Benim doktoruma da kendisine Sanem Hanım'dan memnun olmayıp gelen çok kişi varmış. Galiba kadın doktor bulunsun diye hâlâ Medical Park'ta. Memnun olan bir kişi de duymadım ayol
valla yok galiba..zaten medicalpark içinde çok iyi şeyler duymuyorum. her giden pişman
peki odayı süslüyorlar mı ve ne kadar ücret aldılar?Ben hamileliğimin başında sanem hanıma gidiyordum. Hiç açıklama yapmayan, soru sormama dahi müsaade etmeyen bir doktordu. Ayrıca plasentadaki kanamayı fark etmemiş. Sonra özel muayenehanesi olan ayşegül tezcan germene gitmeye başladım. Çok çok memnun kaldım. Daha sonra sanem hn hakkında olumsuz çok şey duydum. Tavsiye etmem açıkçası. Doğumu medical parkta yaptım ben, sorun yoktu. Özel odada kaldım, her şey güzeldi.
peki odayı süslüyorlar mı ve ne kadar ücret aldılar?
Arkadaşlar sağolun bilgilendirdiğiniz için ama belirsizliğim iyice arttı şimdi . Ben iyi bişeyler söylerde beni rahatlatırsınız sanmıştım. Ben ne yapıcam şimdi. Hastanenin adını duyduğum için önceden sempatik geliyordu. Sanem Hanım ı da özellikle bayan doktor istediğim için seçmiştim. Diğer sayfalarda da Yaşam Hastanesi ve doktorlarından çok şikayet vardı. Hastanesi iyi olan bayan doktoru iyi olan özel de tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı. Tabi birde acil durumlar için yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması gerek.:26:
Sevgiler...
Arkadaşlar sağolun bilgilendirdiğiniz için ama belirsizliğim iyice arttı şimdi . Ben iyi bişeyler söylerde beni rahatlatırsınız sanmıştım. Ben ne yapıcam şimdi. Hastanenin adını duyduğum için önceden sempatik geliyordu. Sanem Hanım ı da özellikle bayan doktor istediğim için seçmiştim. Diğer sayfalarda da Yaşam Hastanesi ve doktorlarından çok şikayet vardı. Hastanesi iyi olan bayan doktoru iyi olan özel de tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı. Tabi birde acil durumlar için yenidoğan yoğun bakım ünitesinin olması gerek.:26:
Sevgiler...
Yeni doğan yoğun bakım: medicalpark, yaşam, anadolu, memorial ve şifa hastanesinde var sanırım. bayan hiç bilmiyorum. erkek doktor neden istemiyorsun?
canım ben andeva topçular hastenesinde doğum yaptım dr emine arslan inanılmaz pozitif bir insan hastane çok güzel temiz hemşireler güler yüzlü doğumda dr ve ebeler vardı hepsi çok tatlıydı hiç sıkıntı yaşamadım istersen bir git ayrıca dr 11 yıldır bu işi yapıyormuş tecrübeli yani
Çünkü erkek dr a herşeyi soramam. Rahatsız da oluyorum. Bayan doktor imkanı varken neden erkek dr isteyeyim ki. İlk oğlumda da samsunda bayandı dr um. Cerrahpaşa mezunu çok tatlı becerikli bir bayandı. çok memnun kaldım. Yine iyi bir bayan dr bulacağımı ümit ediyorum. Hem bayan dr daha iyi anlar halimizden diyede düşünüyorum.
Verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim.
