Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla lansinoh diye bir krem var..bir çok insan memnun ama klmasm kullanmış memnun kalmamış.. bende ondan alıp erken sürmeye başlıycam ki doğuma kadar yumuşasın ki yara olmasın diye.. ayrıca bu kremin özelliği bebeğini emzirmeden öncede sürüp silmene gerek kalmadan emzirebiliyorsun.. tabiiki kendi sütümüz daha iyidir.. hem onu yapıp hemde diğerini yapabilirsin...

dogum yapmadan mı sürmemız gerekıor kremı,hangısı en ııyısı pekı.Ha bıde anne sutunu surun yanı onunla silin diyorlar göğüsü.

kıyamam sana yaa üzme kendini ben sana resim yollarım msn den sende görürsün beni... diğer arkadaşlarda ekler seni.. resimlerimizi görürsün ordan.. demokraside çare tükenmez şeker.. sen üzme kendinide prensimide opuyorumnanaktan

msn im var canım..özelden yazayım sana.
keşke facebook umda olsa bende görürdüm sizleri:gitme:

sağ salim gidin gelin inşallah.. prensese ciciler al bakalım annesi...

tesekkur ederım canım,bakalım uygun fıyatlara kalıtelı bıseyler bulurum ıns.Havada yagıslı gosterıo 1 hft ıstanbulda hasta olmadan donersem ıyıdır.cnm krem aklımda bı arastırım bende kım ne kullanmıs dıe.cnm kacıncı hftdasın.

klmasm; bu arada göğsün nasıl oldu??? kremin işe yaraamaamasına hayret ettim ya..okremi kim kullandıysa memnun kalmıştı:bbo:

ya aslında o kurtarıcı oluyor ama ben sağarken çok tahriş ediyorum hemen geçmez kan oturmuş.

19+5 bugün benimde kızım olacak allah nasip ederse

sağol canım..öyle yapalım bari..
nasıl olduysa facebooktan eksik kaldım..

ben 34.haftadayım canım nasipse kasım ayında doğum kızım olacak bütün testleri yaptırdım ben 2li,3lü,ayrıntılı felan kaydirigubbakcemile3
ayrıntılının tek farkı bebeğin bütün organlarını tek tek inceliyorlar,ayak ve el parmeklerına dudaklarına kafatasına işte olması gereken herşeye bakıyolar sonra bide sana bebeğinin renkli resmini veriyolar o kadar yarım saat felan sürüyo benim kız yan profilden verdi resim şimdiden koyduk o resmi sabah akşam bakıyoruz valla ne güzel bir duygu rabbim herkese sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

arkadaşalar merhaba topikteki yazıları okurken meme ucu çatlak kremini arayışında olduğunuzu gördüm eski tıbbi mübessilim bebişim olunca ara verdim size tavsiyem mustelanın meme ucu çatlak kremi inanın çok başarılı hemde lanolin içermediğinden bebişede hiç zararı yok ayrıca durulamada gerektirmiyor hem ağrıyı hemde yarayı iyleştirmekte tek bilginiz olsun sizinle paylaşmak istedim umarım yanlı anlamazsınız herkese hayırlı doğumlar

evet mustelanın iyi olduğunu bende duymuştum inşallah bi sorunum olmaz ama olursa da mustela kullanıcam kesinlikle biraz pahalı diye kimse tercih etmiyor sanırım....

mustelanın bu kremini hamilelikte kullanmaya başlanmalımı?

günaydın kızlar mirmirmirmir

havadan sanırım keyifsizim bugün.. yeni kalktım daha... canım bişi yemek istemiyor... :bbo:

günaydın kızlar mirmirmirmir

havadan sanırım keyifsizim bugün.. yeni kalktım daha... canım bişi yemek istemiyor... :bbo:

günaydın....
hiç sorma bende hiç sevmem böyle havayı kafamı kaldırmak istemiyorum..aaa bence yemelisin zorlada olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…