Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet canım bizim baya ucuz oldu... ama o dönem ben her yerde söyledim.. arife günü kampanya bitiyor.. gidin bakın fiyatları güzel diye... geçmiş tarihli yazılama bakarsan görürsün ama neyse artık... önemli olan hem bütçene hemde içine sinen olması...

evet çileğin üzerinde mavi, turkuaz ayı var.. ben teslimat yapıldığında çıkarttırıcam... koçtaştan mavi elbiseli balerin gibi prenses gibi bişey bide miki mouse ( kız olanı pembe kurdela var kafasında) aldım.. onları yapıştırıcam..

halıyı mavi düşünmüştüm.. ama oda çok mavi olacak... perdesinin kenarları yeşil.. odada az olan renk yeşil olduğu için halıyı yeşilde karar kıldım.. bide sevimli modeline iyice baktıysan dolap,yatak,şifonyer kulpları üzerindeki sticker ayının ayakları ve elleri.. kulplarıda metal ile değiştirtiyorum...( ücretsiz :))

en örgüsü halı maşallah annen becerikliyse daha güzel olur.. el emeği göz nuru... mobilyan beyaz düz beyaz diye hatırlıyorum... halıyla, perdeyle, lambayla odayı renklerdir biraz annesi... daha çok hastane odası gibi olmasın...

yasmin çilekten oyuncak sandığı ne kadar hatırlıyormusun?birde senin fikrini almak istiyorum odayı maviye boyattık ama koyu mavi değil bulut mavisi gibi mobilyamız beyaz perdeyi de turkuazla mavi arası bir perde beğendim denizci temalı halıyı da denizci yani mavi tonlarında düşünüyorum(ivi halı sitesine bakarsan denizci modeli görürsün)oda çok mu mavi mi olur sence mobilyamız sönük kalmaz dimi ?

canım oyuncak sandığı derken benim sandıklı pufu diyorsun sanırım... 249 tl ye aldım canım 10 taksit.. annem aldı yani... aslında 289-290 tl 10 taksitli hali ama.. benim gittiğim çileğin sahibi kadın listeye bakmadan 249 tl diye söyleyince neyse tamam bu fiyatı böleriz artık 10 a dedi... öylede oldu...

canım ben kıza pembe erkeğe mavi takıntısından biraz uzağım.. ben biraz uç düşünüyorum.. o yüzden benim düşüncelerim sana uyarmı bilmiyorum... beniim kızım olacak ama ben odasını nerdeyse mavi ve yeşilden yaptım...

şimdi oda mavi... mobilya beyaz... perde mavi.. halı mavii.. bence oda maviye boğulur... ama bu benim fikrim... perdeyi başka renk yap.. mesala Çilek > Tül Perde bu perdenin içinde hangi renk azsa o renktede halı... gibi düşünüyorum ben.. ama tabiiki senin fikrin daha önemli.. içine sinecek bişey olsun..

sen olsan ne renk yapardın halıyı perdeyi bana da çok mavi mavi olcak gibi geliyor mavi odaya ne renkler kullanırsın sen?

canım 3 tane örnek verdim sana.. onlara bi bak istersen.. oda mavi diye illa mavi olması şart değil ki ... lacivert olur... lacivertli kırmızılı bişey olur... mavili yeşilli olur... perdenin içinde hangi renk azsada o renkten düz renk halı tercih ederdim...

sen olsan ne renk yapardın halıyı perdeyi bana da çok mavi mavi olcak gibi geliyor mavi odaya ne renkler kullanırsın sen?

çok hafif pembe ... hayal pembesi diye geçiyor... ama gördüğün gibi pembe bişeyim yok...kaydirigubbakcemile3

evet yaaa odanda hiç pembe yok bitaraftan çilek in perdelerine bakıyorum ben güneşlik düşünmüyorum bende stor istiyorum off ya napcam bilmiyorum kafam karıştı neyse bakıyım biraz daha sağol canım...

çok hafif pembe ... hayal pembesi diye geçiyor... ama gördüğün gibi pembe bişeyim yok...kaydirigubbakcemile3

yasmin bişey daha canım ya çiekte denizci tül perde nasıl sence sadece uçlarında mavi var altına da düz beyaz stor nasıl olur ?

sende sağol canım... benim verdiğim linkler gözüküyor demi...önce içine sinen olsun...o çok önemli.. herkesin tarzı farklıdır.. önemli olan senin ne istediğin

evet yaaa odanda hiç pembe yok bitaraftan çilek in perdelerine bakıyorum ben güneşlik düşünmüyorum bende stor istiyorum off ya napcam bilmiyorum kafam karıştı neyse bakıyım biraz daha sağol canım...

krokan perde işini naptın?

canım büyük ihtimal çilek safari uyku seti..
çilek safari fon perde..
içine koçtaştan büzgüsüz düz beyaz tül(3 metresi 34 tl)
uyku seti ve fon perdenin renkleri turuncu,mavi yeşil..
bu renklerden halı örecek annem..
zemini beyaz olacak,içinede bu renklerden yapıcak..,
şimdilik karar bu.
bakalım hafta sonu ıspartaya gidicez..
bu takıma karar verirsek annem ordan alcak..
sen ne karar verdin canım perdeye..
hazırlıklarını yapta,odanı bekliyoruz..

sorma şeker
anane çook becerikli
kocam kızıyo zaten annen senden hevesli diye..
bebek şekeri,halı,battaniyeler,hırkalar,yelekler..neler neler..
kaç hurç hazırlamışş.
bide zevklidir..
örgüleri falan çok modern olur..
iyi olmuş seninde ..
kız için daha hoş olur söylediğin sticker..
baktım şimdi halı yeşil çok hoş rengi..uyku setide sevimlimi senin?
güle güle kullansın kızıın.

Son düzenleme:
kızlar banada bi son fikir verseniz..
hafta sonuna kadar karar vermem lazım..,
daha öncede sordum ama
farklı bir öneriniz varsa onuda beklerim
bebek odası düz beyaz benim
uyku seti çilek safari
fon perde çilek safari
içine düz beyaz tül
halıda perde ve uyku setinin içindeki renklerden turkuaz mavi,yeşil turuncu ,beyaz olacak(kirpi ipten örülecek)..
yatak odasında pufum vardı..
annem onun üzerinede halı gibi renklerden örecek..
bu şekliyle nasıl olur sizce bi hayal etseniz..
odayıda perdenin içindeki uçuk yeşile boyayalım dedik..
lambada büyük ihtimal turuncu..
fikir ve önerilerinizi bekliyorum..

duvar rengide böyle olabilir diye düşündük..nasıl sizce?

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

benimde oda boyandı çarşamba da mobilya geliyor perdeyi de çilek e gidip bakıyım diyorum tülün altına stor güneşlik olucak büyük ihtimal stor pencere pervazı bitiminde oluyo ya üstüne tülüde kısa mı yapıyım uzun mu sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…