Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

herkeze merhaba bende antalya manavgattayım.. buralı degılım gelın geldım buraya... ve ıns burda dogum yapıcam... su anda 29 hafatlık hamıleyım... benım gıbı manavgatta olan var mı???

selam:)) bende manavgatta yasıyorum.bende buralı değilim senin gibi,ama eşim buralı..ne sevindim ama manavgatlı olduguna,cünki o kadar yanlızımki buırda( 22 haftalık hamileyim bende,biraz sorunlu gecirdiğim için sürekli yatıyorum..basından beri yine biraz ayaklıydım ama gecen hafta hafiften suyum gelmeye basladı,sızıntı oluyomus,yırtık varmıs üstte bi yerde..tam yatağa bağlandım simdi..allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin....herkese sevgiler.

merhaba kızlarr
2.meleğime hamileyim 15+3
kızım var 16 aylık
kızımın alışverişini ilkeden yaptık hep
alışveriş listenize göre alın bence ordaki satış elemenları çok güzel gaz veriyorlar ve lüzumsuz şeylerde alabiliyorsunuz
vaktiniz olursa iyice dolaşın derim
mother and care de her ayın 15 de sanırım indirim oluyor
hamile kıyafeti almadım ben hiç depood mudodan aldım tşört elbise v.s.
çalışmadığım için çok ihtiyaç duymadım belkide
hepinize sağlıklı hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerimma.s.

merhaba arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim yıldız andeva hastanesine gidiyorum baştan beri dr um şerife şeniz hn ben çok memnunum doktorumdan şimdilik daha çok başındayız tabi ama doğumuda orda istiyorum allah nasip ederse hepimize kolay doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbimiz yarında ikili tarama testimiz var bakalım ne çıkacak sonuçlar :) :CüvCüv:

Merhaba kızlar,bende Antalyalı sayılırım,13 haftalık hamileyim.Yıldız Andevada Gökbay Elpek doktorum.Dün ikili taramamı yaptırdım.
Allah dileyen herkeze bu mutluluğu tatmayı nasip eder inş. :CüvCüv:

bebek7 canım bende aynı hastanede şeniz hn a gidiyorum senin doktorun ultrason kontrolünü nasıl yaptı? bişey daha sorucam benim doktorum her ultrasona girdiğimde çıkış vermiyo anca istiyorum dersen bende heycandan unutuyorum hep demeyi 3 aylık hamileyim 1 tane görüntüsü var elimde bebişimin böyle giderse değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu ikili tarama yaptıran diğer arkadaşlar ense kalınlığı yanında burun kemiği gelişiminede bakıyo demişler benim doktorum hiç öyle bişeye bakmadı beni biraz aydınlatırmısınız benmi hüsnü kuruntu yapıyorum

sinem_mavis,canım bebek düşündüğümden beri gökbay beye gidiyorum.ilk kese göründüğünde ultrason çıktısı vermedi,ama 6.haftadan itibaren her gittiğimde çıktı veriyor ben istemeden.Hatta bu hafta için ikili tarama gittim 4 tane verdi.ense kalınlığını ölçtü ve burun kökü gelişmiş gibi bir cümle kullandığıhatırlıyorumama onunla ilgili bir test yapmadı.Ultrasonu çok iyi,dakikalarca anlatıyor gösteriyor hem eşime hem bana...ikili tarama için gittiimde plesanta pervia tanısı koydu(plasentanın doğum yolunu kapatması) ama bişi olmaz dedi.Bana göre aşırı rahat bir doktor..Bana istediğini ye iç yap dedi sadece aşıraya kaçma.bende aslında pek çözemedim doktorumu ama bana inanılmaz bir güven ve rahatlık veriyor. Senin gittiğin doktor hakkında hiçbişi duymadım ama Seda soylu hakkında çok iyi diyorlar.

çok tşk ederim cnm önemli olan güven vermesi zatendoktor güven vermezse sende güvende hissedemezsin kendini eşimin erkek doktor tabusu var malesef ama aynı hastanede aslı hn varmı sanırım onuda çok iyi diyolar birde onu düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ilgin için tekrar tşkler canım

Sinem_mavis yardımcı olduysam ne mutlu.Yalnız Aslı hm orada çalışmıyor diy ebiliyorum onun dışarda özel muayenehanesi var sadece andevanın ameliyathanesini kullanıyor hastalarına kendi muayenehanesinde bakıyor.

denizcim şimdi aslı hn'ın muayenehanesini aradım perşembe günleri 15:00-17:00 arası yıldız andevada bakıyomuş evet ama ücret değişiyomu diye sormayı unutmuşum senin bilgin vardır muhhakkak ben ssk'lıyım 25 tl ödüyorum muayene ücreti aslı hanımı tercih ettiğimde muayene ücreti değişiyomu?

slm
benşmde dr gökbay elpek ve her muayenede çıkış veriyor.36 haftalık hamileyim ve elimde yaklaşık 7-8 resmi var bebeğimin

slm
bende 36 haftalık hamileyim arkadaşlar
gökbay beye gidiyorum ve çok memnunum

canım senin çok az kalmış,süper,inş sağsalim bebeğini kucağına alırsın.sana göre daha yolun başında sayılırım 13.haftam bitmek üzere. Doktorumuz aynı, oyüzden sana birkaç soru sormak istiyorum.Bana aşırı rahat geliyor, normal tavrımı diye merak ediyorum. Şuana kadar bir kere bile tansiyonum ölçülmedi,8.haftamda kilom ilk kez tartıldı.Folik asite karşı bir doktor,decavit verdi. Çok mu pinpirikliyim :a015:

Arkadaşlar ben bütün tetkitlerimi yıldızandevada yaptırıyorum. sonuçlara güvenebilirmiyim? İkili tarama sonucum ertesi gün çıktı. Devlette yaptırınca 1 haftayı buluyor diye duydum örn. Hıfsızsaha...Bilgisi olan varsa beni aydınlata bilirmi?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…