- Konu Sahibi hayal_perisi07
İlahi gamzeben pinokyo burnu evet komik bi benzetme olmuş sanırım bunu melism de söylemişti daha önceki mesajlarında belki aynı doktordur hatırlayamadım şimdi :) iyice bak fotolara ben çok inceliyorum ve okuyorum yorumları Antalya olması şart değil yorumların özellikle İstanbul'daki Dr yorumlarını oku ve resimlere bak canım çok fikir veriyor insana. Yorumlardan tecrübe ediyor insan ve azçok kafasında bişeyler oluşuyor. Mesela kalkık olmaz diye düşünmüşsün başta ama olabileceğini görmüşsün fotoları görünce bu çok önemli işte. O yüzden mümkün olduğunca çok örnek ve çok doktor gezmek eniyisi. Ben biraz garanticiyimdir o yüzden hiç acele etmiyorum. Acelen yoksa kafandaki bütün doktorları gör öyle karar ver. Bir de anladığım kadarıyla her doktorun bir tarzı zevki var, yada yapabileceği teknik ve tecrübeler... Evet bunun olması normal ama hastanın da isteği önemli, ben beğenmiyorum yapmam deyip kestirmek de doğru değil bence. Ozaman insan korkarak ve güvensiz girer ameliyata. Karşılıklı hasta Dr diyaloğu çok önemli hatta en önemlisi. Bunu kurarasan zaten işin yarısı bitmiş demek ;-) gerisi biraz şans biraz da Dr tecrübesi becerisi.. Redbutterfly mesela doktoruyla çok iyi iletişim kurmuş ve memnun. İnş hepimizin dileği gibi olur burnuşlar :)))
Evet canım kesinlikle çok haklısın.Çok iyi araştırmak gerekiyor mesela ben tam muhammet beye kesin karar verip görüşmeye gidecekken başka sebeple kbb doktoruna gitmemle şimdiki doktorumla tanışmış oldum.Daha önceden o hastanede o doktorun estetik yaptığını bilmiyordum mesela.Konu estetikten açıldı bir ara biz yapıyoruz burada çokta güzel burunlar yaptık deyince ve doktorun ilgisi üzerine bende aşırı güven oluştu.Burada çok konuda okuyorum mesela doktor ameliyat sonrası beni sallıyo, sorularımı geçiştiriyor, soru sormaya korkuyorum diye çok yorumlar okuyorum.Ama dün pazar olmasına rağmen doktorumu aradım burnumun tıkandığını nefes alamadığımı söyledim gayet kibar ve nazik şekilde kullanmam için ilaç verdi teli kapattım iki dakka sonra kendi aradı bir ilaç ismi daha verdi.İstese aramayabilir nasıl olsa parayı aldım umrumda değil diyebilirdi.O yüzden benim için doktorum diğer doktorlar gibi hiç burnu büyük havalı biri değil.Hatta burnunda beğenmediğin yer olursa ameliyat dışı başka yöntemlerle herhangi bir ücret almadan kusurlarını gidereceğini her seferinde söylüyor.Yeterki sen beğen mutlu ol diyor.İnşallah alçım açılınca burnumuda beğenirim.Şimdiden ucu hafif inmeye başladı ve ucunu çok beğeniyorum şimdi