Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım benim doktorum Aslı Vural Sesver özel muayene ücreti 100 TL 3-4 kere gittim muayenesine 4 boyutlu her gittiğimizde de cd mize çekiyor kızımızı fotografları da net ama aksi bir durum olmadıkça andevaya gidiyorum andevanın cihazı hiç hoşuma gitmiyor aslında doktorum orda diye gidiyorum çok memnunum Aslı hanımdan çok güler yüzlü seni dinliyor cevaplıyor bir güzel

cnm ben atatürk devlet hastanesi dr. na özelinde muayene oluyorum tahliler için hastaneye yönlendiriyor 4 boyutlu renkli her ay cd alıyorum ve detaylı inceleme yapıyor. aylık 100 tl veriyorum

canım sağol
ben ıspartada bi özel hastaneye gittim 3. ayda
tam karşıma lcd ekran koymuşlar.
12 tl muayene ücreti
görüntü öyle nettiki
cinsiyetini biz bile gördük o ayda
bende kolunu bacağını bile ayırdedemiyorum..okadar bulanıkki görüntü..
gerçi doktorunda söylediği gibi önemli olan fiziksel ayrıntılar değil aslında
ama insan merak ediyor işte
bende istiyorum bi cd
nereye gitsem bilemedim
mehmet tongal varmış
muayene ücreti 100 tl sanırım
4 boyutlu varmış
bide arkadaş meydan tıptan cd almış geçen sene 60 tl.
okadar çok masraf varki
artık bunu bari biraz ucuza getireyim dedim

anladım canım.. aman maşallah diyeyimde... benimde eşim normalde çok sıcaktır.. ama hamile kaldığımdan beri belli bir mesafe girdi aramıza... dahaa durgun.. daha düşünceli.. daha ilgisiz... daha alakasız oldu..

bilmiyorum belki benim hormonlar tavan yaptı ben alınganım.. belki bu amniyosentez olayına sıkıldık ikimizde birbirimizden saklıyoruz...

bilmiyorum kızlar... ama bu duruma alışkın değilim ve çok garip geliyor.. kendimi kötü ve mutsuz hissediyorum...

ohh canım güzel haber... sen emzir.. sütün artacaktır idil bebe emdikçe... ve emdikçe sarılığıda geçecektir canım.. dualarımız seninle... evet allahım kimseye acısını yaşatmasın...

bizde seni öpüyoruz.. idil bebeyide kokluyoruz... kendinize iyi bakın..

Son düzenleme:

canım bebek hazırlıklarıda insanı zorluyor maddi olarak..
gerçi durumunuzu bilmiyorum ama..
belki onları da takıyor olabilir..
mesela ilk zamanlar ben alıngan ve sinirliydim..
eşimde çook alttan almıyordu..
sende ihmal etme eşini,eskisi kadar ilgilen,
insan farkında olmadan sadece bebeğe yöneliyor..bende ilk zamanlar ihmal ettim eşimi,sürekli uyudum,yorgundum,sinirliydim..buda ilişkiye yansıyor.vereliniortak

haklısın canım.. bunların etkisi çok... sadece eşim çalışıyor... ve türkiye şartlarında tek kişinin çalışması çok zor... sorumlulukları fazla.. birde oğlu var.. onada bakmakla yükümlü vss.. vss...

bende hormonlar tavanda gezdiği için daha sinirli.. daha asabii.. ee normaldede zaten fazlasıyla tezcanlı olunca.. hepsi birleşti sanırım...

sadece bebek odak noktası.. kocaların pabuç damda kaydirigubbakcemile3

Ayy yanlış sormuşum beyficey senin dr un kim cnm?

Yasmin günaydın tatlım nasılsın?

