Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

teşekkür ederim yorumun için..hala kararsızım..tıpta özel oda nasıl ayarlanıyor?

slm arkadaşlar sizlerin yazılarını okudukca çok heyecanlandım geçen seneki hallerim aklıma geldi buraya az yazmadım endişelerimi sorularımı ama hiç birşey korktuum gibi olmadı çok şükür ben doğumumu antalya yaşam hastanesinde alp çelikere yaptırdım spinal sezeryan oldum ve gerekten herşey çok rhat ve güzeldi dedikleri gibi ne bi baş nede bel ağrısı yaşadım çok şükür 2.gün aykta gezdim akşama kadar ve1 hafta sonunda çok rahat ayağpa kalkıp oturabiliodum nese fazla uzatmıyım hepinize hayırlı doğumlar diliyorum bebişlerinizi sağlıkla alın kucaınıza inş herşey dilediğiniz gibi olsun:1hug:

selam kızlar bende alanyadayım 3 aylık hamileyim doktorum antalyaya bu ikinci bebeğim olcak inşallah hamileyim ama hiç mutluluk yaşayamıyorum çok korkuyorum ilk bebeğim 10 günlükken öldü buna da bişey olcak diye çok korkuyorum bende kan pıhtılaşması çıktı hergün iğne oluyorum alanyadaki doktorlar bilemedi bende şimdi antalyada gürkan zorluya gidiyorum sırtımı ilk önce allaha sonra gürkan beye dayadım çok acı çektim çekiyorumda evlat acısı çok zor allah kimseye yaşatmasın

kızlar andevada tarama testleri,doğum v.s. nekadar?andeva yıldız ve tıp arasında kararsızım..ya tıpta hocaya yada yıldız andeva..ama andevadaki fiyatları bilemiyorum..tıpta hocaya aylık 140 tl..özelde çook daha pahalıyamı malolur sizce tahliller+doğum..bide nelerde ücret alınıyor?ultrasonlar ücretlimi oluyor.yardımcı olursanız sevinirim..andevaya gidersem fatma seda soyluyu düşünüyorum..

geçmişler olsun canım benimbi arkadaşımda dr hatası yüzünden çocugunu kaybetmişti 6 yıl sonra ancak hamile kalabildi senin drun kimdi onunki ali dinçay kavaklıydı bende alanyadayım buarada

andeva topçulara gidiyorum.emekli sandığı çalışan olarak 20 tl muayene ödüyorum.ultrason içinde.kan tahlilleri vs.%20sini alıyorlar.4 boyutlu ultrason yaptırdım 135 tl ödedim.

andeva topçulara gidiyorum.emekli sandığı çalışan olarak 20 tl muayene ödüyorum.ultrason içinde.kan tahlilleri vs.%20sini alıyorlar.4 boyutlu ultrason yaptırdım 135 tl ödedim.

4 boyutlu ultrasona girince ayrı para mı ödüyosunuz?şakkıdı

4 boyutlu ultrasona girince ayrı para mı ödüyosunuz?şakkıdı
evet ama zaten özel dr muayene ücreti dışarda 140 tl.onlar ayrı para almıyorlar.ben 20 tl ya 3 boyutluda andevada muayene oluyorum.4 boyutluya herzaman gerek yok bence.bir kere gördüm.cd de verdiler.15 dk görüntüsü var renkli.bide son ayda giderim.yeter.

canım bildiğim andeva larada 4 boyutlu var zaten sen hangi andevaya gidiyosun ben kemer yaşam hastanesine gidiyorum 12 tl muayene ücreti testleride devlette yaptırıyorum ücretsiz,andevada doğum fiyatları nasıl acaba bide 15 dk ultrason bebek için zararlı değil mi?:enbuyukkk:

topçulardaki andevaya gidiyorum.2 tane dr var.eda şimşek ve hicran giriş.bunların odalarında ultrason var ama 4 boyutlu değil.4 boyutlu olan radyoloji bölümünde.ayrı yani.ve ayrı para alınıyor.bu dediğim gibi isteğe bağlı.herkese yapmıyorlar.bebeğini gerçeğe çok yakın görüyorsun.15 dk. ultrason zararlı değil.çekimler yarım saat sürüyor aslında.benim bebeğimin pozisyonu uygun değildi kısa kaldık.çok göstermedi yüzünü.ultrasonda görüntü ses dalgalarından elde edildğinden hiçbir zararı yokmuş. int.ten araştırmıştım canım.zararı olduğunu söyleyen varsa bana haber verin ben de bileyim.

