Antalya'da canlı müzikte çıkacaklarmış !! :(((

müzikle uğraşan insanların etrafında böyle kızlar ve bunu kullanan erkekler hep olmuştur olacaktır...sevgiline güvenmeyi öğrenmen gerekiyor çünkü onun mesleği bu...

birbirimizsiz nefes alamıyoruz ama benı aldatmasından korkuyorum demende çelişkili bir ifade olmuş madem öyle o zaman senı aldatmaz...

eğer gelecek sene butun masraflarını sen karşılayacaksan tamam gitme diyebilirsin ama bu işler öyle değil maalesef...

Sineye çekmekten kastın nedir canım?

Son düzenleme:

onun gibi konuştun bana şakayla karışık sen karşılayacaksın herhalde masrafları demişti ..param olsa tabi karşılarım canım..dikkatli okusan canım korktuğum şey aldatması değil..orda yazdım zaten bunu belirttim..

burda herkez aşmış cnm benim kafan rahat olsun. antalya da kızlar onun peşine duşmezde o kızların peşine düşermi bilmem ? evet cok guzel rus kızları var ben bile dönup bakıyorum onlar kadınsa ben neyim diyorum. :18: bende ilk zamanlar korkuyodum ama artık korkmuyorum yapan her yerde yapar tutamazsın. ya guveneceksin ya guveneceksin.

gerci ruslar evli oluyo. valla benim eşim hafta sonları cıkar bistrolara gider. bi kere bile aramam çunku guveniyorum.

En başta onunla biterse birgün o da sen de yeniden seveceksiniz.Bu doğa kanunu insanlar ne kadar acı çekerse çeksin bitiyor bigün.Seni aldatmaya niyeti varsa Antalyaya gitmesine gerek yok.Karakterli bir erkekse arkadaşlarına uymaz.Uyarsa zaten sevgini haketmiyordur.Ama fazla üstüne gitme dedim gittiği dönemde.Çünkü bazen karşındakinin yapmayacağı halde aklına sokma durumu var.Seni seviyorsa yapmaz.Yaparsa zaten üzülmene düşünmeye değmeyen biridir.

aynen öle valla yaptıktan sonra değeri yok zaten bırak gitsin. ayrıca aldatmasından korkmuyorum demişsin arkadaşa neden korkuyorsun peki anlayamadım ben.

aynen öle valla yaptıktan sonra değeri yok zaten bırak gitsin. ayrıca aldatmasından korkmuyorum demişsin arkadaşa neden korkuyorsun peki anlayamadım ben.

"korkum beni aldatması değil..aldatırsa benim gidecek ve bir daha dönmeyecek olmam..sonrasında ne olacak? bunca zamanlık aşkımız,emeğimiz hepsi boşa gidecek ne uğruna bir hiç uğruna gitcek,birbirimize o kadar çok emek veriyoruz ki bütün hayallermiz her şeyimiz ikimiziz." Kendi yazımdan aldım canım..tabi ki de olursa bitireceğim,valla canım kızlar her yerde aynı elinde gitarı gördüğü şarkı söyleyen erkeğin peşine takılıyorlar bazıları..

Haklsın canım da aşk öyle kolay bulunan bir şey değil..hele ki birinin acısı geçmeden başka birine aşık olmak zor..arkadaşlarına uyup uymayacağı konusunda emin konuşabilseydim keşke,geçmişi onlar gibi olmasa konuşurdum ama artık o hayatın kendine göre olmadğını biliyor..

Geçmiş hayatını isteseydi çoktan dönerdi o hayata bence.Dediğim gibi sevgisi ve karakteri sağlamsa korkmana gerek yok.Sıkma canını herşey olacağına varıyor.

