Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

iyi dileklerin için saol canım plesanta ayrılmaya başlamadıktan sonra bişy olmaz die biliyorum sen yinede bol bol istirahat et ben 16 haftadan doğuma kadar sürekli yattım sadece wc ye kalkıyordum içini rahat tut stres en bbüyük etken inşallah sağ sağlim sorunsuz kavuşursun bebişine epiduralde kataterle kalmıyorsun doğumdan sonra çıkıyor ama spinalde katater belinde kalıyor ağrı kesicileri kataterdeki tüpten veriyorlar daha etkili ağrı kesici olarak daha konforlu yanii

canım bilgilerin için saol,sayende yeni birşey öğrendim.

Normal doğum 400,sezeryan 600 veya 650 tl.Bu fiyatlar sigortalıysan geçerli.

ya çok iyiymiş kemerde 1500 sezeryan 1000 normal doğum dedi yaşam hastanesi tabii bunlar ham fiyat bende kara kara düşünüyorum antalyaya yetişebilsem orada yapardım doğumumu hayırlııs olsun inş

antalyali hamisler ben yine 6+5 hamis olarak antalya li hamisler bolumune geldim
daha 9 ay once buradaydim oglum 9 aylik var mi benim gibi 6. haftalarinda hamis
herkese guzel rahat hamislik gunleri diliyorum.....

merhaba arkadaşlar ben de 6 haftalık hamişim.doktora gttim kalp atışını duyamadı.inşallah bi soru n yoktur.andeva da eda şimşek e gittim.devletten farkı yok gibiydi.hiç ilgilenmedi.dokor arıyorum.ali fuat şengörü bileniniz varmı ? doktor tavsiyesi acil lütfeeennn..

selam ali fuat beyi duymustum iyi bir doktor oldugunu soylerler
ama gitmedim

Merhaba arkadaslar bende antalyada oturuyorum ve 28+3 gunluk hamileyim ilk bebegim 28 yasindayim hamileligimin ilk alti ayi Dr Gurkan Zorluya gittim ozel muayenehanesi var ama uc haftada bir 150 tl aliyordu yasam hastanesi ve anadolu hastanesi ile calisiyor hastanelerin doktorlarindan biri olmadigi icin dogumu o hastanelerden birinde yaptigimda doktor parasida dahil 4000 tl tutuyordu bu zamanda iyi para bence neyse bende arastirdim ve medical park hastanesinde Dr Ertugrul Aktas var ona gidiyorum dogumuda o hastanede yapacagim allah kismet ederse fiyatlarida iyi su anda tavsiye ederim yani ama antalyada bu sicaklarda hamilelik cok zor allah butum hamilelerin yardimcisi olsun insallah:CüvCüv:

8. haftada kalp atislari anca duyulan bebekler varmis icini ferah tut moralini yuksek
hayirli haberlerini bekliyoruz isallah ben de 7+2 hamisim cok yakiniz seninle
guzel guzel hamis muhabbetleri yapariz burada

inşallah canım benim inşallah öyledir yarından sonra belli olcak.inşallah bebeğim iyi durumdadr.
merhaba canım,bende ilk 5 haftalıkken gitmiştim sadece kese gördü doktor 10 gün sonra gel dedi ozaman kalp atışını duydukmuştuk.içini rahat tut,sen positif olursan bebekte okadar rahat oluyor.doktor tavsiyesine gelince Yıldız Andevada Gökbay Elpek var.tek kelimeyle muhteşem bir doktor.Az ama öz konuşuyor güven veriyor.

ben idilbaby yeni dogan organik ve mothercare i tavsiye ederim
degisiklik olsun diye kanz aldim hic memnun kalmadim....

merhaba kızlar,bende mothercareden ve idil bebeden aldım çoğu ürünü,ordaki new baby bedeni tercihim oldu.ayrıca baby keeper hemen migrosun yanında gerçi şuan ismi değişti baby's home oldu ama müşteriyle ilgililer ve fiyatlar normal.ayrıca internet sitelerinden de yeni çıkan ürünleri takip ediyorum.Kanz iyi diye duymuştum ama hiç fırsatım olmadı uğramaya..kanzdan niye memnun kalmadın canım ?

tuğbacım inş bebişini sağsalim kucağına alırsın.bende 24 haftalık hamileyim ve sıcaklarda çok zor,allahtan çalışmıyorum,çalışan annelerede allah sabır versin.Doğum için ucuk bir fiyat istemişler daha doğrusu istanbul fiyatları bunlar.Yaşam hastanesinde yenidoğan bölümü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…