Amin canım. Hayırlısıyla sağlıcakla yavrinu kucağına alacaksın İnşallahInanın ben şu anda 10. Haftanın içindeyim. Asıl macera pozitiften sonra.benim beta değerim düzenli artmadı.acaba keseyi görecekmiyiz dedik gördük.kalp çok önemli dediler duyduk.simdi 12 hafta çıkmadan sevinme diyorlar sürekli yatıyorum.hep acabalar olacak ama olsun bunada şükürler olsun.insallah Allah herkesin isini kolaylaştırsın yüzünü güldürsün
InşallahAmin canım. Hayırlısıyla sağlıcakla yavrinu kucağına alacaksın İnşallah
Belli oldu mu sonucunuz acabaHayır canım. 20 Mart test günüm, bekliyoruz ... Geçmiyor günler heheh
Merhabalar bende aynı doktor ayni hastanede tedavi görüyorum kaçıncı deneyiminiz acaba sizinMerhaba ben ilk tüp bebek denememi Memorial Antalya Murat özekincide yaptırdım, maalesef negatif, 2. İçin yeni yer araştırıyorum , tüp fakültesinde doktoru seçebiliyor musunuz? Şafak beyi duyuyorum ama orası özel bi kurum olmadığı için haftasonu çalışılmıyor önermiyorum dedi birisi gerçekten öyle mi ? Şimdi Antalya tüp bebek Kemal Özgür yada Anadolu hastanesi Tonguç beyi araştırıyorum gidenler varsa bize yardımcı olsun
Ben oldum şu an hamileyim. Çok memnundum. Laboratuvarları da çok iyi. İlk iki Antalya ivf de yaptırdık. Hiç tavsiye etmem. Hep aynı tedaviyi yapıp herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar makine gibi. Olmama sebebini bile araştırmıyorlar. Sadece 5. Gün embriyosu için uğraşıyorlar. Ama ben şu an 3. Gün embriyosuyla oğluma hamileyim. Farklı ve kişisel tedavi uyguluyor Murat hoca bilgili ve her detaya dikkat ediyor. Her sorumuza içtenlikle yanıt verdi. Ve olumlu sonuçla beklemedeyiz. Darısı isteyen herkesin başına.Memorial hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz Murat Özekinci de tedavi olan var mı
Tebrik ederim. İnşallah oğlunu kucağına sağlıklı bir şekilde alırsınBen oldum şu an hamileyim. Çok memnundum. Laboratuvarları da çok iyi. İlk iki Antalya ivf de yaptırdık. Hiç tavsiye etmem. Hep aynı tedaviyi yapıp herkese aynı tedaviyi uyguluyorlar makine gibi. Olmama sebebini bile araştırmıyorlar. Sadece 5. Gün embriyosu için uğraşıyorlar. Ama ben şu an 3. Gün embriyosuyla oğluma hamileyim. Farklı ve kişisel tedavi uyguluyor Murat hoca bilgili ve her detaya dikkat ediyor. Her sorumuza içtenlikle yanıt verdi. Ve olumlu sonuçla beklemedeyiz. Darısı isteyen herkesin başına.
Merhaba kaç yumurtayla başlamıştınız acaba 5.güne kadar değişimi nasıl olduMerhabalar, ben de Antalya ivf ye Murat Beye başladım. Ekim de tedaviye başladık fakat 3 ay hep bir erteleme yaşadık. En sonunda 4 Şubat'ta opu yapıldı ve sonrasında 2 tane 5. Gün embriyomuz donduruldu. Şu an rahim dinlendirme aşamasındayım. Hayırlısıyla 11 Mart'ta transfer yapılacak.
Ben de Antalya ıvf de tedavi görüyorum ve cok memnunum daha önce memorial Murat özekincide tedavi olmustum 8 olgun yumurta çökmüştü 2 tane transfer oldum ikisi de negatif oldu, bu merkezde ilk defa 18 tane olgun yumurtam toplandı daha bugün toplama oldu 5.güne kac tanesi gider bilmem ama diğer merkezin nerdeyse iki katı ve gerçekten cok farklı yollar izliyorlar bu sefer cok umitliyim ve cok memnunum Kemal hoca benim doktorum bir kaç kez kontrolümü Hande hoca yaptı ama hasta sonu olmasına rağmen yumurta toplamama Kemal hoca kendisi girdi bu konuda şüpheniz olma
Merhaba! 5. Gün kaç embriyonuz vardı .transferiniz oldu mu sonuçlar nasıl merak ettim.bende Kemal hocanın hastasıyım da.Ben de Antalya ıvf de tedavi görüyorum ve cok memnunum daha önce memorial Murat özekincide tedavi olmustum 8 olgun yumurta çökmüştü 2 tane transfer oldum ikisi de negatif oldu, bu merkezde ilk defa 18 tane olgun yumurtam toplandı daha bugün toplama oldu 5.güne kac tanesi gider bilmem ama diğer merkezin nerdeyse iki katı ve gerçekten cok farklı yollar izliyorlar bu sefer cok umitliyim ve cok memnunum Kemal hoca benim doktorum bir kaç kez kontrolümü Hande hoca yaptı ama hasta sonu olmasına rağmen yumurta toplamama Kemal hoca kendisi girdi bu konuda şüpheniz olmasın
Canım 5.güne 9 tane embriyomuz kaldı cok şükürMerhaba! 5. Gün kaç embriyonuz vardı .transferiniz oldu mu sonuçlar nasıl merak ettim.bende Kemal hocanın hastasıyım da.
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşCanım 5.güne 9 tane embriyomuz kaldı cok şükür2 tane transfer oldu pozitif sonuç aldık hamileyim Allah sana da nasip etsin ben cok memnun kaldım Kemal hocadan , daha önce 2 negatifim vardı memorialde
İnsallah Allahım yüzünüzü güldürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın insallahRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşbenim ilk denemem inş son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?