• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada Çeyiz alışverişi.

-HanseL-

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
62
21
13
29
Merhaba antalyada ceyiz alışverişi yapabileceğim züccaciye tuhafiye onerebilirmisiniz? Uygun fiyatlı mutfak esyalari veya nevresim alabilecegim yerler?

Eğer bardak,tencere gibi şeyler almak istersen Galeri Kristal (tramvay ismetpaşa durağı yanında) ayrıca üst kadında nevresim, havlu vs. var. Peşin alımlarda %10 kasada indirim yapıyorlar. Bütün alışverişini yapabileceğin Gencerler magazaları var, en bilindik şubesi Kapalıyol'da.İndirimlerine ara ara bakmanı öneririm bazen çok uygun şeyler alabiliyorsun. Ayrıca kredi kartsız taksitle alışveriş yapabilirsin. Bunun dışında her şehirde bulunan esse, tantitoni, english home Markantalya'da var. Eğer özellikle aradığın bir marka/ürün varsa seve seve yardımcı olurum:KK68:

Eğer bardak,tencere gibi şeyler almak istersen Galeri Kristal (tramvay ismetpaşa durağı yanında) ayrıca üst kadında nevresim, havlu vs. var. Peşin alımlarda %10 kasada indirim yapıyorlar. Bütün alışverişini yapabileceğin Gencerler magazaları var, en bilindik şubesi Kapalıyol'da.İndirimlerine ara ara bakmanı öneririm bazen çok uygun şeyler alabiliyorsun. Ayrıca kredi kartsız taksitle alışveriş yapabilirsin. Bunun dışında her şehirde bulunan esse, tantitoni, english home Markantalya'da var. Eğer özellikle aradığın bir marka/ürün varsa seve seve yardımcı olurum:KK68:
Canim coo teşekkür ederim mark antalyaya sürekli gidiyorum magaza indirimleri harika oluyor ben daha cok uygun şeyler alabileceğim bilinmedik yerler arıyorum. Oralarda daha uygun seyler oluyor.cok teşekkür ederim yorumun icin eger denk gelirsen yazarsan cok sevinirim yeni yeni basladik Çeyiz alışverişine arayış icersindeyim☺

Back
X