- Konu Sahibi snmrh_1303
-
arkadaşlar figen demir
münire erman akar
anAdolu hastanesindeki erhan doktor (soyadını bilmiyorum)
arsında kaldım.sizce hangi doktoru seçeyim. HELLLLLLP ME
Ben kesinlikle Andeva Yıldız'dan Şeniz Hanımı öneririm kendisi çok bilgili deneyimli bir doktor
Şeniz hanımı kesinlikle öneriyormusunuz çok kararsızım ayhan bey de çok iyi diyorlar andevada ben bayan istiyorum karar veremiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Bende henüz bebiş yok ama 2-3 ay içinde korunmayı bırakmak istiyoruz bu nedenle ön jinekolojik kontrol ve tahliller için Eğitim araştırma hastanesine gittim (bu arada maddi problemim yok)doktorum Seçim Yıldırım yaşlıca esprili şeker bir doktor güleryüzlü :)
Testler, kontroller,smear testi falan yapıldı ancak allah kısmet ederse hamilelik sürecinde güleryüzlü memnun kalacağım,ultrasonu iyi özel bir Hastanede doktor önerileriniz varmı bundan sonraki süreçte, yoksa Seçim Beyle devammı etmeliyim ??
arkadaslar merhaba yumurta takibi ve gebeliğe hazırlık için deneyimli doktor tavsiyeniz var mı? Su anda türkan gökalp e gidiyorum memnunum ilk defa gittim sizce devam etmelimiyim......
Merhaba ,
Ben andeva yıldızdan Ayhan Yılmaz a gidiyorum. Ve doktorumdan inanılmaz derecede memnunum ilk doktorum benim Ayhan bey fakat hastasını bukadar rahatlatan her soruya cevap veren tel çıkmasa bile cepten mutlaka geri dönen bir doktor kesinlikle tavsiye ederim...
çok geçmiş olsun! evet bilmeden gidince bazen böyle istenmeyen durumlar olabiliyor malesef. ben de vitale de sinan beye gitmiştim hamileliğimde tavsiye ederim.
bende vitale ye gitmeyi düşünüyorum ama ücretler nasıl biliyormusun??? birde bende adet düzensizlikleri falan filan komplex bir probleme sahibim hiç vitale ye gittiğinde böyle konularda bir başarısı olduğunu duydunmu???
Merhaba,
Yaşam hastanesinden Dr. Esra Demir'e gittik ve bizim son derece kötü bir deneyim oldu. Hiçbir şey sormayan, yüzeysel hatta terbiyesiz tarzıyla (sürekli sesli bir şekilde esneyen, asistanı ile ben önünde sanki yarı çıplak yatmıyormuşum gibi dedikodu yapan, bir saniye sonra vajinal ultrasonu son derece kaba bir şekilde uyguluyan), itici tarzıyla göze batan bir insan. Karnımdaki bebeği düşürdüğümü, dünyanın en normal durumuymuş gibi pat diye söyledi ve eşim ve ben çok üzülünce herhangi bir teselli edecek girişimde bulunmayan, sanki film izlermiş gibi bizi pasif bir şekilde masanın diğer tarafından izleyen ve hatta alay edermiş gibi yorum yapan korkunç bir kadın.
Kürtaj için aslında tekrar ona gitmek için randevu almıştık ancak bugün Medstar Topcular'da görevli olan Dr. Göknur Öztürk Gazyiyiz'e gitmek üzere randevu aldım. Tedaviyi orada tamamlayacağım.
Aslında Anadolu hastanesinden Erhan Bey'i tavsiye etmişlerdi ama biz aradığımızda 5 Ocak tarihinden önce randevu alamadığımız için, Esra Demir'i seçtik. Önyargısız olalım, araştırmadan gidelim dedik ama gördük ki mutlaka araştırmak gerekiyorumuş. Tekrar hamile kalmadan önce mutlaka iyi bir doktor bulup, daha hazırlıklı olmak istiyorum.
Saygılarımla
arkadaşlar merhaba ben daha önce vitale hastanesinde sema hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım. klomenle tedaviye başladım ama daha iyi, güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor arıyorum. Andeva hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?