Canım kızın kadının gurunu mu ayaklar altına almadım,neler demedim ki,çok rahat sallamıyor insanı deli eden bir genişliği vardı..
sen öle nişanlına bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsan olmaz. o düşünsün acaba ben gidersem bu kıza bakan olurmu diye. sen rahat ol bence kıskanılması gereken sen ol
O nişanlı gitarist modelinde erkek arkadaşımın grubunda iki kişi var..iğrençlik ya,kız arkadaşları bunları bilsin istiyorum bazen düşünüyorum kızlara bir şekilde bildirsem ama sonra düşünüyorum onlar barışır ben kötü olurum..
Kalplikurabiyem sen nerdesin..hesabın pasif olmuş,endişelenmiştim..senin birine kötü bir şey yazdığını hiç sanmıyorum..
Umarım sorun olmaz canım,bir sürüüü hayalimiz var okul bitince..gitmesi konusunda sıkıntım yok artık ya,giderse de içim rahat sonuçta para kazanmak için gidiyor,dediğin gibi telefonla sürekli ararım
Bak bu açıdan hiç bakmamıştım çok haklısın..üstelilk mühendislik okuyorum erkek çok !! çok kıskanıyorda bana güveniyor ama ben onun içine şüpeler düşüreyim o zaman..
allah aşkına anlatsana merak ettim o ne yaptı sen ne dedin. bilmeyenler oğrensin
ah canımcım sorma bi dizinin topiğinde yorum yapmıştım yorum 2 defa yazılmış bende diğerini boşaltınca ceza aldımgünlerdir forumu takip ettim ama yorum yazamıyordum çatladım resmen
sevgilin için için rahat olsun tatlım ama bazen bende sıkıntı edebiliyorum bu hususta çünkü şimdiki kızlar gerçekten vatos gibi gözlerine kestirdiklerini elde etmek için yemedikleri halt kalmıyor sevgilinin mesleğide bu tür basit seviyeli kızların saldıracağı cinsten bir meslek olduğu için seni çok iyi anlıyorum ama sen konuş onunla sana güveniyorum fakat içim içimi yiyor elimde değil gibilerinden... o zaman daha hassas olacağından eminim
ah canımcım sorma bi dizinin topiğinde yorum yapmıştım yorum 2 defa yazılmış bende diğerini boşaltınca ceza aldımgünlerdir forumu takip ettim ama yorum yazamıyordum çatladım resmen
sevgilin için için rahat olsun tatlım ama bazen bende sıkıntı edebiliyorum bu hususta çünkü şimdiki kızlar gerçekten vatos gibi gözlerine kestirdiklerini elde etmek için yemedikleri halt kalmıyor sevgilinin mesleğide bu tür basit seviyeli kızların saldıracağı cinsten bir meslek olduğu için seni çok iyi anlıyorum ama sen konuş onunla sana güveniyorum fakat içim içimi yiyor elimde değil gibilerinden... o zaman daha hassas olacağından eminim
aaa böle bi topik açmak lazım aldatılanlar oğrenince ne yaptınız diye. el elden üstünüdr
Ay canım boşver ya buna odaklanmamak gerek ,bu kadar hazırlıklı olmakta iyi değil soğur insan..güven biter..hele ki sen hiç düşünme böyle bence..bebeğinle mutlu günlerinizi düşün
Aynen öyle canım..o kadar basit kızlar geliyor ki ..onlar müzikten ne anlar..hiç istemiyorum aslında bu işlerin içinde olmasını sadece öğretmen olsun,mutlu mesut yaşayalım ama onun hayali ileri de müzisyenliğe devam edecek albüm yapmak istiyorlar,destekliyorum ama içim içimi yiyor dediğin gibi:18::18::18:..
Demek bu nedenle ceza aldın canım,çok sürmemiş ama iyi bari..
idealist insanlar her zaman başarılı olur tatlım ama öğretmen olması çok daha iyi olur dediğin gibi:44: sen desteklemeye devam et hedefinin yüksek olması çok güzel bişey
Bence de güvenmelisin. Sonuçta şimdi olmasa başka zaman ayrı kalmak zorunda kalabilirsin. Bu sınamayı bir gün mutlaka yaşarsın. Şimdiden yaşaman daha iyi olur. Ayrıca müzisyense bu sektörde her zaman olacak, parasını belki sadece bu şekilde kazanacak. Bir sürü bu işlerin içinde olan insan var. Hiçbirinin mi düzgün hayatı yoktur? Sanmıyorum. Birbirinizi çok seviyorsanız ona bu konuda engel koyma sonuçta. Onun için önemli olduğunu düşünüyorum. Sen de dirençle kendini sınarsın belki bu süreçte. Kendikendine duygularını onarır endişelerinin asılsız olacağını görür daha bağlanır daha mutlu olursun inşallah. Bence gitme deme. Git ve gel de :)
cnm kurabiyem sen sevgilinin yaanında yemek yemeye başladınmı ?yoksa hala açmı kalkıyosun masadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?