Merhaba, hoşgeldin. Bir zamanlar epey aktifti başlığımız ama bebişler doğdukça duruldu.. Geçmişi okursan epey bilgi bulacaksın. Benim hatırladığım kadarıyla 1000-1200 TL civarındaydı büyüyebilen yataklar. Oda olarak bakmadığım için oda fiyatlarını bilmiyorum.
biz çilekten aldık hemde çok uygun fiyatı. 1.800 e bebek odasının takımını aldık indirimdeydi en son çilek. normalde 3.000 e yakınmış fiyatı kampanya yapmışlar herşeyde indirim vardı. 2 ay önce aldık belki hala devam edyodur. fotolarına bakmak isterseniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-amp-cocuk-odasi-dekorasyonu/470503-bebegim-defnenin-odasi.html burda var.[
Canım allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallh. Biz de baktık çileğe öyle takımlara. Ama o takımların benzerinden zaten her yerde var. Benim söylediğim yerde çok farklı takımlar var. Şahsen ben o takımlara benzer takım hiç bi yerde görmedim. Merak edenler internet sitesine bi bakın MOBIDIC MOBLYA | www.mobidic.com.tr | mobilya, bebek, bebek odas, gen, genc, gen odas, cocuk, ocuk, ocuk odas,koltuk, panel mobilya, benbebek, ben bebek, yastk, puf, modeline, viscolex, unique, irinler, hayal arabas, hayal, steel, style, country coll ordaki şirin ev takımını kuzenim aldı. Hakikaten çok şirin
güzelmiş gerçekten şirin ev takımı. fiyatı ne acaba ??
Kızlar Antalya'da bebek mağazaları nerelerde var?
Hiç dikkatimi çekmediği için daha önce bilmiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?