Erkek İnfertilitesi Antalya'da microtese yapacak ürolog??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

shakespeare_pnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
2
0
1
Herkese selamlar.Eşime 1,5 ay önce azospermi teşhisi kondu.3 kere sperm testi yaptırdı ve '0' çıktı.Hotmon testlerinde fsh:20 lh:12 total testesteron:3,24 çıktı.Antalyada tüp bebek merkezine gittik hemen.Orda da genetik testler yapıldı ve iyi çıktı testlerimiz.Doktor arimidex adlı bi ilaç verdi hormonları düzenlemek için sonra tekrar hormonlara bakarız düzelmişse microtese yaparız dedi.Şimdi ilacı kullanmaya başladı eşim ama konuşarı okuyunca acaba ankara ya da istanbula mı gitmeliyiz antalyada yaptırmamalımıyız? Yada yaptıracak daha iyi bi ürolog var mıdır ki antalya da ? Bilemedim ne yapalım?

Merhaba benim eşimde de aynı sorun çıktı bir hafta oldu tanı konuldu. hiç spermi yok Antalya da doktor arıyorum siz naptınız memnun kaldınız mı doktorunuzdan doktor ismi verebilir misiniz bana yardımcı olursanız sevinirim

Kesinlikle antalyada yaptırmmayın istanbul yada ankaraya gidin bizim bir sene gitti antalya tüp bebek merkezinde benim eşimde azoperm

Teşekkür ederim cevap yazdığınız için sizde sperm bulundu mu benim eşimin fiziki muyane ve hormonları normal genetiğe baktırcaz sebebini söylemiyorlar önce genetige bakmamız lazım sonra belli olur diyorlar sizin durumunuz nasıl Antalya da hangi doktora gitmiştiniz

Teşekkür ederim cevap yazdığınız için sizde sperm bulundu mu benim eşimin fiziki muyane ve hormonları normal genetiğe baktırcaz sebebini söylemiyorlar önce genetige bakmamız lazım sonra belli olur diyorlar sizin durumunuz nasıl Antalya da hangi doktora gitmiştiniz
Biz antalya tüp bebege gittik orası uncalı meydanda bir doktora yönlendirdi ama illa antalya da bir doktora gitmek istiyorsanız dokumadaki memrorialde egemen bey var iyi doktor

Canım memorial daki murat savaş bey mi yoksa egemen bey mi daha iyi docent diye murat beye muyane olduk kanal tıkanıklıgı ihtimali var diyo genetik yaptırdık sonuçları bekliyoruz tıkanıklıgı açamayacagımız durumlar var diyor her tıkanıklık açılıyormuş o zaman Micro tese dedi başka şansınız yok diyor sence hangi doktor daha iyi

Canım memorial daki murat savaş bey mi yoksa egemen bey mi daha iyi docent diye murat beye muyane olduk kanal tıkanıklıgı ihtimali var diyo genetik yaptırdık sonuçları bekliyoruz tıkanıklıgı açamayacagımız durumlar var diyor her tıkanıklık açılıyormuş o zaman Micro tese dedi başka şansınız yok diyor sence hangi doktor daha iyi
biz egemen beyde prostat kisti ameliyatı için gittik çok iyi işini iyi yapan bir doktor hala whatsaptan bir sorumuz oldugunda cevap veriyor biz normalde istanbul da celalettin peruda tedavideyiz karar sizin ikiside iyi doktorlar

bide kanal tıkanıklıgını nasıl anladı eğemen bey eşime prostat kisti ameliyatı yaptıgında kanallardan bir sıvı vermiş ama sıvı ilerlememiş oda tıkanıklık olabilir demişti

Kanal tıkanıklığı olabilir diyor kesin var demiyor hemen Micro tese yapalım genetik iyi gelirse diyor Micro tese ile anlarız diyor ben inhibin b testi yapın dedim sperm olup olmadığı anlaşılıyormuş onunla gerek yok dedi siz yaptırdınız mı inhibin b testini

Kanal tıkanıklığı olabilir diyor kesin var demiyor hemen Micro tese yapalım genetik iyi gelirse diyor Micro tese ile anlarız diyor ben inhibin b testi yapın dedim sperm olup olmadığı anlaşılıyormuş onunla gerek yok dedi siz yaptırdınız mı inhibin b testini
Evet yaptırdık ama inhibin b sperm olup olmadıgı göstermşyor doktor dogru söylemiş bizim 96 geldi iyi bir değer ama daha düşük değerde olup sperm çıkışı olanda var

Anladım ama Kaan aydos inhibin b daha doğru bilgi verir diye yazmış Bi yazısında o yüzden istemiştim o zamn sen tecrübelerine dayanarak en iyisi Micro tese mi diyorsun başka tedaviyle kanallar açılmaz mı acaba çünkü bizim düzelecek hormonumuz yok zaten hepsi normal fiziki muyane de normal bir tek genetiği beklicez o da iyi çıkarsa Micro teseyi mi denesek hemen ameliyat olsun da istemiyorum ben

Evet yaptırdık ama inhibin b sperm olup olmadıgı göstermşyor doktor dogru söylemiş bizim 96 geldi iyi bir değer ama daha düşük değerde olup sperm çıkışı olanda var
Merhaba bizim de inhibin b testi 75 çıkmış iyi mi kötü mü anlayamadım yardımcı olur musunuz rica etsem.

Merhaba bizim de inhibin b testi 75 çıkmış iyi mi kötü mü anlayamadım yardımcı olur musunuz rica etsem.
Ne desem bilmem ki canım bizim 96 çıktı ama 2 senedir celalettin peruda tedavide daha elongo bile göremedik bu değer kişiden kişiye değişiyor inhibin değeri çok çok düşük olup şimdi bebeğini kucagına alanlarıda biliyorum

Ne desem bilmem ki canım bizim 96 çıktı ama 2 senedir celalettin peruda tedavide daha elongo bile göremedik bu değer kişiden kişiye değişiyor inhibin değeri çok çok düşük olup şimdi bebeğini kucagına alanlarıda biliyorum
Yani bu deger düşük degil mi bizde celalettin beyin istediği testleri yapıyoruz birde ne anlama geliyor araştırdım ama cok fazla bir sey anlamadim

Yani bu deger düşük degil mi bizde celalettin beyin istediği testleri yapıyoruz birde ne anlama geliyor araştırdım ama cok fazla bir sey anlamadim
Evet düşük değil ama inhibin den çok fsh ,lh ve testesteron değerleri önemli azosperm nedeni inmemiş testis,genetik gibi bir durumdansa tedavi süresi uzuyor bizim hem genetik rahatsızlık var hemde hormonlar düşüktü fsh,lh

Evet düşük değil ama inhibin den çok fsh ,lh ve testesteron değerleri önemli azosperm nedeni inmemiş testis,genetik gibi bir durumdansa tedavi süresi uzuyor bizim hem genetik rahatsızlık var hemde hormonlar düşüktü fsh,lh
Bizim hormon degerleri normal geldi kromozom analizi de normal geldi cok şükür bizim iki kere kurtaj oldu kalp atisi durmasindan dolayi sonra arastirinca esimin degerleri düşük çıktı bu yüzden bizde iyi bir doktor bulup tedavisine basladik hayirlisiyla

Bizim hormon degerleri normal geldi kromozom analizi de normal geldi cok şükür bizim iki kere kurtaj oldu kalp atisi durmasindan dolayi sonra arastirinca esimin degerleri düşük çıktı bu yüzden bizde iyi bir doktor bulup tedavisine basladik hayirlisiyla
ooo ozaman çok şanslısınız ve celalettin peru en dogru doktor

Back
X