Geçmişi okuyunca meme ucu çatlaklarından söz ettiğinizi gördüm.Hamilelik süresince susam yağı çok iyi geliyormuş ben henüz başlamadım.Bu hafta göğüs uçlarım çok kaşınıyor en kısa sürede başlamak istiyorum

günaydın günaydın güzel anneler ve talı bebişler!!1:lepi:
yazamadım 2gündür aslında girip bakmışlığım var ama canım hiç yazmak istemedi bir uyuzluk söz konusu oldu bazen tutuyor işte.oğlak burcunun özelliği :)sempatiksalakcinni

denizcim bebğini gördüğüne sevindim..maşaallah kızına...çarşamba sıra bende bi gidip oğluşumu görsem...ben bu ay kilo almadım acaba bebektemi almadı diye endişe duymuyor değilim...dert bir değil valla bin :)))) fisfisfis

klmsm senin bu uykusuzluk hallerini duyunca bende uykuya vurdum iyice havalarda tam uyku havası...sana süt konusunda akıl veremem heralde ,sadece ablam gng miydi neydi öyle bir markanın bira mayası hapını içtisüt olsun diye...hatta bende espri yapmışım bi kasa bira alıp geleyim kökten çözüm, hapla olmaz bu iş diye... :içelim:

mmm başka neler okudum, hmmmmmm evet galiba sft renkli doppler çektirecekti...ben çektirmedim ...merak güzel şey...merak ettikce daha çok heyecan basıyor... sositososito

yasemin canım,sen nasıl oldun? fıstık nasıl? 2 gün önce yazdıkların hakkında umarım düşüncelerin değişmiştir..hamilelik işte hormonlar tavan yapıyor..

evet kıslar ben ise oğluşla iyiyiz..beni içerden feth etmeye çalışıyor.
cuma günü go kart yapmaya gittik, ben yapmadım tabiki oysa ben sağdansağdan giderdim 30 la filan..kaydirigubbakcemile3
kocişin yeni tezi geliyor...çoçuk anne karnında go kart sesine alışacakmış...sanki aileden biride ....:dilcikar:

dünde kışlıkları çıkardım, kışlık kıyafetlerimin hiçbiri olmayacak gibi sadece 3-4 hırkam var olacak ...Allhtan son 2 ayım 2 tanede hamile pantalonum var artık onlarla idare edeceğim..hamile kıyafetine para yatırmak istemiyorum.ilk işim doğumdan sonra eski formumu toplamak..bugün veya yarında kışlık ayakkabılarımı çıkartmalıyım ayaklarım dondu babetle olacak iş değil..dışarsı çelik gib daha şiimdiden..

dün akşam arkadaşlarla birlikteydik, bana prenses doğumdan bahsetti..bilmem duydunuzmu?
birde dün gazetede sağlık haberlerini okurken artık isteğe bağlı sezeryan yapılmaycağını bunun kontrol altına alınacağını yazmış -sağlık bakanı talimat göndermiş hastahanelere ..fisfisfis:1shok:

bugünde ablamlar bana yemeğe gelecekti ama benim yeğenin burnu akıyormuş ablam getirmek istemedi, ne olur ne olmaz diye...

sonbaharın bu soğuk gününde ailenizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ...opuyorumnanaktan

yasemincim okumanı tavsiye ediyorum..kendimi nezaman mutsuz hissetsem okurum bunu :))

İnsanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
Hep şikayetçi hep bıkkınmış...
Birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler...Saklayalım, zor bulsunlar...
Zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlartartışmaya...Sorun büyükmüş...
Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü..
Kimisi:'' Everest'in tepesine saklayalım'' demiş,
kimisi:'' Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş.
Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası...
Bir hastanenin yenidoğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi..Sigara paketi, lale bahçesi...
Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş...
Derken meleklerden biri:'' İÇLERİNE SAKLAYALIM ''
demiş...
'' Kimsenin aklına gelmez içine bakmak!!!''
İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
Hiçbir mutluluk kolay gelmiyor.Kolay kolay gülmüyor insanın yüzü...Emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
Ne başkasının ekmeğinde, ne başkasının evinde, ne de başka bir şeyde...Bu yüzden gözünüz hep içeride olsun...Siz dışını boşverin, içine bakın... (içine derken kızınıda düşün)

slm canım.. ne kadar enerji dolusun maşalllahhh maşallahhh...

