Antalya'da Tavsiye Edeceğiniz Burun Ameliyatı Yapacak KBB doktoru

ania.danya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
99
2
Merhaba, Bir yakınıma burnunda et olduğu ve ameliyatla aldırması gerektiği söylendi. Burun kemiğindeki deformasyon buna yol açmış. Bu yüzden, et alınırken burun estetiğinin de yapılmasını istiyoruz. Hem alanında hem de estetik konusunda uzman, tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Canım,ömer refik özerdem'den gün almıştım.Ama nasip olmadı.Bir arkadaşım kuzey avrupa ülkelerinden kendisine hasta gönderiyor.Hem onun vesilesiyle,hem de sezgilerimle ömer beye güvendim.Üstelik kardeşiyle birlikte çalışıyor.O da estetik cerrah.Çalıştığı hastane çok iyi ve elit biryer.Genelde yabancı turistler geliyor.ıranlı bir bayana yaptığı burunu görmüştüm.Hakkında hayırlısı olsun..
 
MERHABA
benim haftaya Ömer refik özerdem tarafından ameliyatım olacak.Gelişmeler hakkında size bilgi veririm.

Merhaba,

Senden merakla haber bekliyoruz. Bu arada bahsettigin doktor kulak burun boğaz uzmani değil, direkt plastik cerrah....Plastik cerrahla birlikte burun ameliyatına giren kbb uzmani tanidiginiz doktor var mi acaba?
 
Merhaba arkadaslar,
benim bir arkadasim OP. DR. ŞURZAN KANDEMıR e oldu ameliyatini ve cok memnun. burnunu gordum cok dogal duruo ve nefes problemide yok artik
 
tekrar merhaba ameliyatımı oldum hem burun içindeki etlerimi aldı hemde nefes almamda sorun yaşatan kemik kırıldı birde çenem gerideydi şu an çok iyiyim nefes problemim kalmadı bugün alçım alındı çok temiz iş çıkardı doktorum ilk gün zordu burun ile ilgili hiç ağrım olmadı ama çenem beni zorladı şu an bant takılı 4 gün sonra çıkarılıcak.Ameliyat öncesi Ömer beyi çok araştırdım Ankaradan ve antalyadan 4 doktordan Ömer Bey hakında çok iyi referans aldım.Doktorum ve ekibi çok ilgiliydi.kendimi iyi hissediyorum.3 ay sonra tam anlamıyla şekli oturacak.Burun ucum çok büyüktü kıkırdak ile ilgili çok işlem gördüğü için şişin inmesi zaman alacak.Gönül rahatlığıyla Ömer beyi tavsiye ediyorum çevreme.Çok tecrübeli güveni hissettiriyor.Antalya da yaşadığım için Ömer beyi bulmam şans oldu benim için.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

Merhaba Fulla,

Operasyonunun iyi geçmiş olmasına sevindim, geçmiş olsun. İleride fotoğraflarını da koyabilirsen çok iyi olur. Ömer Bey'in sitesine tekrar baktim. Sanirim yaninda bir KBB uzmani ile calismiyor. Senin ameliyatında Kulak buruncu var mıydı acaba, yoksa ameliyatı sadece kendisi mi gerçekleştirdi? Yakinimin da burun kemigi egriligi ve et sorunu oldugu için sadece plastik cerrahın ameliyata girmesinden biraz çekiniyoruz. Çünki bazı estetik cerahların yaptıkları operasyondan sonra burunla ilgili nefes alma vb gibi sorunlari yaşayabildiğini okudum.

Geçirdiğin operasyon sadece estetik amaçlı değil, burnundaki et gibi sağlık sorunlarını içeriyor. Bu yüzden sosyal sigortan varsa, operasyonun ücretinin tamamını ya da bir kısmını karşıladı mı? Doktoruna ne kadar ödeme yaptın acaba?
 
Merhaba

Ömer bey ameliyatı kendi gerçekleştirdi.Kulak Burun cu yoktu.Hem sağlık için hemde estetik için oldum ameliyatımı.Şu an için nefes problemi yaşamıyorum.Bendeki emik eğriliği çok fazlaydı.2 cm kadar sağ tarafa eğikti.Bugün bantlarım çıkıyor en yakın zamanda resmimi eklemeye çalışırım.Ssk karşılamadı.Benim aptırdığım tüm işlemler estetik ameliyata giriyordu.Ömer beye mail atarsanız fiyat ve yapacağı ameliyat hakkında çok detaylı bilgi veriyor.

Merhaba Fulla, Sana mesaj atmaya çalıştım ancak 50 konu mesajım olmadığı için özelden mesaj atamıyormuşum, bu da yeni bir adet galiba, nasıl bir mantığı varsa. Oysa geçen gün atabilmiştim. Sana atmaya çalıştığım mesaj buydu:

Merhaba Fulla,

Çok aydınlattın çok teşekkür ederim. Birşey daha merak ettim, zamanın olup da yanıtlayabilirsen. Doktor araştırdığın sırada hiç sana tavsiye dilen kbb uzmanı oldu mu, estetisyenle birlikte çalışan? Ben konuştuğum insanlardan Antalya'da böyle bir doktora da rastlamadım henüz. Ya kbb ci ya da direkt plastik cerrah buluyoruz. En azından ikisi bir arada çalışan duysak, iyi midir kötü müdür diye araştıracağız ama daha rastlayamadık. Fotoğraflarını hala bekliyoruz. Herşey için teşekkürler, hoşçakalasın...
 
merhaba fulla,öncelikle geçmiş olsun. sanırım 4 ay kadar olmuş sen ameliyatını olalı, son durum nedir acaba? memnun musun burnundan ve çenenden, sanırım bende de çene geriliği varmış ama hem burnum hem çenem korkuyorum açıkçası, ve fiyatı da çok önemli benim için, tek burun ne kadar, çeneyle birlikte ne kadar ödedin, bilgi verirsen çok mutlu olucam, kafam çok karışık :KK43: duyduğum kadarıyla da ömer beyin fiyatları 5 binin üzerindeymiş çeneyle beraber, tek burun da 4- 4 buçuk arasıymış, öyle mi gerçekten ? hadi onu geçtim, memnun musun son görüntünden? lütfen yaz bana, çok ihtiyacım var..
 
ben de ömer refik özerdem e yaptırmıştım burnumu 7 ay falan oldu, ama malesef aynı kaldı burnum , hatta ucu artık daha da tombul sayesinde!! şimdi revizyon için başka bi doktor arıyorum, ona güvenmiyorum artık!! bana da çene ameliyatı da önermişti iyiki yaptırmamışım!!
 
Merhaba fulla acaba yaptırdığın çene ameliyatı kemiğin öne alınması ile olan mı yoksa implant mı çene protezimi yerleştirildi çene ameliiyatınla ilgili de bilgi verirmisin lütfen.....)
 
X