kadının abazan muhabbeti de hiç çekilmiyor.
edep ya hu!!!
buyrun hanım kızımızın bir diğer derdi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-kac-kez-esinizle-birlikte-olursunuz.845656/
Nilbeste dayı boşver bunları sen şimdi.Bazen düşünüyorum gidipşak diye odaya firlasammi diye ama şöyle bir sorun var insafli davranip bir kişimi olur yoksa beşi bir mi olur birde sürekli iciyorlar kafalari nasil bbirde rus gencler cogunlukla madde alıyorlar diye biliyorum urkuyorum
Hilmi :)))Nilbeste mi mahmut mu?
Tavsiyeler nokta atışı olsun diye şeyttiydi herhalde.Ilden ile degisiyor mu bu isler ? Antalya da ki rus erkekleri tavlamak , Istanbul da ki rus erkekleri tavlamaktan daha mi zor veya kolay ki , bilemedim yahu..
Dini yorum yasak.Ezan okunacak simdi kalk iki abdest al namaz kil da az kendine gel cocugum yolun yol degill
koptum ya ne güzel konu acmıssın D:Arkadaşlar ben Antalya alanyada bir otelde kalıyorum karşımdaki apartta 5 tane rus erkek kalıyor karsimda derken balkonlar karsi karsiya hepsi kaslı yakışıklı ama ben bir tanesine bayiliyorum ve tüm gün balkonda onu izliyorum her rus erkeği gibi bira içiyorsüper kasları var ve sesi ve müzik zevki çok güzel balkondan bu kadarını görfüm onu tavlamak(biraz kaba oldu ama cuk oturdu :) ) için ne yapayım? Apartlarına gidip içeri girebilirmiyim diye sorup hemen kendimi içeri atıp tanisiyimmi biraz saçma oldu ama apart disindami yakalamaya calisiyim bir fikir verin şimdiden tesekkurler
nilbestenin suçu ne part 1 i çevireceksin git kapıyı çal gerçi bunlar 4 değil 5 kişilerArkadaşlar ben Antalya alanyada bir otelde kalıyorum karşımdaki apartta 5 tane rus erkek kalıyor karsimda derken balkonlar karsi karsiya hepsi kaslı yakışıklı ama ben bir tanesine bayiliyorum ve tüm gün balkonda onu izliyorum her rus erkeği gibi bira içiyorsüper kasları var ve sesi ve müzik zevki çok güzel balkondan bu kadarını görfüm onu tavlamak(biraz kaba oldu ama cuk oturdu :) ) için ne yapayım? Apartlarına gidip içeri girebilirmiyim diye sorup hemen kendimi içeri atıp tanisiyimmi biraz saçma oldu ama apart disindami yakalamaya calisiyim bir fikir verin şimdiden tesekkurler
Arkadaşım, sen de tam teçhizatlı yorumcu çıktın. Hem taktik, hem İngilizce desteği.madem balkondan seslen hi diye
seninkinin adını öğren
lets have a drink xxx de
arkadaşları da gelcek olursa just you and me dersin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hirpalandim.834293/page-5#post-41530760Benim 14 yaşinda bir kuzenim var guzel bir lise kazandigi icin teyzem onu soz verdigi gibi yurtdisina(kanada) gonderecek kuzenimin bavulunda bir eksik varmi diye kontrol ederken bir doğum kontrol hapı buldum bu hapı nasıl elde etti bilmiyorum. En mühimiyse kuzenim bakireliğe onem vermiyor bir keresinde ben yurtdisinda yasayacagim o yuzden benim icin bir onemi yok demisti. Sizce on dört yaslarinda bir kizin cinsellik yasamasidogrumu?
bir diğer konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?