üzülme canım ne yapalım msn kullanıyorsan oraya ekleyelim senide istersen ??
dogum yapmadan mı sürmemız gerekıor kremı,hangısı en ııyısı pekı.Ha bıde anne sutunu surun yanı onunla silin diyorlar göğüsü.
bu arada yarın ıstanbula gıdıorum bebısıme cıcıler almak ıcın annecıgımle.
msn im var canım..özelden yazayım sana.
keşke facebook umda olsa bende görürdüm sizleri:gitme:
sağ salim gidin gelin inşallah.. prensese ciciler al bakalım annesi...
klmasm; bu arada göğsün nasıl oldu??? kremin işe yaraamaamasına hayret ettim ya..okremi kim kullandıysa memnun kalmıştı:bbo:
tesekkur ederım canım,bakalım uygun fıyatlara kalıtelı bıseyler bulurum ıns.Havada yagıslı gosterıo 1 hft ıstanbulda hasta olmadan donersem ıyıdır.cnm krem aklımda bı arastırım bende kım ne kullanmıs dıe.cnm kacıncı hftdasın.
ya aslında o kurtarıcı oluyor ama ben sağarken çok tahriş ediyorum hemen geçmez kan oturmuş.
evet canım ..sayende oldu.çok sağol..benim ocak 15 görünüyor ama sezeryan olursa öne geçer tabi biraz..
kıyamam sana yaa üzme kendini ben sana resim yollarım msn den sende görürsün beni... diğer arkadaşlarda ekler seni.. resimlerimizi görürsün ordan.. demokraside çare tükenmez şeker.. sen üzme kendinide prensimide opuyorumnanaktan
ocak annelerine yazmıyorsun sanırım
süperr doguran arkadası hayırlı evlat olsun,saglıkla buyutsun ınsallah,Allah kolaylıgınıda verır ınsallah.cnm senın ne zman kacıncı haftadasın.ne gıbı testler yaptırdın.su ayrıntılıyı merak edıorum ne farkı var?
arkadaşalar merhaba topikteki yazıları okurken meme ucu çatlak kremini arayışında olduğunuzu gördüm eski tıbbi mübessilim bebişim olunca ara verdim size tavsiyem mustelanın meme ucu çatlak kremi inanın çok başarılı hemde lanolin içermediğinden bebişede hiç zararı yok ayrıca durulamada gerektirmiyor hem ağrıyı hemde yarayı iyleştirmekte tek bilginiz olsun sizinle paylaşmak istedim umarım yanlı anlamazsınız herkese hayırlı doğumlar
arkadaşalar merhaba topikteki yazıları okurken meme ucu çatlak kremini arayışında olduğunuzu gördüm eski tıbbi mübessilim bebişim olunca ara verdim size tavsiyem mustelanın meme ucu çatlak kremi inanın çok başarılı hemde lanolin içermediğinden bebişede hiç zararı yok ayrıca durulamada gerektirmiyor hem ağrıyı hemde yarayı iyleştirmekte tek bilginiz olsun sizinle paylaşmak istedim umarım yanlı anlamazsınız herkese hayırlı doğumlar
ocak annelerine ilk defa dün baktım..
yazarım bundan sonra..
seni gördüm ama oralarda:)
günaydın kızlar mirmirmirmir
havadan sanırım keyifsizim bugün.. yeni kalktım daha... canım bişi yemek istemiyor... :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?