Antalya'da Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

Olimpos hastenesinin konforu için bilgisi olanlar var mı acaba?

Olimpos hastanesini şahsen bilmiyorum ama fiyatları uygun diye duymuştum.
Ben de Topçular Medstar hastanesini düşünüyorum, bu yakınlarda doğum yapan varsa, doğum öncesi ve doğum sonrası hastane personelinin anneyle bebeğe ilgisi ve hastane hijyeni nasıl, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

özel medisu hastanesinde Prof.Dr. Mehmet Emin Soysal kesinlikle 10 numara bir doktor.ben özellikle şehir dışından onda ameliyat olmak için geldim ve cokta memnun kaldım.Antalya'da oldugu için cok şanslısınız kıymetini bilin..

antalya'da yaşıyorsanız ve kadın doğum uzmanı arıyorsanız Özel Medisu Hastanesinde Mehmet Emin Hoca dan daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum. 2012 kasım ayında kızımı kucağıma aldım. bu benim için imkansız bi olaydı. çünkü hamilelikten korkuyordum. doğumdan, doktordan.... herşeyden tırsıyordum. ilk jinekolojik muayene deneyimimdi ve ben zangır zangır titriyordum korkudan. ama hocam öyle babacan bi adamdıki, sanki kadın doğumcu değilde psikologdu. üstelik hamile kaldığımda rahmimde 7 cm lik bir miyom vardı. devlet hastanesinde gebeliğin sonlandırılabileceğini söylemişlerdi. mehmet emin hoca "korkma bacım, ben çok böyle gebe doğurttum. hiçbirşey olmaz" deyince serüvenimiz başladı. onun rahat ve kendinden emin tavırları eşimle benim hayranlığımızı arttırıyordu.herşey bi yana normal doğum benim için hayal bile değildi. beni nasıl ikna ettiği hala muamma :26: doğumda miyomum 11 cm e ulaşmıştı. ama Allah hocamdan razı olsun, kızımı kucağıma aldım. benden sonra kardeşimde orada doğum yaptı. ve tavsiyem üzerine kendisine giden yaklaşık 10 kişide memnun ayrıldı yanından. hala kızımı alıp arada ziyaretine gideriz. bu kadar övgüyü sonuna kadar hakeden bi hekim. :128:

Son düzenleme:
Bende dün ogrendim hamile oldugumu. Olimpos hastanesi evime cok yakin serife hNima gittim ilk. Biraz soguk geldi. Yogunda. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Denemek te fayda var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olimpos hastanesine gideceksen Mustafa Derda Kaya var. Çok bilgili, iyi bir doktor. Tavsiye ederim

Arkadaslar medline hastanesinde alp çeliker ile yola koyulduk.. Bi. Fikriniz var mı doktor hakkında?

merhabalar, bende şerife hanıma gittim kuzenimin doğumunu yaptırmıştı ama bana da soğuk geldi, başka bir dr a daha gitmeyi düşünüyorum, siz kimle devam ettiniz merak ettim:)

başka bir kuzenim Aslı Vural Sesver i önerdi giden yada bilgisi tavsiyesi olan var mı ?

Bende kesinlikle medisu da mehmet emin soysal hocayı tavsiye ediyorum.çok babacan tavırlı hastasının hiçbirşeyini unutmuyor.insanı çok rahatlatıyor.Ayakta karşılayıp kapıya kadar uğurluyor ve tokalaşmadan göndermiyor.En önemlisi de çok başarılı rahim miyom gibi durumlarda ameliyat etmeden vajina yoluyla alan nadir doktorlardan biriymiş mesela.prof da zaten.Benim miyom ameliyatımı yaptı ondan sonra hangi doktor rahmime baksa geçmişte çok başarılı bir ameliyat geçirmişsin diye yorum yapıyor.Ayrıca 5 yıl mide ağrısı çektiğimi sanmıştım mehmet emin hoca bir muayene de safra kesemde taş olduğunu mide ağrısı sandığımın o olduğunu söyledi.5 yıllık çilemden kurtardı beni.ayrıca başka doktorlara kalsa safra kesesi ve miyom ameliyatımı ayrı zamanlarda olacaktım.bana ikisini bir ameliyatta hallederiz dedi ve çok başarılı geçti ameliyatım.iki ayrı ameliyat sıkıntısından da kurtardı beni.Bir de ilk muayene de öyle sadece rahime bakmıyor genel bir muayene yapıyor.zaten o sırada safra kesesi taşım ortaya çıkmıştı.fazla reklamını yaptım ama çok seviyorum ne yapayım :) birde bu anlattığım müzevazi adam hastanenin sahibiymiş meğer bu kadar zengin bir adamın bu kadar mütevazi olmasına çok şaşırdım daha bi sevdim :)

ben lara yaşam hastanesine gittim en başta ama dr soğuk geldi. sonra akdeniz şifaya gitmeye başladım(muayene 30tl). dr halil bey soru sorarsanız yanıtlıyor ama ötesinde sizinle pek ilgilenmiyor. kendimi güvende hissedemiyorum. üstelik başka kadın doğumcular dikloron olmamalısın derken kendisi bana dikloron yaptırmıştı. en sonki gripli halimle gidip "ben ne yapmalıyım" diye sorunca ateşin 38in üstü olursa gel görüşelim dedi. kesinlikle kögtü değil çok kibar çok iyi niyetli bir dr, ama sadece o kadar...

medisuya ben de gideceğim. acaba fiyatlarını bilen var mı? sigortalıya muayene ve doğum ne kadar oluyor. eğer bu da olmazsa paşa paşa gidip devlette olacağım çünkü devlet hastanesindeki dr tüm özellerdekilerden çok daha iyi ilgileniyor...

