Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

şarampolün köşesindeki junior babyden almayın da nerden alırsanız alın kardeşim.büyüyen yatak aldım aynı renk ve modelle ikili dolabını ve şifoniyerini ise sanayide yaptırdım çok uygun oldu.yani sanayide yapılanlarda problem yok ama yataktan çok çekiyoruz sürekli ses çıkarttığı için gacır gucur kızım uyuyamıyor.çağırdığımız marangozlar yatağın dengesinde problem var dediler ve halledemedik.kart çıkartıyorlar ama malları mal değilki.bebek için çanta aldık daha ilk 1.ayda açıldı.ana kucağı ilk binişinde kırıldı neyseki bebeğime birşey olmadı.kızım şimdi 18 aylık ve 6 aylık 2. kızıma hamileyim asla oradan parasız bile verseler hiçbirşey almayı düşünmüyorum.ne zaman oradan geçsem sinirlerim bozuluyor.dünyanın parasını verdik.yatağı doğumdan 1ay önce aldık.ben hastanede doğumdayken getirdiler.hatırlamak bile istemiyorum.diğer yerlere göre fiyatın uygun olmasının tek nedeni ürünlerin kalitesizliği....

Merhabalar
Bende arkadaşımıza katılıyorum junior clup ürünleri ucuz olduğu kadar kalitesiz. 2 ay önce kuzenim doğum yaptı, Kırcamide mobidic diye bir yer var. İnanılmaz ürünler var gidip en azından gezmenizi tavsiye ederim. Hem tasarımları muhteşem hem de çok fonksiyonlu ürünler var. Ebatları da oldukça geniş ve kullanışlı. Kuzenim ordan mantarlı bi takım aldı. Ondan çok ben bayıldım. Büyüyebilen karyolalı bi takım. Her yerde yatağın üstünde 2 komodin var. Ama oradaki takımlara çocuklar için çalışma masası tasarlamışlar kesinlikle verilen paranın hakkını veriyorlar. Çocukların sağlığını da çok önemsiyorlar. Hazır malzeme ürünleri yok hepsi %100 mdf imiş.

güzelmiş gerçekten şirin ev takımı. fiyatı ne acaba ??

Valla canım tam hatırlamıyorum fiyatını ama çok abartı değildi. Zaten ürünleri yakından görünce kalitesi ve görünüşü paranın önüne geçiyor. Hatta evde mağazadakinden daha güzel durdu. Kuzenim bi de şirinlerin duvar süslerinden aldı sticker, oyuncak falan.. Bebişin odası çizgi filmdeymiş gibi oldu. Bence oda takımı almadan önce mutlaka gezilmesi gereken bi yer.

irem bebe, e-bebek, dastini, ilke bebe hepsini gezdim keşif turu yaptım. birşey almadım ama nerden alırım kararsızım. irem bebedeki görevli kızın sıcakkanlı davranışları beni oraya çekiyor gibi, alınacak çok şey var nerden alsam bilmiyorum. kapalı yola gitmedim oradada bebek mağazası var sanırım. herşey çok pahalı nevresimler falan ne öyle minicik şeylere tonla para söylüyorlar. siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?

arkadaşlar lohusa pijamanızı nerden aldınız ben antalyanın yabancısıyım da biyerde bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim...

bende antalya dayım.Hamileliğe hazırlanıyorum.Bana doktor tavsiye eder misiniz???

Birde epidural anestezi ile normal doğum yapanınız var mı???

slm bayanlar bende alışverişimi tamamladım sayılır çok az kaldı bugün netten tesadüfen bir site buldum murat paşa camisinin orda demet eczanesinin arkasında enes bebe mağazası varmış toptancı yeri çok uygun fiyatlar, sitesinde gördüm ben gidip geri kalan şeyleri ordan tamamlamayı düşünüyorum.....

Ben de çok kararsızım, Antalya her şeyde olduğu gibi bebek eşyalarında da çok pahalı. Artık yavaş yavaş gezip alcaz.

..............................................................

sizce bebek şekeri hastanede mi verilmeli evde mi?hastane odanızı süsleyecek misniz?
şekerden başka neler ikram ediliyo bi tecrübeli anlatsa keşke di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…