canım hoşgeldinizzzzarkadaşlar bende ikinci prensesimi bekliyorum Allahın izniyle mayıs ayında
evet canım iyi akıl ettin..Arkadaşlar liste yapsak hepimiz hamilelik haftamızı yazsak ,sıraya koysak, kim önce doğuma gidiyor ,nerede doğum yapacak, normal mi sezeryan mı yazsak olmazmı deneyimlerimizi paylaşırdık
1) CIGDEM79 8+3 HAFTA / HENÜZ ÇOK ERKEN OLDUĞU ıÇıN DOĞUM YERıMı BıLMıYORUM AMA YAŞAM HASTANESı OLABıLıR/ NORMAL DOĞUMYAPMAYI ÇOK ıSTERDıM AMA BU KONUDA ÇOK BÜYÜK KORKUM VAR ıZLEDıĞıM GÖRÜNTÜDEN ÇOK ETKıLENDıM ŞU YANDAN MAKASLA KESMELERı OLAYI O AKLIMA GELDıKÇE NORMAL DOĞUM ASLA OLMAZ DıYORUM AMA ARŞTIRMALARIM EPıDURAL NORMALıN EN ıYıSı OLDUĞUNU GÖSTERıYOR KISMET UMARIM HAYIRLISI OLUR.
selam arkadaşlar...çiğdem, ilgin ve gökay sizlerde hoşgeldiniz...nasıl gidiyo hamilelik?ben çok heyecanlıyım pazartesi kalp atışlarını duyabilirim inşallah.bu arada evde mutfağa giremiyorum.mide bulantılarm başladı.sizce bu normal mi?ilk hamileliğimde de olmuştu.inşallah bu kez herşey yolunda gider.hamişlerin duası kabul olurmuş ne olur dua edin benim için...Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
Merhaba Duygu benim hamilleiğim şimdilik iyi gidiyor ilk kalp atışlarını duyacağımız zaman banada günler geçmek bilmemişti bir duysam rahatlıcam diyordum sonra duyduk öyle güzeldi ki :sm_cool:umarım seninde herşey yolunda gider kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama ilk 3 ay mide bulantısı daha fazla oluyormuş ben 2. ayı bitirmek üzereyim 8 hafta dolacak yakında benimde bulantılarım oluyor ama idare ediyorum portakal ve limon bana iyi geliyor istersen sende dene benim kokulara karşı çok hassasiyetim olmadı ama bu kişiden kişiye değişiyor galiba benimde yemek yapamayan arkadaşlarım var onlar da senin gibiler anneleri falan yardım ediyor sende bir şekilde idare edersin bunlar şimdilik çok normal endişe etme dualarımız seninle :Saruboceq:tabikide kendine iyi bak sevgiler...
çiğdem sen ilk kalp atışlarını nezaman duymuştun?ben şuan 6+2 günlük hamileyim.pazartesi 7+0 olacağım inşallah...birde ben bhcg testini adetimi bir gün geçince yaptırdım 200 çıkmıştı bu normalmi acaba???CADIARZU
Biz 5+6 günlükken duyduk kalp atışlarını aynı zamanda ekranda gördük seninkide mutlaka duyulacaktır endişe etme hcg ölçtürmemiştim ben evde yapılan idrar testleriyle öğrenmiştim hamile olduğumu regl günüm hiç şaşmadığı için 3 gün gecikince anlamıştım zaten yaramazın geldiğini
teşekkür ederim çiğdem bilgilerin için.dediğin gibi umarım herşey yolunda gider...:Saruboceq:
Duygu seninle aramızda 2 hafta avar çok yakınız yani belkide aynı zamanda doğum yapıcaz:CüvCüv: ne güzel ,bu arada doktor kontrolünden çıkıpta bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda bizimle de paylaş bekliyoruz mutlu haberlerini
Figen hanıma daha önce bende gitmiştim normal kontrol için gerçekten çok iyiydi ama çok yoğundu hamile kalınca da görümcemin tavsiyesi üzerine Gürkan Zorluya başladım umarım değiştirmem şimdilik iyi gibi bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak bu hamilelik olayı heyacanlı bir dizi izlemek gibi bir şey her kontrol yeni bölüm gibi :dance:
ben akrep burcuyum çiğdem... nedense herkes bu burçtan korkuyor.aslında akrep burcunun iyisi çok iyi kötüsü çok kötü olurmuş derler çünkü akrepler için herşey ya siyahtır ya beyaz yani ya hep ya hiç felsefesini benimserler. kıskanç ve kinci oldukları söylenir ama mesela ben bu özelliklerini taşımıyorum.beni tanıyanlar sen hiç akrepe benzemiyorsun diyorlar bu yüzden. ama ya hep ya hiç felsefesini benimsemiş durumdayım.bunun dışında birde türkiyenin burcunun akrep olduğunu söylüyorlar.bu burçta çok ünlü var. Hz. Muhammed, Alain Delon, Rock Hudson, Martin Luther, Alfred Nobel, Pablo Picasso,Marie Curie, Indira Gandhi, Katherine Hepburn, Mesut Yılmaz, M. Kemal Atatürk, Necmettin Erbakan, Nazlı Ilıcak, Süleyman Demirel, Dostoyevski, Voltaire, Theodore Roosevelt, Arzum Onan, Emel Sayın, Zerrin Özer, Meltem Cumbul, Muazzez Abacı bunlardan bazıları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?