Düğün Antalya'da Düğün Mekanı önerileriniz nelerdir?

sinsiprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
26
0
36
Antalya
:nazar:KIZLAR SLM...BİZ ÖNÜMÜZDEKİ YAZ DÜĞÜNÜ ANTALYADA YAPICAZ AMA NEREDE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM KENDİMDE ANTALYADA DEĞİLİM BAŞKA YERDE GÖREV YAPIYORUM 2 SEÇENEĞİM VAR

1)ÖĞRETMEN EVİ
2)UYGULAMA OTELİ

İKİSİDE HAVUZ BAŞINDA YAPIYORMUŞ GİDEN , GÖREN , BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA MUTLAKA YAZSIN FİYAT HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN PAYLAŞSIN :) HERKESE TEŞEKKÜRLER

merhaba cnm bende bu yaz evleniyorum Antalya tenis kulübünün havuz başında nişanımızda öğretmen evinin bahçesinde oldu.düğünün kaç kişi olacağınada bağlı eğer 300 geçiyorsa ben öğretmen evini önermem çnk 200 kişi sahnenin arkasında havuzun diğer tarafında kalıyor.uygulama oteli güzeldir orda da gittim düğüne havuzun etrafına sıralıyorlar masaları.

merhaba cnm bende bu yaz evleniyorum Antalya tenis kulübünün havuz başında nişanımızda öğretmen evinin bahçesinde oldu.düğünün kaç kişi olacağınada bağlı eğer 300 geçiyorsa ben öğretmen evini önermem çnk 200 kişi sahnenin arkasında havuzun diğer tarafında kalıyor.uygulama oteli güzeldir orda da gittim düğüne havuzun etrafına sıralıyorlar masaları.

çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için bnde öğretmen evine sitesinden baktım ama havuz alakasız yerde kalıyormuş gibi geldi bana da ... antalya tenis kulübünü de söylemişlerdi bana orayla fiyat ve mekanla ilgili biraz bilgi verirsen sevinirim :66:

cnm yemekli ya da kokteyl menü seçme şansın var biz daha nişan olmadan tuttuk kokteyl menü olarak çnk bayağa bir kalabalık olucak bizim düğün 500 kişi kdr yemekli fiyatlarıda 40 tl demişler geçenlerde bir tanıdık sordu biz koktel kişi başı 13e anlaştık ama şimdi o fiyatı vermiyorlarmış 20den açıyorlar.biz geçen temmuzda anlaştık.içinde masa süslemesi,anı defteri giriş süslemesi müziği var fotografçı extra onu da daha gidip konuşmadık.havuz başında olucak.Eğer dış mekanda düğün yapmak istiyorsan ve 500 kişiyi buluyorsa davetli 5000 tl yi gözden çıkaracaksın.normal düğün salonları bile 3000den aşağı söylemiyor ama tabii yinede çok daha uygun.eğer 300 kişi olucaksa ben öğretmen evini öneririm bizim nişan çok güzel oldu herkes çok beğendi.

cnm yemekli ya da kokteyl menü seçme şansın var biz daha nişan olmadan tuttuk kokteyl menü olarak çnk bayağa bir kalabalık olucak bizim düğün 500 kişi kdr yemekli fiyatlarıda 40 tl demişler geçenlerde bir tanıdık sordu biz koktel kişi başı 13e anlaştık ama şimdi o fiyatı vermiyorlarmış 20den açıyorlar.biz geçen temmuzda anlaştık.içinde masa süslemesi,anı defteri giriş süslemesi müziği var fotografçı extra onu da daha gidip konuşmadık.havuz başında olucak.Eğer dış mekanda düğün yapmak istiyorsan ve 500 kişiyi buluyorsa davetli 5000 tl yi gözden çıkaracaksın.normal düğün salonları bile 3000den aşağı söylemiyor ama tabii yinede çok daha uygun.eğer 300 kişi olucaksa ben öğretmen evini öneririm bizim nişan çok güzel oldu herkes çok beğendi.

çok teşekkür ediyorum cevabın için bizim düğün ortalama 250 en fazla 300 kişi olur nişanlım burda yaşamıyor bn ortalama 4 binliralik bir yer tutabilirim yemekli istemiorum zaten... ama öğretmen eviyle uygulama oteli arasında kaldım öğretmen evinin masa düzeni nasıl oluyor anlamadım havuz çok alakasız yerdeymiş gibi duruyor resimlerde ama uygulama otelinin resimlerinde havuz ortada duruyormuş gibi geldi bana kararsız kaldım yani en fazla 300 kişi olur snce bu saydıklarıma göre en mantıklı yer neresi?

çok teşekkür ediyorum cevabın için bizim düğün ortalama 250 en fazla 300 kişi olur nişanlım burda yaşamıyor bn ortalama 4 binliralik bir yer tutabilirim yemekli istemiorum zaten... ama öğretmen eviyle uygulama oteli arasında kaldım öğretmen evinin masa düzeni nasıl oluyor anlamadım havuz çok alakasız yerdeymiş gibi duruyor resimlerde ama uygulama otelinin resimlerinde havuz ortada duruyormuş gibi geldi bana kararsız kaldım yani en fazla 300 kişi olur snce bu saydıklarıma göre en mantıklı yer neresi?
valla bizim nişanda 300 kişiydi. öğretmen evinde havuz arka planda kalıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/397245-iste-nisanim-12092010-a.html bak burda bir kaç resim var.fikir olur uygulama otelinde havuz ortada kalıyor.masalar etrafına sıralanıyor.valla havuz başı olunca birde süsleme organizasyon güzel olunca süper oluyor.Şunu da düşün öğretmen evinde neredeyse her haftasonu düğün var o yüzden bu konularda tecrübeliler.

öğretmen evinin havuzu hiç hoş fdeğil zaten senin düğün alanınla alakasız yanda duruyo uygulama otelini de aslında pek iç açıcı gelmiyo ama oranın ilgiszliği çok kötü herşeyle uğraşmak zorunda kalabilirsin benim görüştüğüm bir kaç yer var eğer istersen yardımcı olabilir mailim pinarbal06@windowslive.com benim de çok az kaldı düğünüme :40:

benimde nikahım burda düğünüm izmitte olucak masraf çok olur diye havuzbaşı gibi yerlerden kaçıyordum ama yorumlarınızı okuyunca da kafam karıştı.90-100 kişilik yemeksiz nikahı yapabileceğimiz uygun fiyatlı bir yer biliyor musun pınarcım :69:

lara beach 5 nolu plajda ve de nazar otelde düğün yapanlar yada fiyat araştırması yapanlar varsa yardımcı olabilirmiiii...bizde eylülde düşünüyoruz.ben salon istemiyorum. yemekli olmicak sadece standart şeyler istiyorum ama açık hava istiyorum ..:s pufff işim çook zor sanırım :5:

Back
X