Antalya'da Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

arkadaşlar figen demir
münire erman akar
anAdolu hastanesindeki erhan doktor (soyadını bilmiyorum)
arsında kaldım.sizce hangi doktoru seçeyim. HELLLLLLP ME

26haftamdayım anadolu hastanesi DR. Erhan beye gidiyorum çok memnunum hastane pahalı ama ilgi alaka makineler herşey on numara....hiçbir testim taramam eksik kalmadı yapıldı...hatta bana kedi zararlı olur at diyenlere karşı dr. gerek yok test yaparız bişi varsa verirsin dedi..kedi için yapılan testler temzi çıktı bende sonuç kedim kaldı aptalca hayvanını gönder diyen doktorlardanda üstün...Hiçbir sorun yaşamadım beni çok rahatlatıyor hemşirelerde iyi hafta sonları yoğun hafta içi gitmenizi tavsiye ederim...

Ben kesinlikle Andeva Yıldız'dan Şeniz Hanımı öneririm kendisi çok bilgili deneyimli bir doktor

Şeniz hanımı kesinlikle öneriyormusunuz çok kararsızım ayhan bey de çok iyi diyorlar andevada ben bayan istiyorum karar veremiyorum

5 ay 11 günlük bir oğlum var, hamile kaldığımda ilk kez bir kadın doğum uzmanıyla görüştüm ve şimdi 6 ay kontrolüme de yine ona gideceğim. Aslı Vural Sesver dedemanda muayenehanesi, harika bir hamilelik ve doğum geçirdim. çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. kesinlikle bir tanışmanızı tavsiye ederim.

dr mehmet tanner kılıçtan çok memnunum adama elli tane soru sorsan da hiç yılmadan cevap veriyor.telefonla da ayrıca arayıp rahatsız ediyorum aynı güleryüzlü tavırla cevap veriyor.

merhaba aranıza yeni katıldım antalyada oturuyorum4 aylık hamileyim ,doktorum ALP ÇELİKER ama hakkında pek birşey bilmiyorum sadece hastane eve yakın oldugu için gidiyorum iyi bir doktora benziyo ama ben daha önce 32. haftada anne karnında bebegimi kaybetigim için çok teretdütlüyüm

arkadaslar merhaba yumurta takibi ve gebeliğe hazırlık için deneyimli doktor tavsiyeniz var mı? Su anda türkan gökalp e gidiyorum memnunum ilk defa gittim sizce devam etmelimiyim......

arkadaslar merhaba yumurta takibi ve gebeliğe hazırlık için deneyimli doktor tavsiyeniz var mı? Su anda türkan gökalp e gidiyorum memnunum ilk defa gittim sizce devam etmelimiyim......

Merhaba ,

Ben andeva yıldızdan Ayhan Yılmaz a gidiyorum. Ve doktorumdan inanılmaz derecede memnunum ilk doktorum benim Ayhan bey fakat hastasını bukadar rahatlatan her soruya cevap veren tel çıkmasa bile cepten mutlaka geri dönen bir doktor kesinlikle tavsiye ederim...

canım yorumun için tesekkür ederim ben ilk defa muayne oldum salı günü smir alındı. Esimdede sperm kalite düsüklüğü var oda test yaptırdı sonucu bekliyoruz.Doktorum pazartesi yumurta takibi yapacagız dedi. Peki sen bebek isteyincemi gittin tatlım yoksa hamiş olunca mı?

arkadaşlar merhaba ben daha önce vitale hastanesinde sema hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım. klomenle tedaviye başladım ama daha iyi, güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor arıyorum. Andeva hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba

Merhaba,
Yaşam hastanesinden Dr. Esra Demir'e gittik ve bizim son derece kötü bir deneyim oldu. Hiçbir şey sormayan, yüzeysel hatta terbiyesiz tarzıyla (sürekli sesli bir şekilde esneyen, asistanı ile ben önünde sanki yarı çıplak yatmıyormuşum gibi dedikodu yapan, bir saniye sonra vajinal ultrasonu son derece kaba bir şekilde uyguluyan), itici tarzıyla göze batan bir insan. Karnımdaki bebeği düşürdüğümü, dünyanın en normal durumuymuş gibi pat diye söyledi ve eşim ve ben çok üzülünce herhangi bir teselli edecek girişimde bulunmayan, sanki film izlermiş gibi bizi pasif bir şekilde masanın diğer tarafından izleyen ve hatta alay edermiş gibi yorum yapan korkunç bir kadın.
Kürtaj için aslında tekrar ona gitmek için randevu almıştık ancak bugün Medstar Topcular'da görevli olan Dr. Göknur Öztürk Gazyiyiz'e gitmek üzere randevu aldım. Tedaviyi orada tamamlayacağım.
Aslında Anadolu hastanesinden Erhan Bey'i tavsiye etmişlerdi ama biz aradığımızda 5 Ocak tarihinden önce randevu alamadığımız için, Esra Demir'i seçtik. Önyargısız olalım, araştırmadan gidelim dedik ama gördük ki mutlaka araştırmak gerekiyorumuş. Tekrar hamile kalmadan önce mutlaka iyi bir doktor bulup, daha hazırlıklı olmak istiyorum.
Saygılarımla

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun! evet bilmeden gidince bazen böyle istenmeyen durumlar olabiliyor malesef. ben de vitale de sinan beye gitmiştim hamileliğimde tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun! evet bilmeden gidince bazen böyle istenmeyen durumlar olabiliyor malesef. ben de vitale de sinan beye gitmiştim hamileliğimde tavsiye ederim.

bende vitale ye gitmeyi düşünüyorum ama ücretler nasıl biliyormusun??? birde bende adet düzensizlikleri falan filan komplex bir probleme sahibim hiç vitale ye gittiğinde böyle konularda bir başarısı olduğunu duydunmu???

muayene ücreti yazın 50 tl idi. şimdide aynıdır herhalde.ben orada ali fuat beye gitmiştim. doğumumum son haftasında zorluk çıkarıp beni başından attı resmen.güya doğumum zormuş ve riskliymiş. birde heryere riskli gebelik takibi diye büyük büyük afişler astırmış. o yüzden tavsiye etmem ama yinede sen bilirsin.ben doğumumu medical parkta yaptım orda doç. mehmet murat inal bey yaptırdı ve tek kelimeyle mükemmel bir doktor. daha kapıdan girer girmez güleryüzüyle karşılıyor sizi. cana yakın,ilgili ve en önemlisi sorunlarınız karşısında sizi rahatlatmayı biliyor.kesinlikle bir kere gidip muayene olduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. geçmiş olsun

ay çok üzüldüm cnm çok geçmiş olsun.bu doktor yeni sanırım yoktu daha önce. ben orda cemil beye gidiyorum çok memnunum. geçen yıl doğum yaptım sevecen ilgili bir doktordur. keşke hastaneye şikayet yazısı yazsaydın ya ben olsam yazardım. çok büyük terbiyesizlik yaptığı çünkü.

Kesinlikle Ayhan Yilmaz.Siddetle tavsiye ediyorum.

merhaba bende uzun zamandır araştırıyorum medstar topçular hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum konforu ve ücretler hakkında bilgisi olan varmı dr göknur öztürk gaziyiz in iyi olduğunu duydum bilgisi olan varsa yardımn lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…