Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

günaydın kızlar,
hoşgeldin ilgin nasıl özendim sana anlatamam. ben daha karnım bir an önce belli olsun diye dua ediyorum sen dörtte üçünü atlatmışsın maşallah ne güzzel.

çiğdem doğum yerleri için hakikaten erken ama tahmini tarihleri yazabiliriz. ben ikizler diye kendime 38. haftayı hedefledim 23 eylülü yani. :) beni böyle ekle canım:)

ilgin sen nerede doğum yapacaksın? yöntem ve doktorun kim olacak? sen karar vermişsindir artık. paylaşırsan sevinirim

arkadaşlar bende ikinci prensesimi bekliyorum Allahın izniyle mayıs ayında
canım hoşgeldinizzzz
Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ee bizim bebişlerin ablasıda gelmiş oldu

evet canım iyi akıl ettin..
Sinem=14+3 hafta bende daha karar veremiyorum özelmi devlet mi diye ama buyuk ihtimalle devlet olur.inşallah normal doğum olur...tiahmini doğum tarihi
7-10 eylül arası

çigdemcim aslında hiç öyle şeyler izlememk lazım en sağlıklısı normal doğummuş tabiki bebeğin ve senin durumunu göz önüne alark karar veriolar..
doğum anında hiçbir acxı hissedilmiyormuş annem söylüyor bebişin ağlamaya başlayınca sende herseyi unutuyormussun ....
Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

GÜncelleme

1) duygu **** 6 + 3
2) ÇıĞdem **** 8 + 4
3) sınem **** 14 + 5
4).....

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar...çiğdem, ilgin ve gökay sizlerde hoşgeldiniz...nasıl gidiyo hamilelik?ben çok heyecanlıyım pazartesi kalp atışlarını duyabilirim inşallah.bu arada evde mutfağa giremiyorum.mide bulantılarm başladı.sizce bu normal mi?ilk hamileliğimde de olmuştu.inşallah bu kez herşey yolunda gider.hamişlerin duası kabul olurmuş ne olur dua edin benim için...Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

Merhaba Duygu benim hamilleiğim şimdilik iyi gidiyor ilk kalp atışlarını duyacağımız zaman banada günler geçmek bilmemişti bir duysam rahatlıcam diyordum sonra duyduk öyle güzeldi ki :sm_cool:umarım seninde herşey yolunda gider kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama ilk 3 ay mide bulantısı daha fazla oluyormuş ben 2. ayı bitirmek üzereyim 8 hafta dolacak yakında benimde bulantılarım oluyor ama idare ediyorum portakal ve limon bana iyi geliyor istersen sende dene benim kokulara karşı çok hassasiyetim olmadı ama bu kişiden kişiye değişiyor galiba benimde yemek yapamayan arkadaşlarım var onlar da senin gibiler anneleri falan yardım ediyor sende bir şekilde idare edersin bunlar şimdilik çok normal endişe etme dualarımız seninle :Saruboceq:tabikide kendine iyi bak sevgiler...

çiğdem sen ilk kalp atışlarını nezaman duymuştun?ben şuan 6+2 günlük hamileyim.pazartesi 7+0 olacağım inşallah...birde ben bhcg testini adetimi bir gün geçince yaptırdım 200 çıkmıştı bu normalmi acaba???CADIARZU

merhaba kızlar
bende antalyada yaşayan biri olarak aranıza katılmak istedim gerçi ben serikte oturuyorum. şuanda hamile değilim ocak ayında erken doğumum oldu.yaşam hastanesinde alp çeliker'e gidiyordum iyi bir dr. ama prematüre bebekler için akdeniz tıpa yönlerdi tam bir kabustu orası:mymeka: hamilelikten dolayı işi bırakmıştım.şimdi iş arıyorum ziraat mühendisiyim.3ay oldu tekrar hamilelik için 3ayımız daha var allah nasip ederse tabii
bundan sonraki hamilelik için serikteki aspendos hastanesindeki dr.ümmü özkaya'ya gideceğim tanıyanınız var mı acaba
sağlıkla kalın