Arkadaslar merhaba ben medicalparkta Nayle Oztemiz Yalcina gittim hamile kaldigimda. Yaklasik 3 ay once. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 7 haftalikken bebegimin kalp atislari durdugu icin aldi. Kontrole gelmem gerektigini ilac almam gerektigini dahi soylemedi. Agri ve kanamalarim artinca 18gun sonra gittim. Ozellikle sormama ragmen parca kaldigini soylemedi. Sorun yok dedi. 45 gun sonra baska doktora gittim. 1.5cm parca birakmis. Tekrar kurtaj oldum. Maddi ve manevi cok yiprandik. Asik suratli ve isini pek bilmeyen bi doktor. Kesinlikle gitmeyin derim.

antalyada kapanmak uzere olan bir magaza var yuzde otuz indirimli hersey ihtiyaci olan varsa baksin.Benim hazir oldugu icin bi isime yaramadi kacirmis olsun.

Medisu Mehmet Emin Soysal 'a gitmeden önce iyi düşünün..Ben çook pişmanım.Kanamalı gebelik yaşıyordum ve bana sadece ultrasona bakarak septum var dedi..Eminim gözümle gördüm dedi.Film istedik iyiki istemişiz film sonucu temizdi.Gebelik takibi için en son tercihiniz olsun..Olur bacım; normal bacım; bişey olmaz bacım der yollar.O gebelikteki sorunları önemsemez yapılması gerekli tetkikleri bile yapmadan baştansavar..18 haftalık bebeği
kaybettim..Elbette Dr o olmasaydı kaybetmezdim demiyorum..Fakat bana enfeksiyon yok dedi yüksek degerde çıktı.Septum var dedi çıkmadı.En son sende pıhtılaşma yok dedi testini bile önermedi ama pıhtılaşma çıktı vs.Önce o babacan tavırlar kendinizi ona karşı yakın hissetmenizi sağlar.Güvenirsiniz hem de çok..Eğer bi sorununuz yoksa çok da sağlıklı bir doğum yaparsınız.Fakat sorunlu bir gebelik için fazla ihmalkardır..Gözükara olduğu için başarılı ameliyatlarda imza atmıştır..Belki de eli iyidir yani operasyon konusunda iyidir fakat konu teşhis yada tanı ise sakın ha derim..Ölen ölür kalan sağlar ise reklamını yapmaya yeter çünkü..Kızarsa size bağırıp çağırabilir yada bebeğinizi kaybettiğiniz gün tam kürtaja girerken imzayı atmadığınız için size" ameliyatta ölebilirsin " diye sizinle dalga geçip küçümser edalar takınıp; koridorlarda bağırıp çağırarak tam bir sokak adamı edasıyla vicdandan yoksun bir tavir da sergileyebilir.Hatta kızarsa bence masada bile bırakıp gidebilir bence..Sakınn derim sakınnn arkadaşlar!!!

Merhaba hamişler ve Kadınlar Kulübü sakinleri .... canım benim doktor önerim Jinefem Tıp Merkezinden Kevser Ceylan hanım.... inanılmaz ilgili kendisi .... çok sevecen tavsiye ederim yani :)

Jinefemde kesinlikle hawwa hnm der noktayı koyarım ama braz maddiyat greklı onun dsında hissetiğin sadece iğne yapılırkenki acıdır ötesi yok

Antalyada düşük alanında kadın dogum doktoru taniyom varmi lütfen güleryüzlü anlayışlı doktor arıyorum iki düşünüp oldu kalp durması ve bos gebelik uncalı meydan melek hanıma gidiyordum pek tatmin etmedi bilgisi simdi daha deneyimli bilgili doktor bilen varsa yazsın düşük konusunda uzman....

Uncakida oturdugun icin mi melek hanima gidiyorsun sanirim.vitale hast mehmet taner cok iyidir.ayria olimpos serife hanim berbat bi doktor evde dogur daha iyi

evt.düşük konusunda uzmanlaşmış bi doktor arıyorum acıkca sı bide anlayışlı hastayı dinleyen güler tuzlu doktorcokmu sey istdim bilmiyorum.

Vitale mehmet taner iyi bir doktor ama dusugum olmadigi icin bilmiyorum.arkadasimin esi de gidiyor onlarda nedenini bilmiyorum cocuklari olmuyordu hamile kalmis.belki dogum bilr yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…