Biz medical parkta hayriye daloğluna gidiyoruz, memnunuz. Iki kuzenimiz ona gidiyorlardı, çok memnunlar. Gereksiz ilaç yazdırmıyor mümkün mertebe doğal yoldan iyileşmesi için çaba gösteriyor diyorlar. Çocuklarla da diyaloğu iyiymiş, bizimkine de sıcak yaklaşıyor, ağladığında çok güzel sakinleştiriyor. Bir de fuat bey varmış portakal çiçeğinde, onu da çok övdüler, özel muayenehanesi var, ama hiç paragöz değilmiş ve iyi bir doktor muşkızlar çocuk dr sorunum var yine. tam 4 dr değiştirdim.en son anadolu da ayşe hnm ı çok beğenmiştim kontrollere ona götürüyordum.çok güzel anlatıyordu.arkadaşım da ona gidiyordu.ama geçenlerde 3 yaşındaki oğlu hastlandı ona götürmüş ateşi var diye antibiyotik falan vermiş.ama iyileşememiş.sonra yaşamın aciline gitmişler kan testinde kanında mikrop çıkmış.hala yatıyor hastanede.ayşe hnm a olan güvenim bugün bunları duyunca altüst oldu.yaşam da oğuz bey diye yeni bir dr başlamış iyi diye duydum ama hiç giden var mı aranızda yada gittiği dr dan memnun olan varsa paylaşımlarınız bekliyorum.ne zormuş çocuk dr bulmak.bu ek gıdalar yüzünden bende takıntı oldu dr olayı.bir de insan bir dr olsun hep o ilgilensin istiyor ama kiminin anlatımı, gelişimini takibi iyi kiminin tedavisi.valla yoruldum nette dr geçmişi araştırmaktan.yardım ltfff....
kızlar çocuk dr sorunum var yine. tam 4 dr değiştirdim.en son anadolu da ayşe hnm ı çok beğenmiştim kontrollere ona götürüyordum.çok güzel anlatıyordu.arkadaşım da ona gidiyordu.ama geçenlerde 3 yaşındaki oğlu hastlandı ona götürmüş ateşi var diye antibiyotik falan vermiş.ama iyileşememiş.sonra yaşamın aciline gitmişler kan testinde kanında mikrop çıkmış.hala yatıyor hastanede.ayşe hnm a olan güvenim bugün bunları duyunca altüst oldu.yaşam da oğuz bey diye yeni bir dr başlamış iyi diye duydum ama hiç giden var mı aranızda yada gittiği dr dan memnun olan varsa paylaşımlarınız bekliyorum.ne zormuş çocuk dr bulmak.bu ek gıdalar yüzünden bende takıntı oldu dr olayı.bir de insan bir dr olsun hep o ilgilensin istiyor ama kiminin anlatımı, gelişimini takibi iyi kiminin tedavisi.valla yoruldum nette dr geçmişi araştırmaktan.yardım ltfff....[/
QUOTE]
canım ben doğumumu andevada yaptığım için bebeğimin ilk kont.orda oldu ve ben 6 aydır aynı dr gidiyorum çok memnunum biz iki kere hastalandık ve onun hemen müdahalesiyle tek gece hast. kalarak atlattık çok şükür ayrıca kendisi gata okumuş ve orada çalışmış uzun yıllar bu yüzden biraz sert gelebilir ama işinde en iyisi bence adı ibrahim ezdar bir git istersen fazlada dr gezme çünkü hepsi başka seyler sölüyo kafamız karışıyo ben hamileliğimden biliyorum sormak istediğin bişi olursa sor canım
Biz medical parkta hayriye daloğluna gidiyoruz, memnunuz. Iki kuzenimiz ona gidiyorlardı, çok memnunlar. Gereksiz ilaç yazdırmıyor mümkün mertebe doğal yoldan iyileşmesi için çaba gösteriyor diyorlar. Çocuklarla da diyaloğu iyiymiş, bizimkine de sıcak yaklaşıyor, ağladığında çok güzel sakinleştiriyor. Bir de fuat bey varmış portakal çiçeğinde, onu da çok övdüler, özel muayenehanesi var, ama hiç paragöz değilmiş ve iyi bir doktor muş
