- Konu Sahibi snmrh_1303
-
Olimpos hastenesinin konforu için bilgisi olanlar var mı acaba?
Olimpos hastanesine gideceksen Mustafa Derda Kaya var. Çok bilgili, iyi bir doktor. Tavsiye ederim
Bende dün ogrendim hamile oldugumu. Olimpos hastanesi evime cok yakin serife hNima gittim ilk. Biraz soguk geldi. Yogunda. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Denemek te fayda var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
antalyada kapanmak uzere olan bir magaza var yuzde otuz indirimli hersey ihtiyaci olan varsa baksin.Benim hazir oldugu icin bi isime yaramadi kacirmis olsun.Arkadaslar merhaba ben medicalparkta Nayle Oztemiz Yalcina gittim hamile kaldigimda. Yaklasik 3 ay once. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 7 haftalikken bebegimin kalp atislari durdugu icin aldi. Kontrole gelmem gerektigini ilac almam gerektigini dahi soylemedi. Agri ve kanamalarim artinca 18gun sonra gittim. Ozellikle sormama ragmen parca kaldigini soylemedi. Sorun yok dedi. 45 gun sonra baska doktora gittim. 1.5cm parca birakmis. Tekrar kurtaj oldum. Maddi ve manevi cok yiprandik. Asik suratli ve isini pek bilmeyen bi doktor. Kesinlikle gitmeyin derim.
Uncakida oturdugun icin mi melek hanima gidiyorsun sanirim.vitale hast mehmet taner cok iyidir.ayria olimpos serife hanim berbat bi doktor evde dogur daha iyiAntalyada düşük alanında kadın dogum doktoru taniyom varmi lütfen güleryüzlü anlayışlı doktor arıyorum iki düşünüp oldu kalp durması ve bos gebelik uncalı meydan melek hanıma gidiyordum pek tatmin etmedi bilgisi simdi daha deneyimli bilgili doktor bilen varsa yazsın düşük konusunda uzman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?