selam kızlar hamile olan herkese hayırlı olsun.... ben doğumumu kendi özel doktorum
orhan değirmenci ile birlikte andeva topçularda yaptım ilgi alaka güzeldi özel odası
iki ayrı odadan oluşuyor yani gelen gidenle anne bebek pek muhatap olmadığı
için rahattı doğrusu dha karar vermemiş olanlara tavsiye edebilirim. Bu arada doktorumu da
tavsiye ederim almanya da eğitim görmüş alman disiplinine sahip tecrübeli iyi bir doktor
benim arkadaşlarım 2 şer doğumlarında da orhan beye gittiler çok memenunlar....

canım birde fiyattan haber versen,ne kadara yapılıyor doğum?bayanssulusmile

canım birde fiyattan haber versen,ne kadara yapılıyor doğum?bayanssulusmile

benim doktorum özel olduğu için ssk ile anlaşması olamdığı için bize sünnet ile birlikte 2.200 e maloldu ama ssk ile anlaşmalı doktor olsaydı çok daha indirimli olabilirmiş...
fiatlar tabiki önemli hepimiz için ancak bebeklerimiz çok daha önemli benim 5 seneden sonra gelen bir mucize olduğu için para hiç gözümde yoktu açıkçası....

canım paran varsa istersin ki herşeyin en iyisi en güzeli olsun,hiçbirşey gözüne gelemz zaten ama yoksa napıcan?çok şükür bizde var Allah olmayana da yardım etsin....hesabımızı bilelim diye soruyorum kafamda bir fiyat bir dr bir hastane belirlensin ona göre,bazı yerler soyguncu olabiliyor çünkü haketmedikleri paaları alıp gönderiyorlar,doğumdan sonra extra masraf çıkarıyorlarmış bunları duyduğum için sorma gereği duydum:))))):lepi:

evet tabi ne kadara malolacağını bilen gerekir haklı olarak bize extra bir ücret
oğlumun hepatit aşısı için çıkardılar başka birşey çıkmadı...
baştan hastane ile detaylı konuşmak iyi olur sanırım.....

selam kızlar. hamile kıyafeti almak istiyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum . sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz bana acilen tavsiyede bulunursanız sevinirim. lcw ya baktım oradakiler güzel değil ve çeşitte yok.ayrıca bebiş için hazırlığa başlayacağız artık hastane çıkışı ve diğer giysi alışverişinide nerden yapabiliriz?
bana yerlerini söylerseniz çook büyük iyilik yaparsınız.
sevgiler :)

herkeze merhaba bende antalya manavgattayım.. buralı degılım gelın geldım buraya... ve ıns burda dogum yapıcam... su anda 29 hafatlık hamıleyım... benım gıbı manavgatta olan var mı???

antalyada en çok sıkıntıyı kıyafet konusunda yaşıyorum.seleklerde var.alt katta.ekol giyim var güllükte.kapalıyolda kuyumcuların olduğu işhanında var bildiklerim bu kadar.özdileğin kendi mağazasından bi pantolon almıştım.ama artık hamile reyonunu herhalde kaldırmışlar.sen genede yolun düşerse sor.başka yerde bulursan bana da haber ver..

arkadaşım kapalı yolda ilke hamile giyim var ben alışverişimi hep oradan yapmıştım çokta memnun kaldım ayrıca hastane çıkışlarını da ilke hamilenin karşısında ilke bebe var oradan bakabilirsin hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…