kızlar çocuk dr sorunum var yine. tam 4 dr değiştirdim.en son anadolu da ayşe hnm ı çok beğenmiştim kontrollere ona götürüyordum.çok güzel anlatıyordu.arkadaşım da ona gidiyordu.ama geçenlerde 3 yaşındaki oğlu hastlandı ona götürmüş ateşi var diye antibiyotik falan vermiş.ama iyileşememiş.sonra yaşamın aciline gitmişler kan testinde kanında mikrop çıkmış.hala yatıyor hastanede.ayşe hnm a olan güvenim bugün bunları duyunca altüst oldu.yaşam da oğuz bey diye yeni bir dr başlamış iyi diye duydum ama hiç giden var mı aranızda yada gittiği dr dan memnun olan varsa paylaşımlarınız bekliyorum.ne zormuş çocuk dr bulmak.bu ek gıdalar yüzünden bende takıntı oldu dr olayı.bir de insan bir dr olsun hep o ilgilensin istiyor ama kiminin anlatımı, gelişimini takibi iyi kiminin tedavisi.valla yoruldum nette dr geçmişi araştırmaktan.yardım ltfff....[/
QUOTE]
canım ben doğumumu andevada yaptığım için bebeğimin ilk kont.orda oldu ve ben 6 aydır aynı dr gidiyorum çok memnunum biz iki kere hastalandık ve onun hemen müdahalesiyle tek gece hast. kalarak atlattık çok şükür ayrıca kendisi gata okumuş ve orada çalışmış uzun yıllar bu yüzden biraz sert gelebilir ama işinde en iyisi bence adı ibrahim ezdar bir git istersen fazlada dr gezme çünkü hepsi başka seyler sölüyo kafamız karışıyo ben hamileliğimden biliyorum sormak istediğin bişi olursa sor canım
çok teşekkürler canım.öncelikle geçmiş olsuniumarım iyidir bebişin.dr hangi andevada.yıldız da mı topçularda mı?
saol canım.bende duydum fuat beyi hem benim eve de çok yakın perge bulvarındayım.ama muayene ücreti çok yüksek onun 120 diyorlar.arkadaşım ona gidiyor ama sadece hastalandığında,kontrol için gereksiz dedi herkes.ama en azından bir kere denenebilir.hayriye hnm ı da bugün arkadaşım söyledi işyerinden,akrabasıymış hatta.medicali hastane olarak çok sevmediğimden sıcak bakmadım.
çok teşekkürler canım.öncelikle geçmiş olsuniumarım iyidir bebişin.dr hangi andevada.yıldız da mı topçularda mı?
sağol canım şimdilik iyiz çok şükürarada hala gaz sancılarımız tutsadatopçular andeva ben o hasteneden başkasına hiç gitmedim hem heamileliğimde hem doğumda hemde çocuğum için bide arayıp bişeyler sorduğunda dr sana tekrar dönüyo ve hast gitmeden aklındaki soruyu cevaplayabiliyosun ben çok memnunum hastanemden seninde içine siner umarım
sağol canım şimdilik iyiz çok şükürarada hala gaz sancılarımız tutsadatopçular andeva ben o hasteneden başkasına hiç gitmedim hem heamileliğimde hem doğumda hemde çocuğum için bide arayıp bişeyler sorduğunda dr sana tekrar dönüyo ve hast gitmeden aklındaki soruyu cevaplayabiliyosun ben çok memnunum hastanemden seninde içine siner umarım
ahhh o gaz sancıları..gerçekten fena.Allah yardımcın olsun.dilerim en kısa sürede düzelir.cts günü için yarın randevu alıp bir deneyeyim.inşallah umduğum gibi olur.dr lardaki bana göre en büyük sorun yetersiz bilgi vermeleri ve tlf aradığımda hep yanlarındaki hemşire dr soruyor o sana cevap veriyor.ilgin için çok tşk ederim canım tekrardan çokkk saol.
Haklısın, ben de medical parkta sadece bu doktordan memnun kaldm, ailecek bir sürü bölüme göründük, hepsinden şikayetçiydikAma bu kadın tatlı bir kadın. Bakalım, inşallah sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?