Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

selam..ben ikili taramayı anadolu hastanesine yaptırdım,1 hafta sonra cıktı..bende özel yaptırdım ama bilmiyorum tabi....

canım benım Allah kolaylılar versın... ıns bebişler dogduktan sonra gorusmek tanısmak ısterım... aslında şimdide ısterım tatlım ya ama senın durumun ıste... cok cok gecmıs olsun saglıkla kucagına alırsın bebişini inş...

selam..ben ikili taramayı anadolu hastanesine yaptırdım,1 hafta sonra cıktı..bende özel yaptırdım ama bilmiyorum tabi....

anadolu hastanesıne mı gıdıyosun canım... nası memnunmusun doktorundan bende sevgı hastanesıne gıdıyorum... cok tatlı bı bayan doktorum ılk randevumuzda gordugum kadarıyla...

anadolu hastanesıne mı gıdıyosun canım... nası memnunmusun doktorundan bende sevgı hastanesıne gıdıyorum... cok tatlı bı bayan doktorum ılk randevumuzda gordugum kadarıyla...

inşallah doğumdan sonra görüşürüz,tanısmak isterim cok..gercekten..burdaki anadoluda değil seymacım,antalyadakine gittim,ama doktorum özel..hastanede calısmıyor.gürkan zorlu..g&b klinik....trombofili hastasıyım ve burdaki bi sürü dktorun bununla ilgili bi bilgisi yok..gürkan beyde aile doktorumuzdu zaten.cok memnunum..cok ilgili rahat ve insanı gercekrten rahatlatıyor..sevgideki doktorda seyhun hanım sanırım,benim alt komşum....ben 1 defa gittim oda burdaki acil bişey olursa diye gittim,daha sonra evde düştüm hafta sonuydu,annemi gönderdim alt kata hani gelsinde en azından ben kıpırdamazken baksın dedim..anneme indi alt kata rica etti,ben raporluyum demiş :1shok::1shok: yani biraz tuhaf değilmi bilmiyorum belki ters bi zamanıydı..ama doktorlugu iyi diyolar..bide cok sevimlidir güleryüzlüdür,oda hamile su anda..:)) sen nerde oturuyosun manavgatta??

benimde daha tansiyonumu 2 kere falan ölçtü ama önemli olan bunlar değil bence
evet rahat çok, ama memnunum ben dediğim gibi
yani bana gebeliği de doğumu da çok rahat bişeymiş gibi hissettiriyo bu tavırları
haziran 7 de eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı sabaha karşı 5.5 gibi gökbay beyde
çok memnun kendisi de
cmts gittim daha lk defa olumsuz bişey söyledi 3 haftada 2,5 kilo almışım dikkat et dedi sadece :)
bebeğim hakkında her gittiğimde detaylı bilgi vermesi beni çok mutlu ediyor
tüm ölçümlerini yapması, neyin neden olduğunu açıklması hoşuma gidiyor

bebek7 cim ben hıfzısıhada yaptırdım tahlilimi çarşamba verdim pazartesi gel al dediler orda bi tanıdığımız vardı o girdi araya cuma günü aldım sonuçlarımı ama hıfzısıha çok kalabalıktı iğne atsan yere düşmicek cinsten o haldeyken bile cuma verdilerse andevada bigün sonra vermeleri normal benim doktorun hemşiresi öğleden sonra çıkabilir sonuçlarınız sorun demişti hatta ama ben andevada yaptırmadım tabii

Güzel yorumların için teşekkür ederim canım.Aslında aynı duyguları paylaşıyoruz doktor hakkında.Arkadaş grubum benim biraz kafamı karıştırdı ve ilk bebek olunca pinpiriklendim,eşim hatta bu konuda çok destek çıkıyor Gökbay beye karşı aşırı sempati duyuyor,malum biz bayanlar Şu saatten sonrada içim rahat artık.

canım hıfsızsahadaki testler tahlil için ankaraya gönderiliyor dendi o yüzden geç cevap geliyormuş.Ama sonuçlar kesin çıkıyor diyorlar,makinaları çokmu iyimiş öyle bişi dediler. Ben andevada yaptırdım hiç bir değer göstermiyor kağıtta.yazdığı tek şey RİSKSİZ BÖLGEDE. buarada umarım sonuçların iyidir canım,bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız inş :Saruboceq:

Kızlar yine bir sorum olucak, aslında doğumuma çok var ama yıldız andevadaki aneztesi uzmanı nasıl, hiç orda sezeryan veya epidural yaptıran tanıdıklarınız var mı?

anladım canım onu bilmiyodum benim sonuçlarda birsürü değer vardı grafik filan vardı risk görülmemiştir yazıyodu çok şükür bişi çıkmadı içini ferah tut tatlım boşuna dert etme 3'lü taramayı yaptıracakmı doktorun benimkisi yaptırıcaz dedi ama...

