canım ,gece gece hem üzüldüm hem sevindim. kolay birşey atlatmamışsın.Allah şimdiki bebeğini sağsalim büyütmeni nasip etsin.
Doktorumda bana çocuğun eşinin doğum yolunu kapattığını söyledi(13vhaftalık hamileyim şuan)birşey olmaz diyor sadece biraz kanaman olur korkma dediama internetten araştırdım okadarda iyi birşey değilmiş bu durum.Bir yanım korkuyor bakalım ne olucak,umarım bebiş beni üzmez.
buarada ilkdefa spinal kelimesini senden duydum heralde epiduralın bir başka ismi??. Ben 1 ay önce yatan hasta bölümüne sordum hastanenin -normal 400- genel 600 -epidural 650 dediler.hatta buda 2010 fiyatları gibi bir cümle kullandı.bir üstte sinem-mavis kullanıcısıda sordu ben bu fiyatları söyledim,yanlış bilgi gibi vermiş gibi olucak,tabi özel hastane fiyat politikası farklı oluyor,muayene ücretleri bile bir ayla diğer ay tutmuyor.
iyi dileklerin için saol canım plesanta ayrılmaya başlamadıktan sonra bişy olmaz die biliyorum sen yinede bol bol istirahat et ben 16 haftadan doğuma kadar sürekli yattım sadece wc ye kalkıyordum içini rahat tut stres en bbüyük etken inşallah sağ sağlim sorunsuz kavuşursun bebişine epiduralde kataterle kalmıyorsun doğumdan sonra çıkıyor ama spinalde katater belinde kalıyor ağrı kesicileri kataterdeki tüpten veriyorlar daha etkili ağrı kesici olarak daha konforlu yanii
Normal doğum 400,sezeryan 600 veya 650 tl.Bu fiyatlar sigortalıysan geçerli.
canım,benim 2li taramam iyi.2010 fiyatları normal doğum 400 epidural 600 sezeryan 650 dedi hasta hizmetleri. Bu fiyatın içine herşey dahilmiş.
merhaba arkadaşlar ben de 6 haftalık hamişim.doktora gttim kalp atışını duyamadı.inşallah bi soru n yoktur.andeva da eda şimşek e gittim.devletten farkı yok gibiydi.hiç ilgilenmedi.dokor arıyorum.ali fuat şengörü bileniniz varmı ? doktor tavsiyesi acil lütfeeennn..
selam ali fuat beyi duymustum iyi bir doktor oldugunu soylerler
ama gitmedim
hem 6 haftalik kalp atislari duyulamayabiliyormus 7. haftayi bekle bence
ali fuat bey çok doluymuş.aynı hastanede sinan kurşundan randevu aldım.
bebişlerinize cicileri nereden alıyorsunuz fikir verebilir misiniz
merhaba arkadaşlar ben de 6 haftalık hamişim.doktora gttim kalp atışını duyamadı.inşallah bi soru n yoktur.andeva da eda şimşek e gittim.devletten farkı yok gibiydi.hiç ilgilenmedi.dokor arıyorum.ali fuat şengörü bileniniz varmı ? doktor tavsiyesi acil lütfeeennn..
merhaba canım,bende ilk 5 haftalıkken gitmiştim sadece kese gördü doktor 10 gün sonra gel dedi ozaman kalp atışını duydukmuştuk.içini rahat tut,sen positif olursan bebekte okadar rahat oluyor.doktor tavsiyesine gelince Yıldız Andevada Gökbay Elpek var.tek kelimeyle muhteşem bir doktor.Az ama öz konuşuyor güven veriyor.inşallah canım benim inşallah öyledir yarından sonra belli olcak.inşallah bebeğim iyi durumdadr.
ben idilbaby yeni dogan organik ve mothercare i tavsiye ederim
degisiklik olsun diye kanz aldim hic memnun kalmadim....
Merhaba arkadaslar bende antalyada oturuyorum ve 28+3 gunluk hamileyim ilk bebegim 28 yasindayim hamileligimin ilk alti ayi Dr Gurkan Zorluya gittim ozel muayenehanesi var ama uc haftada bir 150 tl aliyordu yasam hastanesi ve anadolu hastanesi ile calisiyor hastanelerin doktorlarindan biri olmadigi icin dogumu o hastanelerden birinde yaptigimda doktor parasida dahil 4000 tl tutuyordu bu zamanda iyi para bence neyse bende arastirdim ve medical park hastanesinde Dr Ertugrul Aktas var ona gidiyorum dogumuda o hastanede yapacagim allah kismet ederse fiyatlarida iyi su anda tavsiye ederim yani ama antalyada bu sicaklarda hamilelik cok zor allah butum hamilelerin yardimcisi olsun insallah:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?