Antalya'da canlı müzikte çıkacaklarmış !! :(((

sen öle nişanlına bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsan olmaz. o düşünsün acaba ben gidersem bu kıza bakan olurmu diye. sen rahat ol bence kıskanılması gereken sen ol

Bak bu açıdan hiç bakmamıştım çok haklısın..üstelilk mühendislik okuyorum erkek çok !! çok kıskanıyorda bana güveniyor ama ben onun içine şüpeler düşüreyim o zaman..

Kesinlikle...Sen kötü olursun...Ben de nişanlısıyla tanımıştım ve söyleyemedim...Dünya iyisi bi insan...Ama baterstten öğrendiğim kadarıyla minnet duygusu yüzünden mi ne nişanlanmış kızla.gitarist arkadaş intahara falan teşebbüs etmiş, kız da o dönemlerde destek olmuş, öylelikle nişanlanmışlar yani.sevmiyomuş kızı.

ah canımcım sorma bi dizinin topiğinde yorum yapmıştım yorum 2 defa yazılmış bende diğerini boşaltınca ceza aldım günlerdir forumu takip ettim ama yorum yazamıyordum çatladım resmen
sevgilin için için rahat olsun tatlım ama bazen bende sıkıntı edebiliyorum bu hususta çünkü şimdiki kızlar gerçekten vatos gibi gözlerine kestirdiklerini elde etmek için yemedikleri halt kalmıyor sevgilinin mesleğide bu tür basit seviyeli kızların saldıracağı cinsten bir meslek olduğu için seni çok iyi anlıyorum ama sen konuş onunla sana güveniyorum fakat içim içimi yiyor elimde değil gibilerinden... o zaman daha hassas olacağından eminim

Son düzenleme:
Bak bu açıdan hiç bakmamıştım çok haklısın..üstelilk mühendislik okuyorum erkek çok !! çok kıskanıyorda bana güveniyor ama ben onun içine şüpeler düşüreyim o zaman..

cnm yanlış anladın bence kurt düşürme. erkeğin kıskancı kadının ki gibi olmaz ya bırakır ya hayatı zindan eder. sadece umursama olacakla öleceğe care yok demişler. içini ferah tut yoksa sende kendine hayatı zindan edersin. adam orda hayatını yaşar sen deli olursun

allah aşkına anlatsana merak ettim o ne yaptı sen ne dedin. bilmeyenler oğrensin

Açık açık yazamam canım da mesala şöyle oluyordu.
Akşam otuyoruz bir numaradan mesaj nasılsın naber hayatım dedi,(ben tabi hemen numarayı bir yere kaydediyorum..)..aradım kimsin,-
-ben esra.
-kimi aradınız
-mehmeti aramıştım..yanlış oldu kusura bakmayın..

aynı numara iki hafta sonra tekrar
-naber nasılsın ?
-kimsiniz?
-ben merve..
-nerden tanışıyorz.
-bilmiyorum..

neyse aradan iki hafta geçiyor aynı kız yine gece mesaj atmış bu defa içeriği sapık şeyler olan ama yazamam terbiyem müsade etmez..

sonra kızı aradım konuştum ..derdin ne senin dedim..kız diyor ki erkek arkadaşımla aralarında dört yıl önce falan bir şeyler geçmiş günü birlik kız aşık olmuş ama..ona takmış kafayı bizi ayırmak amacı..kıza neler dedim sen kadın olsan azıcık bu kadar basitleşmezsin,kadınlığın böyle mi senin,insan olan anlar..sonra da içeriği kötü şeyler yazdım..

bir iki ay geçti aynı numara..

-naber yazmış yine..çıldırdım..savcılığa verecektik kızı..hattını değişttirdi kurtulduk..bize takmıştı kız,ama böyle olunca da insanın aklına şüpe düşüyor tabi ama internetten telefon geçmişini kontrol ediyordum kimle görüştü diye..şimdi rahatım

ben sadece eime yaparsa beni kaybedeceğini sölerim gerisine karışmam. ona kalmış. dedinya emek diye. bende cok emek verdim hatta ikimizde emek verdik. aldatarak bi kalemde silerse kendi bilir. bi nevi onu öle tehdit ediyorum. hiçde peşine düşmüyorum.

Aynen öyle canım..o kadar basit kızlar geliyor ki ..onlar müzikten ne anlar..hiç istemiyorum aslında bu işlerin içinde olmasını sadece öğretmen olsun,mutlu mesut yaşayalım ama onun hayali ileri de müzisyenliğe devam edecek albüm yapmak istiyorlar,destekliyorum ama içim içimi yiyor dediğin gibi:18::18::18:..

Demek bu nedenle ceza aldın canım,çok sürmemiş ama iyi bari..

aaa böle bi topik açmak lazım aldatılanlar oğrenince ne yaptınız diye. el elden üstünüdr

senin nickini okuyunca cnm kurabiye sitiyo her defasında

senin nickini okuyunca cnm kurabiye sitiyo her defasında

aaa böle bi topik açmak lazım aldatılanlar oğrenince ne yaptınız diye. el elden üstünüdr

Ay canım boşver ya buna odaklanmamak gerek ,bu kadar hazırlıklı olmakta iyi değil soğur insan..güven biter..hele ki sen hiç düşünme böyle bence..bebeğinle mutlu günlerinizi düşün

Son düzenleme:
Ay canım boşver ya buna odaklanmamak gerek ,bu kadar hazırlıklı olmakta iyi değil soğur insan..güven biter..hele ki sen hiç düşünme böyle bence..bebeğinle mutlu günlerinizi düşün

yok benim için değil zaten ben tecrubeliyim. biz düştük ekmek peşine cnm. allaha şuur mutluyuz valla ama sen takma kafana bi zaman geliyo hiç umrurnda olmuyo yeniyosun o duyguyu

cnm kurabiyem sen sevgilinin yaanında yemek yemeye başladınmı ? yoksa hala açmı kalkıyosun masadan

idealist insanlar her zaman başarılı olur tatlım ama öğretmen olması çok daha iyi olur dediğin gibi:44: sen desteklemeye devam et hedefinin yüksek olması çok güzel bişey

Bence de güvenmelisin. Sonuçta şimdi olmasa başka zaman ayrı kalmak zorunda kalabilirsin. Bu sınamayı bir gün mutlaka yaşarsın. Şimdiden yaşaman daha iyi olur. Ayrıca müzisyense bu sektörde her zaman olacak, parasını belki sadece bu şekilde kazanacak. Bir sürü bu işlerin içinde olan insan var. Hiçbirinin mi düzgün hayatı yoktur? Sanmıyorum. Birbirinizi çok seviyorsanız ona bu konuda engel koyma sonuçta. Onun için önemli olduğunu düşünüyorum. Sen de dirençle kendini sınarsın belki bu süreçte. Kendikendine duygularını onarır endişelerinin asılsız olacağını görür daha bağlanır daha mutlu olursun inşallah. Bence gitme deme. Git ve gel de :)

vAoov yazının sonunu çok beğendim.." git ve gel"..dediğin gibi eğer bu bir sınama olacaksa şimdi olmalı,sonra sonuçları daha ağır olabilir..inşallah bunları da atlarız..

yemeğe davet et gel bi simit yiyelim de kuçukten başla.
en azından para boşa gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…