Ablam ve kuzenim iki doğumunuda andevada yaptı epidural yaptılar.ikiside cok memnun,yani memnun olmasalar 2 dogumuda orda yapmazlardı bilmiyorum..ablam öve öve bitiremez ordaki anestezi uzmanını.ama bencede en iyisi anadoludaki anestesi uzmanları....!

canım çok sevindim birşey çıkmadığına. Benim doktorum anlık bilgi veriyor ileriye dönük cümleler kullanmıyor.Benim bildiğim hem 2li hemde 3lü herkese yapılıyor.Yapılması daha iyi değilmi? İçimiz rahat olur böylelikle.

Ortada bir memnuniyet varsa mutlaka iyilerdir. Teşekkür ederim.

tabiki de daha iyi benim açımdan sorun yok burdaki arkadaşların kimi doktoru 2'li iyi çıkmışsa 3'lüyü istememişlerya onu merak ettim ondan sordum canımsenin sonuçlarında temiz heralde çok sevindim sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza bu arada daha erken olaca ama doğum fiyatlarından filan bi bilgin varmı?

canım,benim 2li taramam iyi.2010 fiyatları normal doğum 400 epidural 600 sezeryan 650 dedi hasta hizmetleri. Bu fiyatın içine herşey dahilmiş.

oo süpermiş oda filan dahil yani çok iyiymiş yaa çok tşk ederim canım ilgin için Allahım sağ salim almayı nasip etsin biran önce bebeklerimizi

Kızlar yine bir sorum olucak, aslında doğumuma çok var ama yıldız andevadaki aneztesi uzmanı nasıl, hiç orda sezeryan veya epidural yaptıran tanıdıklarınız var mı?

canım ben 1 nisanda andeva da yaptım doğumu epidural düşündüm ama ilk doğumda bebeğimi kaybettiğim için çok panik yaparım diye anestezistle birlikte genele karar verdik çok memnun kaldım dr umda f.seda soyluydu çok ii bi dr herşeyi sorabiliyorsun hatta sormana gerek kalmadan herşeyi açıklıyor erken doğum riskim vardı gebeliğin 16 haftasındada serklaj yapıldı genel anesteziyle yani 2 anestezi uzmanıda girdi ameliyatlarıma ikisindende memnun kaldım doğum fiyatı ise sezeryan genel epidural 600 spinal 850 normal 400 bilgin olsun hayırlısıyla kurtulursun inşallah bebişin sağlıkla gelsin

canım ,gece gece hem üzüldüm hem sevindim. kolay birşey atlatmamışsın.Allah şimdiki bebeğini sağsalim büyütmeni nasip etsin.
Doktorumda bana çocuğun eşinin doğum yolunu kapattığını söyledi(13vhaftalık hamileyim şuan)birşey olmaz diyor sadece biraz kanaman olur korkma dediama internetten araştırdım okadarda iyi birşey değilmiş bu durum.Bir yanım korkuyor bakalım ne olucak,umarım bebiş beni üzmez.
buarada ilkdefa spinal kelimesini senden duydum heralde epiduralın bir başka ismi??. Ben 1 ay önce yatan hasta bölümüne sordum hastanenin -normal 400- genel 600 -epidural 650 dediler.hatta buda 2010 fiyatları gibi bir cümle kullandı.bir üstte sinem-mavis kullanıcısıda sordu ben bu fiyatları söyledim,yanlış bilgi gibi vermiş gibi olucak,tabi özel hastane fiyat politikası farklı oluyor,muayene ücretleri bile bir ayla diğer ay tutmuyor.

canım benım.. sımdı ben burda kayınvalıdemle beraber oturuyorum.. dogum ıcın geldım canım dogumdan sonra adanaya gıdıcez eşimin işi nedenıyle... burda bacelı evler mah. oturuyoruz... sevgıde gıttıgım doktor evet seyhun hanım canım... alla alla nası bole davranır anlamadım yuh yanı... ben cok memnun kaldım... herseyını cok guzel anlattı gosterdı bebegımın... ıyıydı... tercıh etmemın sebebı bayan olmasıydı zaten... ama sen boyle dıyınce acaba mı dedım yanı neyse bu cumartesı tekrar randevum var bakalım bu sefer nası gecıcek...

belki bana öyle bi ters zamanı denk gelmiştir ne bileyim yani tuhafıma gitmişti o zaman,ne olursa olsun komsuyuz diye..ama iyi doktor diyolar..allah yardımcımız olsun,ne güzel seninde az kalmışş..daha benim cok var.hele yata yata vakit hiç gecmiyo:çok üzgünüm: bende annemlerin yanında gidicem antalyaya bu hafta,doguma kadar orda kalıcam,belki bi değişiklik olurCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…