ben idare ediyorum canım.. evet krokana da aynı şeyi yazdım.. hormonlar tavan yapmış durumda...şu sonucu beklemekte çok canımı sıkıyor... hepsi birleşti işte...

kızım iyi sanırım... ben burdayım diyor arada... haftaya cuma detaylı için gün sayıyoruz bakalım hayırlısı...

maşallah prensinde iyi olmasına sevindim... demek go kart ha kaydirigubbakcemile3 evet güzelmiş...

dün akşam arkadaşlarla birlikteydik, bana prenses doğumdan bahsetti..bilmem duydunuzmu? diye yazmışsın ama anlamadım canım bunu :kedi:

QUOTE=bebek7;15583934]günaydın günaydın güzel anneler ve talı bebişler!!1:lepi:
yazamadım 2gündür aslında girip bakmışlığım var ama canım hiç yazmak istemedi bir uyuzluk söz konusu oldu bazen tutuyor işte.oğlak burcunun özelliği :)sempatiksalakcinni

denizcim bebğini gördüğüne sevindim..maşaallah kızına...çarşamba sıra bende bi gidip oğluşumu görsem...ben bu ay kilo almadım acaba bebektemi almadı diye endişe duymuyor değilim...dert bir değil valla bin :)))) fisfisfis

klmsm senin bu uykusuzluk hallerini duyunca bende uykuya vurdum iyice havalarda tam uyku havası...sana süt konusunda akıl veremem heralde ,sadece ablam gng miydi neydi öyle bir markanın bira mayası hapını içtisüt olsun diye...hatta bende espri yapmışım bi kasa bira alıp geleyim kökten çözüm, hapla olmaz bu iş diye... :içelim:

mmm başka neler okudum, hmmmmmm evet galiba sft renkli doppler çektirecekti...ben çektirmedim ...merak güzel şey...merak ettikce daha çok heyecan basıyor... sositososito

yasemin canım,sen nasıl oldun? fıstık nasıl? 2 gün önce yazdıkların hakkında umarım düşüncelerin değişmiştir..hamilelik işte hormonlar tavan yapıyor..

evet kıslar ben ise oğluşla iyiyiz..beni içerden feth etmeye çalışıyor.
cuma günü go kart yapmaya gittik, ben yapmadım tabiki oysa ben sağdansağdan giderdim 30 la filan..kaydirigubbakcemile3
kocişin yeni tezi geliyor...çoçuk anne karnında go kart sesine alışacakmış...sanki aileden biride ....:dilcikar:

dünde kışlıkları çıkardım, kışlık kıyafetlerimin hiçbiri olmayacak gibi sadece 3-4 hırkam var olacak ...Allhtan son 2 ayım 2 tanede hamile pantalonum var artık onlarla idare edeceğim..hamile kıyafetine para yatırmak istemiyorum.ilk işim doğumdan sonra eski formumu toplamak..bugün veya yarında kışlık ayakkabılarımı çıkartmalıyım ayaklarım dondu babetle olacak iş değil..dışarsı çelik gib daha şiimdiden..

dün akşam arkadaşlarla birlikteydik, bana prenses doğumdan bahsetti..bilmem duydunuzmu?
birde dün gazetede sağlık haberlerini okurken artık isteğe bağlı sezeryan yapılmaycağını bunun kontrol altına alınacağını yazmış -sağlık bakanı talimat göndermiş hastahanelere ..fisfisfis:1shok:

bugünde ablamlar bana yemeğe gelecekti ama benim yeğenin burnu akıyormuş ablam getirmek istemedi, ne olur ne olmaz diye...

sonbaharın bu soğuk gününde ailenizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

çok güzel.. çok anlamlı.. elimden geleni yaparım kızım için.. tşk ederim...

dün akşam arkadaşlarla birlikteydik, bana prenses doğumdan bahsetti..bilmem duydunuzmu? diye yazmışsın ama anlamadım canım bunu :kedi:

normal doğum gibi ama sacı ve ağrızız belden aşağı uyuşuk..

hiç duymadım... epidural yada spiral gibi bişi demekki.. işlem beldense eğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…