arkadaşın kendine bir meslek edinmiş ve mesleğin ortamı da anlattığın gibi, dolayısıyla ömür geçirmek istiyorsan kabullenip sineye çekeceksin (tabi sevgiline güveniyorsan)
ama öbür türlü şüpheyle ömür geçmez tatlım
müzikle uğraşan insanların etrafında böyle kızlar ve bunu kullanan erkekler hep olmuştur olacaktır...sevgiline güvenmeyi öğrenmen gerekiyor çünkü onun mesleği bu...
birbirimizsiz nefes alamıyoruz ama benı aldatmasından korkuyorum demende çelişkili bir ifade olmuş madem öyle o zaman senı aldatmaz...
eğer gelecek sene butun masraflarını sen karşılayacaksan tamam gitme diyebilirsin ama bu işler öyle değil maalesef...
Erkek arkadaşımla 2.5 yıla yaklaşan birlikteliğimiz var,üniversitede tanıştık..Bu yıl onun okulu bitiyor ancak benim okulum bir kaç dersten uzadığı için benim için burda kalacak ve kpss ye benim bulunduğum şehirde hazırlanacak..Müzik öğretmenliğinde okuyor,aynı zamanda müzisyen yaklaşık on yıllık bir grupları var,konserlerde,festivallerde,bahar şenliklerinde, canlı müziklerde çalıyorlar,bir kaç yıla da albüm yapmayı düşünüyorlar.
Sorun şu ki,aldığı öğrenim kredisi okulu bittiği için kesilecek,bazı nedenlerden dolayı ailesinden gelen para da kesilecek.Tek geliri müzik dersi verdiği dersaneden gelen para..Seneye kpss ye hazırlanırken para lazım olacak,dersane parası,ev kirası,kişisel masraflar derken o para ona yetmeyecek..o da yazın çalışmak istiyor para biriktirmek için,müzikle uğaşan biri olduğu için iş bulmakta sıkıntı çekmiyor ama bu işler bazen beni deli ediyor..Yazın Antalya da canlı müzik yapmak istiyor!!! bunda ne var diyebilirsiniz..
1.si çıkmaya başladığımızdan beri üç tane konserleri oldu hepsine katıldım ama ortam hiç hoşuma gitmedi..artık gitmiyorum !!! ..konser sonrası kızlar o kadar çok ilgi gösteriyor ki ,hatta ilgi de denmez ona yapışkan gibi takılıyorlar,iğreniyorum hepsinden..öyle insanlar gördüm ki anlatsam siz de iğrenirsiniz..neyse..
2.si grup arkadaşlarını sevmiyorum..çünkü ahlak dışı davranışlarını gördüm..kızlar bu kadar ilgi gösterince onlar da karşılıksız bırakmıyor tabi,adamların başka şehirde sevgilisi var konserdeki kızlarla vakit geçiriyorlar..hatta bu arkadaşlarından biri kız arkadaşını bu şekilde kaybetti,kız onu terk etti aldatıldığını öğrenince..adamlar hala devam ediyorlar..
3.sü benim erkek arkadaşım da benimle çıkmadan önce öyle biriymiş,kızlarla gönül eğlendirdiği olmuş,üç beş kızla aynı anda görüşmeler,gezmeler,tozmalar..
Yani şimdi tüm bunlar bir araya gelince 3 ay boyunca orada canlı müzikte çalmasını istemiyorum..haksız mıyım ? ona güveniyorum ama sonuçta o da bir erkek ve en önemlisi o arkadaşları yanında olduğunda,insan nefsi o da onlara uyarsa.. geçmişte öyle olmuş olması kafamı karıştıyor,tamamen güvenmem için biraz daha zaman gerekiyor..
korkum beni aldatması değil..aldatırsa benim gidecek ve bir daha dönmeyecek olmam..sonrasında ne olacak? bunca zamanlık aşkımız,emeğimiz hepsi boşa gidecek ne uğruna bir hiç uğruna gitcek,birbirimize o kadar çok emek veriyoruz ki bütün hayallermiz her şeyimiz ikimiziz..ilişkmiz zarar görmesin diye facebook kullamıyoruz,hatlarımızı değiştrdik,onun ailesiyle tanıştım,birbirimzden ayrı nefes bile yok bize..onunla biterse başkasını sevemeceğimi biliyorum,onun da öyle..
bu nedenle Antalya konusunda çok kararsızım,bir yanım gitsin para biriktirsin diyor, bir yanımda o arkadaşlarını,geçmişini düşününce gitmesin diyor,bunu bir risk olarak görüyorum..Hangisi doğru sizce kızlar? ben duygusal düşündüğüm için doğru bakamıyor olabilirim..
aynen öle valla yaptıktan sonra değeri yok zaten bırak gitsin. ayrıca aldatmasından korkmuyorum demişsin arkadaşa neden korkuyorsun peki anlayamadım ben.
