Kaç haftalık. Belirtileri nasıl farklılık var mı aceba. Beta değeriniz değişiklik varmıydı. Hissettiniz mi ikiz olduğunu.
İlk kontolüme pazartesi gideceğim inanın çok heycanlıyım... Kalbim ağzımdan çıkacak aynı zamanda duygusalım çok..
şuan 6+3 üm. Beta hep yüksek artıyordu yani 2.7 kat gibi bi oranla. Ve öğrendiğim gün hasta oldum. Klima çarptı zannettim ama o günden beri toparlayamadım kendimi. İlk başlarda halsizlik uyku çok ağırdı. Şimdi bunlara ek koku hassasiyeti ve mide bulantısı eklendi. Memelerim yumurtlamadan itibaren şişmeye başlamıştı yani o da çok erken şişti. Şuan acısını anlatamam taş gibi patlayacaklar neredeyse. Doktor şunu söyledi. İkiz olduğu için tüm belirtileri 2 kat hissedersin hormonların 2 kat yükselir. Aynı zamanda riskler de 2 katıdır. O yüzden özenli yaklaşıcaz dedi. Bu arada hissettim mi galiba evet ama bu histen ziyade betanın yüksek artışıyla alakalıydı. Keseyi İlk 1 gördüğümüzde tek dimi diye doktora sormuştum tek deyince oh demiştim hatta

2. kontrolde çok sürpriz bi şekilde öğrendik ikiz olduklarını. Şok olduk tek başıma nasıl bakıcam diye düşündüm bir sürü kafamda senaryolar yani

sizin için de tüm kalbimle dua ediyorum. Allah gönlünüzdekini yaşamayı nasip etsin