- 3 Ağustos 2017
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi shakespeare_pnr
-
Biz antalya tüp bebege gittik orası uncalı meydanda bir doktora yönlendirdi ama illa antalya da bir doktora gitmek istiyorsanız dokumadaki memrorialde egemen bey var iyi doktorTeşekkür ederim cevap yazdığınız için sizde sperm bulundu mu benim eşimin fiziki muyane ve hormonları normal genetiğe baktırcaz sebebini söylemiyorlar önce genetige bakmamız lazım sonra belli olur diyorlar sizin durumunuz nasıl Antalya da hangi doktora gitmiştiniz
biz egemen beyde prostat kisti ameliyatı için gittik çok iyi işini iyi yapan bir doktor hala whatsaptan bir sorumuz oldugunda cevap veriyor biz normalde istanbul da celalettin peruda tedavideyiz karar sizin ikiside iyi doktorlarCanım memorial daki murat savaş bey mi yoksa egemen bey mi daha iyi docent diye murat beye muyane olduk kanal tıkanıklıgı ihtimali var diyo genetik yaptırdık sonuçları bekliyoruz tıkanıklıgı açamayacagımız durumlar var diyor her tıkanıklık açılıyormuş o zaman Micro tese dedi başka şansınız yok diyor sence hangi doktor daha iyi
bide kanal tıkanıklıgını nasıl anladı eğemen bey eşime prostat kisti ameliyatı yaptıgında kanallardan bir sıvı vermiş ama sıvı ilerlememiş oda tıkanıklık olabilir demiştiCanım memorial daki murat savaş bey mi yoksa egemen bey mi daha iyi docent diye murat beye muyane olduk kanal tıkanıklıgı ihtimali var diyo genetik yaptırdık sonuçları bekliyoruz tıkanıklıgı açamayacagımız durumlar var diyor her tıkanıklık açılıyormuş o zaman Micro tese dedi başka şansınız yok diyor sence hangi doktor daha iyi
Evet yaptırdık ama inhibin b sperm olup olmadıgı göstermşyor doktor dogru söylemiş bizim 96 geldi iyi bir değer ama daha düşük değerde olup sperm çıkışı olanda varKanal tıkanıklığı olabilir diyor kesin var demiyor hemen Micro tese yapalım genetik iyi gelirse diyor Micro tese ile anlarız diyor ben inhibin b testi yapın dedim sperm olup olmadığı anlaşılıyormuş onunla gerek yok dedi siz yaptırdınız mı inhibin b testini
Merhaba bizim de inhibin b testi 75 çıkmış iyi mi kötü mü anlayamadım yardımcı olur musunuz rica etsem.Evet yaptırdık ama inhibin b sperm olup olmadıgı göstermşyor doktor dogru söylemiş bizim 96 geldi iyi bir değer ama daha düşük değerde olup sperm çıkışı olanda var
Ne desem bilmem ki canım bizim 96 çıktı ama 2 senedir celalettin peruda tedavide daha elongo bile göremedik bu değer kişiden kişiye değişiyor inhibin değeri çok çok düşük olup şimdi bebeğini kucagına alanlarıda biliyorumMerhaba bizim de inhibin b testi 75 çıkmış iyi mi kötü mü anlayamadım yardımcı olur musunuz rica etsem.
Yani bu deger düşük degil mi bizde celalettin beyin istediği testleri yapıyoruz birde ne anlama geliyor araştırdım ama cok fazla bir sey anlamadimNe desem bilmem ki canım bizim 96 çıktı ama 2 senedir celalettin peruda tedavide daha elongo bile göremedik bu değer kişiden kişiye değişiyor inhibin değeri çok çok düşük olup şimdi bebeğini kucagına alanlarıda biliyorum
Evet düşük değil ama inhibin den çok fsh ,lh ve testesteron değerleri önemli azosperm nedeni inmemiş testis,genetik gibi bir durumdansa tedavi süresi uzuyor bizim hem genetik rahatsızlık var hemde hormonlar düşüktü fsh,lhYani bu deger düşük degil mi bizde celalettin beyin istediği testleri yapıyoruz birde ne anlama geliyor araştırdım ama cok fazla bir sey anlamadim
Bizim hormon degerleri normal geldi kromozom analizi de normal geldi cok şükür bizim iki kere kurtaj oldu kalp atisi durmasindan dolayi sonra arastirinca esimin degerleri düşük çıktı bu yüzden bizde iyi bir doktor bulup tedavisine basladik hayirlisiylaEvet düşük değil ama inhibin den çok fsh ,lh ve testesteron değerleri önemli azosperm nedeni inmemiş testis,genetik gibi bir durumdansa tedavi süresi uzuyor bizim hem genetik rahatsızlık var hemde hormonlar düşüktü fsh,lh
ooo ozaman çok şanslısınız ve celalettin peru en dogru doktorBizim hormon degerleri normal geldi kromozom analizi de normal geldi cok şükür bizim iki kere kurtaj oldu kalp atisi durmasindan dolayi sonra arastirinca esimin degerleri düşük çıktı bu yüzden bizde iyi bir doktor bulup tedavisine basladik hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?