Antalya'da iyibir kadın dogumcu arıyrum...lütfen cevap...

hales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
71
0
36
43
Antalya
ANTALYADA KONUSUN DA UZMAN VE İYİ ANLAYIŞLI BİR DR. ARIYORUM.İKİNCİ HAMİLELİGİM KENDİ DR.UM HASTANEDEN AYRILMIŞ BULAMIYORUM NERDE.LÜTFEN CEVAP BEKLİYRUM...
ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜRLER.:nazar:

sağlıkla gelsin bebeğin hayırlı olsun cnm
orhan hoşgör kızımın doğurtan dr.özel mua.si var andeva topçularla anlaşmalı
birde tıp fakültesinde ömür bey var

ahh canım sanırım fatma seda soyludan bahsediysun bende 37 haftalık hamileyim ortada kaldım sorma salı günü belli olacak gibiymiş biyerle görüşüyomuş o vakte kadar doğurmazsam doğurursamda nerde kime gidicem bilmiyorum çok zor durumdayım eğer kesin bilgi alırsam sanada haber veririm eğer aynı doktordan bahsediyorsak tabi :) :49:

slm sinem mavis benım dr da fatma seda hanımdı.ayrıldığını duyunca çok üzüldüm.ulaşabileceğim numarasıda yok.benımde 32.haftam.eken doğum riskin var demişti.ona ulaşırsan lütfen haber ver olur mu?inş. ona ulaşana kadar sen de doğurmazsın...

tamam canım merak etme salı günü belli olacak dedi ama çarşamba bilgi veririm allah yardımcın olsun şimdi kime kontrole gidiyosun???

ben en son kontrolume gittikten sonra ayrılmış andevadan.çarşamba günü için randevu vermıştı.bende şerife senız e yönlendırdım ortada kalmamak için hemde 5 hafta çalışabilir raporu almak için.şerife hanımı hiç tanımıyorum.fatma seda hanıma devam etmek istiıyorum.haber verırsen çok sevınırım cnm.

evet sinem hnm fatma hnmdı dr.um ama ayrılmış.benim ilk bebişinde dr fatma hnmdı cokcok memnunum ve ona devam etmek istiyrum.sizde ona ulaşabilecegim bir adres tel varsa verirmisiniz???ve nereye gectiğinide ögrenirseniz lütfennnnnnn haber edin oldumu.cok mutlu olurum....sizede hayırlı dogumlar diliyrm.Allahım sagsalim bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin...:nazar: :71:

bende seda hanıma gidiyodum ulaşılamıyo kendisine kimse de bilgi vermiyo.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim başka doktora gitmek istemiyorum çünkü:))

selamlar banada sıbel hanım ortagı demet hanımı tavsıye ettıler ama bır turlu ulasamıyorum..numaralrı degısmıs bılen varsa yardım edebılırmı ...

bugün aradım ama açmadı telefonunu haber bekliyorum kızlar haber alınca hemen bilgilendiricem sizi özelden msj atamıyorum yoksa hepinize göndericem numarasını ama hayırlısıyla bugün bi haber alırsam yazıcam burdan merak etmeyin

Hatice hn bahsettiğiniz doktorları hiç duymadım o yüzden bi bilgim yok açıkçası

kızlar ben fatma hnımı 2 kere aradım ama açmadı telefonumu geride dönmedi ben artık aramıcam kendisini bilginiz olsun ama yinede bi haber alırsam size burdan yazarım çünkü ben son günlerimdeyim allah korusun doğuruyo olabilirdim ona ihtiyacım olmuş olabilirdi yinede kötülemek değil niyetim çünkü çok iyi bi doktor ama yapacak bişeyim yok kendimi ve bebeğimi düşünmek zorundayım başka doktor arayışına girdim ben fazla vaktim yok çünkü seçim karar sizindir bilginize arkadaşlar :43:

arkadaşınız tıp fakültesindeki ömürbeyi tavsiye etmiş,ben kendisinin hastasıydım..sadece haber sayfalarındaki haberini okumanızı söyleyebilirim.lütfen gidecekseniz okumadan gitmeyin.başıma gelenler hepsini doğurluyor.

seda hnm ocak ayında medisu ya başlayacak ama ocak ayına kadar aynı hastanede özel hasta kabul edecekmiş...37.haftada olan arkadaş için geç kalmamışımdır umarım...

Kızlar Antalya'nın en iyi kadın doğumcusu Dr.Neslihan Hazar. Ben 4.ayda Ankara'dan Ünlü Opr.Dr.Mine hn'dan Antalya 'ya transfer oldum :) doktorum Antalya'daki tüm doktorları tanıyordu hatta sınıf arkadaşlarıydı Hacettepeden diplomalarına bakarsanız genelde Hacettepelidir Antlayadaki ünlü doktorlar, ama güvendiği tek doktorun yine sınıf arkadaşı Neslihan Hazar a beni teslim edebileceğini söyledi. Tüm evraklarım ve dosyam benden önce Neslihan hn'a ulaşmıştı bile :) Neslihan hn çok ilgili nazik ve duyarlı ayrıca arkadaş gibi deneyin siz karar verin.

Son düzenleme:
Merhabalar.Neslihan Hazar ın özel muayenehanesi mi var,yoksa herhangi bir hastenede mi çalışıyor?Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Back
X