En başta onunla biterse birgün o da sen de yeniden seveceksiniz.Bu doğa kanunu insanlar ne kadar acı çekerse çeksin bitiyor bigün.Seni aldatmaya niyeti varsa Antalyaya gitmesine gerek yok.Karakterli bir erkekse arkadaşlarına uymaz.Uyarsa zaten sevgini haketmiyordur.Ama fazla üstüne gitme dedim gittiği dönemde.Çünkü bazen karşındakinin yapmayacağı halde aklına sokma durumu var.Seni seviyorsa yapmaz.Yaparsa zaten üzülmene düşünmeye değmeyen biridir.
Haklsın canım da aşk öyle kolay bulunan bir şey değil..hele ki birinin acısı geçmeden başka birine aşık olmak zor..arkadaşlarına uyup uymayacağı konusunda emin konuşabilseydim keşke,geçmişi onlar gibi olmasa konuşurdum ama artık o hayatın kendine göre olmadğını biliyor..
"korkum beni aldatması değil..aldatırsa benim gidecek ve bir daha dönmeyecek olmam..sonrasında ne olacak? bunca zamanlık aşkımız,emeğimiz hepsi boşa gidecek ne uğruna bir hiç uğruna gitcek,birbirimize o kadar çok emek veriyoruz ki bütün hayallermiz her şeyimiz ikimiziz." Kendi yazımdan aldım canım..tabi ki de olursa bitireceğim,valla canım kızlar her yerde aynı elinde gitarı gördüğü şarkı söyleyen erkeğin peşine takılıyorlar bazıları..
"korkum beni aldatması değil..aldatırsa benim gidecek ve bir daha dönmeyecek olmam..sonrasında ne olacak? bunca zamanlık aşkımız,emeğimiz hepsi boşa gidecek ne uğruna bir hiç uğruna gitcek,birbirimize o kadar çok emek veriyoruz ki bütün hayallermiz her şeyimiz ikimiziz." Kendi yazımdan aldım canım..tabi ki de olursa bitireceğim,valla canım kızlar her yerde aynı elinde gitarı gördüğü şarkı söyleyen erkeğin peşine takılıyorlar bazıları..
Geçmiş hayatını isteseydi çoktan dönerdi o hayata bence.Dediğim gibi sevgisi ve karakteri sağlamsa korkmana gerek yok.Sıkma canını herşey olacağına varıyor.
canım sen olmadan olmuş gibi kendini niye üzüyorsun...
eskiden öyleymiş ama şimdi değil...o kadar emek verdik diyorsun merak etme o da bunu yıkıp senı kaybetmek istemez zaten okulu da bitmiş. büyük ihtimalle evlenmek istediği kadını kaybetmek gibi bir riske girmez sen sevgiline güven.
benım sevgilimde bende müzik öğretmeniyiz sevgilim barlarda çalıyor ve senı anlıyorum ortam gayet enteresan gerçekten
gece 1 de 2 de dönüyor ben bekliyorum onun da var arkadaşları senın ki gibi hatta birisi evli ama gözü göz değil...
ben 1 kere bile bi açığını görmedim ki çok kere gitmişimdir çalıştığı yerlere...
yani seni seviyorsa yapmaz merak etme...
sonuçta bu ekmek parası...engelleme...
canım sen olmadan olmuş gibi kendini niye üzüyorsun...
eskiden öyleymiş ama şimdi değil...o kadar emek verdik diyorsun merak etme o da bunu yıkıp senı kaybetmek istemez zaten okulu da bitmiş. büyük ihtimalle evlenmek istediği kadını kaybetmek gibi bir riske girmez sen sevgiline güven.
benım sevgilimde bende müzik öğretmeniyiz sevgilim barlarda çalıyor ve senı anlıyorum ortam gayet enteresan gerçekten
gece 1 de 2 de dönüyor ben bekliyorum onun da var arkadaşları senın ki gibi hatta birisi evli ama gözü göz değil...
ben 1 kere bile bi açığını görmedim ki çok kere gitmişimdir çalıştığı yerlere...
yani seni seviyorsa yapmaz merak etme...
sonuçta bu ekmek parası...engelleme...
Gerçekten mi canım çok sevindim müzik öğretmenisiniz ikinizde demek..gözü dışarıda olursa evli olsa ne olacak dimi ama..aynen bende senin gibiyim canım bir yanlışını görmedim hatta müzik yaptığı yerlerin çoğuna gitmedim bile..biraz da kıskançlık oluyor sanırım..
ama ne zaman bu arkadaşları gelse aklıma çıldırıyorum o çocukları sevmiyorum..birinin sevgili defteri vardı düşünebiliyor musun hepsinin numarasını özellilerini deftere yazmış bir sürü kız..dörtt tane telefon kullanıyordu.
erkeğin geçmişi lafınıda vallahi ilkkezz duydum. genelde kızların gecmişine bakarlarya. eşeğin aklına karpuz sokacak diyeeee diyeeee. burda kızlar abaza değil arkadaşım antalyada nerde cıkacakmış. hani kemer felansa bişe diyemem de merkezde kimse bakmaz merak etme
hatta antalyalı değilim istanbuldan 2 sene oldu geleli. sen ankaradan istanbuldan kork ama burdan değil. burda senin nişanlın istemezsee bişe olmaz. onuda sen zaten yapacaksa tutamazsın ankaradada yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?