ve asım beyden ameliyat günümü bile aldım

merhaba canım bende asım beye ameliyat olacağım günün ne zaman acaba merak ettim belki karşılaşabiliriz :)

frezyamm senin adına çok sevindim arkadaşım inşallah sorunsuz bir süreçle istediğin görüntüye kavuşursun.Kızlar ben birşey sorucam asım uslu yağ transfer ameliyatı yapıyor mu ben antalyaya en erken yazın gelebileceğim bu yüzden bilgi alma şansım yok istanbul ve ankara için araştırıyorum ama yapıyorsa asım beye bu ameliyatı olmak istiyorum birdahaki randevularınızda laf arasında bilgi alabilir misiniz bu konuda inanın işimi çok kolaylaştırır bu iyiliğiniz araştırma yapıyorumda

merhaba canım bende asım beye ameliyat olacağım günün ne zaman acaba merak ettim belki karşılaşabiliriz :)

asım beyle 13 ocak diye karar verdik bugün sonuçları kan tahlili sonuçlarını alıp anestesi doktorundanda onayı aldım persembe günü hastanedeyim ölçüm alınacak sabah 9 da ordayım

asım beyle 13 ocak diye karar verdik bugün sonuçları kan tahlili sonuçlarını alıp anestesi doktorundanda onayı aldım persembe günü hastanedeyim ölçüm alınacak sabah 9 da ordayım

aa canım bende ayın 13de olucam :) benden sonra birini daha alacağını duymuştum demekki senmişsin :) bende kan verdim fakat ayın 10da ameliyat öncesi son kontrol için anlaşmıştık yani anestezi ile sanıırm o gün konuşucaz hayırlısı bakalım desene birbirimize yoldaş olucaz

çok teşekkür ederim canım :) asım beyin her türlü operasyonu gerçekleştirdiğini duymuştum :) ama heyecandan unutmazsam senin için sorarım inan kendimle ilgili soracaklarımı bile unutabiliyorum

sebi çok iyi anlıyorum bende hep unutuyordum heycandan son randevulara doğru not yazarak gitmiştim hatta o anda değişik bir psikoloji oluyo birde çok utanıyordum ondan olsa gerek şimdiden geçmiş olsun sana haberlerini bekliyorum

yapıyor hatta bana popoma yapacaktı karın germe olurken ama yağ bulamamış...

atomix fotoların çok güzel maşallah arkadaşım sanabende yağ transferini araştırma evresindeyimde aslında amacım silikonlarda boşluklar var hala dual plan yapıldıgı için olsa gerek gerçi 3. ayım yeni doldu ama eğer bu durum gitmezse karın bölgemde baya yağ var oradan takviye yaptırmak ama bir daha ameliyat yaşama hissi korkutuyor bu ameliyatın izsiz ve acısız oldugunu okudum birkaç yerden tam bir fikrim yok ve atomix sen bilgilisin ne dersin ben evli değilim ileride hamilelikten sonra felan mı bu tarz birşey düşünmeliyim çok mu acele etmiş olurum sence çünkü daha sonrasında karnımın daha kötü şekle girmesinden korkuyorum off ne zor iş karar vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…