Biz 5+6 günlükken duyduk kalp atışlarını aynı zamanda ekranda gördük seninkide mutlaka duyulacaktır endişe etme hcg ölçtürmemiştim ben evde yapılan idrar testleriyle öğrenmiştim hamile olduğumu regl günüm hiç şaşmadığı için 3 gün gecikince anlamıştım zaten yaramazın geldiğini

hoşgeldin nisa... serik teki doktorlar hakkında bir bilgim yok ama sana burada kendi doktorumu tavsiye edebilirim(figen demir).gerçekten çok iyi bir doktor.umarım zaman çok çabuk geçer ve sende meleğine kavuşursun...

teşekkür ederim çiğdem bilgilerin için.dediğin gibi umarım herşey yolunda gider...:Saruboceq:

GÜncelleme

1) duygu **** 6 + 3
2) ÇıĞdem **** 8 + 4
3) sınem **** 14 + 5
4).....

KIZLAR BENıM BEBıŞ HESAPLAYICIYA GÖRE 26 EKıMDE DOĞUYOR BURCUDA AKREP OLUYOR BENıM HıÇ AKREP TANIDIĞIM YOK AKREP BURCU NASILDIR ADI KULAĞA ÜRKÜTÜCÜ GELıYOR AMA BıLENıNıZ VAR MI 24 EKıMDEN ÖNCE DOĞRASA TERAZı OLUYOR SıZCE TERAZı Mı AKREP Mı NE DERSıNıZ :) TABıKıDE ÖNCE SAĞLIKLI SIHHATLı OLMASI ÖNEMLı GERıSı ÖNEMSıZ AMA AZ ÇOK BURÇLARIN ÖZELLıKLERıNE ıNANAN BıRı OLARAK MERAK ETTıM:uhm:

teşekkür ederim çiğdem bilgilerin için.dediğin gibi umarım herşey yolunda gider...:Saruboceq:

Duygu seninle aramızda 2 hafta avar çok yakınız yani belkide aynı zamanda doğum yapıcaz:CüvCüv: ne güzel ,bu arada doktor kontrolünden çıkıpta bebeğinin kalp atışlarını duyduğunda bizimle de paylaş bekliyoruz mutlu haberlerini
Figen hanıma daha önce bende gitmiştim normal kontrol için gerçekten çok iyiydi ama çok yoğundu hamile kalınca da görümcemin tavsiyesi üzerine Gürkan Zorluya başladım umarım değiştirmem şimdilik iyi gibi bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak bu hamilelik olayı heyacanlı bir dizi izlemek gibi bir şey her kontrol yeni bölüm gibi :dance:

ben akrep burcuyum çiğdem... nedense herkes bu burçtan korkuyor.aslında akrep burcunun iyisi çok iyi kötüsü çok kötü olurmuş derler çünkü akrepler için herşey ya siyahtır ya beyaz yani ya hep ya hiç felsefesini benimserler. kıskanç ve kinci oldukları söylenir ama mesela ben bu özelliklerini taşımıyorum.beni tanıyanlar sen hiç akrepe benzemiyorsun diyorlar bu yüzden. ama ya hep ya hiç felsefesini benimsemiş durumdayım.bunun dışında birde türkiyenin burcunun akrep olduğunu söylüyorlar.bu burçta çok ünlü var. Hz. Muhammed, Alain Delon, Rock Hudson, Martin Luther, Alfred Nobel, Pablo Picasso,Marie Curie, Indira Gandhi, Katherine Hepburn, Mesut Yılmaz, M. Kemal Atatürk, Necmettin Erbakan, Nazlı Ilıcak, Süleyman Demirel, Dostoyevski, Voltaire, Theodore Roosevelt, Arzum Onan, Emel Sayın, Zerrin Özer, Meltem Cumbul, Muazzez Abacı bunlardan bazıları...

inşallah canım...ben pazartesi gideceğim az kaldı.mutlaka haber veririm.çok heyecanlıyım ama umudumu kaybetmiyorum umarım herşey iyi olur bu kez.Allah kimsye yaşatmasın benim yaşadıklarımı...size bebişlerinize sağlıklar diliyorum.:Saruboceq:

teşekkürler duygucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…