ne emekler veriliyo sonunda cocuk oluyo ama insanlar boşanıyoda. senin sorunun aldatılmak aldatılırsam ............................ diye gidiyo. sonuç "ALDATIRSA" senin yaşadığın yeri bilmemde burda emin ol herkez rahat. öyle elinde gitar olana bakmıyolar. gitarlı cocuklar parkta oturup eğleniyo burda kimsede bakmıyo bakan varsa oda 15 16 yaş gruplarıdır. . o eskidendi bence artık takım elbiseliye bakyolar... :)

canım sen olmadan olmuş gibi kendini niye üzüyorsun...
eskiden öyleymiş ama şimdi değil...o kadar emek verdik diyorsun merak etme o da bunu yıkıp senı kaybetmek istemez zaten okulu da bitmiş. büyük ihtimalle evlenmek istediği kadını kaybetmek gibi bir riske girmez sen sevgiline güven.

benım sevgilimde bende müzik öğretmeniyiz sevgilim barlarda çalıyor ve senı anlıyorum ortam gayet enteresan gerçekten

gece 1 de 2 de dönüyor ben bekliyorum onun da var arkadaşları senın ki gibi hatta birisi evli ama gözü göz değil...

ben 1 kere bile bi açığını görmedim ki çok kere gitmişimdir çalıştığı yerlere...

yani seni seviyorsa yapmaz merak etme...

sonuçta bu ekmek parası...engelleme...

Geçmiş hayatını isteseydi çoktan dönerdi o hayata bence.Dediğim gibi sevgisi ve karakteri sağlamsa korkmana gerek yok.Sıkma canını herşey olacağına varıyor.

Evet canım,zaten bütün yorumlardan sonra artık ona yapacağı şeyler konusunda karışmamaya kendisine bırakmaya karar verdim,sadece güzel bir dille düşüncelerimi belirtcem gerisi ona kalmış..aklına saçma sapan şeyler sokmak istemiyroum..

erkeğin geçmişi lafınıda vallahi ilkkezz duydum. genelde kızların gecmişine bakarlarya. eşeğin aklına karpuz sokacak diyeeee diyeeee. burda kızlar abaza değil arkadaşım antalyada nerde cıkacakmış. hani kemer felansa bişe diyemem de merkezde kimse bakmaz merak etme

Gerçekten mi canım çok sevindim müzik öğretmenisiniz ikinizde demek..gözü dışarıda olursa evli olsa ne olacak dimi ama..aynen bende senin gibiyim canım bir yanlışını görmedim hatta müzik yaptığı yerlerin çoğuna gitmedim bile..biraz da kıskançlık oluyor sanırım..

ama ne zaman bu arkadaşları gelse aklıma çıldırıyorum o çocukları sevmiyorum..birinin sevgili defteri vardı düşünebiliyor musun hepsinin numarasını özellilerini deftere yazmış bir sürü kız ..dörtt tane telefon kullanıyordu.

benim eşiminde var o defterden :) valla gecen elime gecti aldğım yere koydum umrumda olmadı. cunku inan oda unutmuştur. ben yakalarsam bitti. halamın bi lafı var bi o....yu bide . hırsızı kollayamazsın diye

Yerini bilmiyorum canım sağol Antalyalısın galiba içimi rahatlatıyorsun saol..

hatta antalyalı değilim istanbuldan 2 sene oldu geleli. sen ankaradan istanbuldan kork ama burdan değil. burda senin nişanlın istemezsee bişe olmaz. onuda sen zaten yapacaksa tutamazsın ankaradada yapar

hatta antalyalı değilim istanbuldan 2 sene oldu geleli. sen ankaradan istanbuldan kork ama burdan değil. burda senin nişanlın istemezsee bişe olmaz. onuda sen zaten yapacaksa tutamazsın ankaradada yapar

Ankarada yaşamayı düşünüyoruz inşşallah ileride ben Ankaralılyım..evet canım ona bağlı içinde olmamalı en başta,alllah koruusn diyim o zaman..

sevgilin seni ve ilişkinizi düşünmüyor olsaydı bu konu da senden fikir dahi almazdı. ki az bi zamanda değil birlikteliğiniz
kıskançlık tabi ki olur seviyorsun kıskanırsın ama onunda mesleği bu ünlü şarkıcıların sanatçıların eşleri yok mu ki türkiye de yada dünya da çoğu genç kız onlara hayran, aşık oluyor ama gözleri eşlerini görüyor
olaya bu yönden bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…