Doğuma Hazırlık Antalyalı hamişler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnm kıyafetleri ceylandan aldım genelde...zıpırdan sadece elektronik yatak ve arabasını felan aldım....birazda problem yasadım cnm ordan..iade etmek istediginde çok deişiolar..ilk ilgileri hiç kalmıyor...gecen gun arkadasımada çok kotu davranmışlar..ona göre alışveriş yap cnm...umarım henüz gitmemissindir..

Aman bu ozel ler gercekten de işi tam ticaret olayına döküyorlar ya. ınsan neye ınanacagını şaşırıyor. Adamına göre mı verıyorlar fıyatı .Anadolu bana verdıgı 2000 ytl ıcınde hersey dahıl demıstı. hıc bır extra ucret ödemeyeceksınız dedı ama bak sana ne demısler cok ılgınc
aslında bır gun hepımız toplanıp da mı gıtsek fıyat almaya..o zaman kıvırma durumları da olmazsırnaşık şey

Dilekcim aldıgın kıyafetler gercekten cok guzel sen bıtırmıssın olayı yaa.
allh saglıklı gunlerde gıymeyınasıp etsın..
ve sorum su bu zıpır dıye bır magaza mı var? ve nerde acep
antalyalıyım ama bılmıyorum cok ayıp ama:1no2:

saol cnm cım...deepo ceylandan aldım cnm hepsini....sezon sonundaki indirimden almıstım...çok da uygun aldım...zıpır magaza manavgattta cnm...antalyada subesi yoktur sanmıyorum sahsi olan bir magaza çünkü...

diloşum gamze arkadasta manavgatta babykeeper dan almış ..bence oraya bakabilirsin cnm....
bu arada kıslar gecelik pijama aldıgınızda mutlaka hbr verin..antalyadan alıcam bende...nerden alıcagımı bilmiyorum..ve bi tuhaf gecelikler ya....güzel bişey alayım istiyorum...kendimi hastanede ii hissetmek istiyorum:)zaten günlerdir çekioruz deilmi kıslar

canım ben ilk başta yaşam hastanesine gidiyordum.ama doktordan pek memnun kalmasım açıkcası.söyledikleri fiyat da o kadarla bitmiyor malesef.bir sürü masraf çıkarıyorlar.mca kızımız orda yaptı.sezeryan 3 milyar hesap çıkardılar.iatersen iyice araştır sen bilirsin.

canım mobilya konusunda ben de karar veremedim.acaba nereye sipariş verdin.öğrenebilir miyim

Ahh dilek dun gittim bile ben bakıyorum bakıyorum hiç guzel kıyafet yok 4 takım aldım baska da bişi yok ayrıyeten de cok pahalı :) Bu arada bugun burdaki ceylan da kampanyalı urunler etiket yarısıymıs gidebilirsen bak bana da haber verirsin ben bugun doktora gittim dogumum baslıyomus!!! rahimde acılma ve sancılar baslamıs sorma bi acayip haldeyim carsamba gene gidicez

Canım kime gidiyodun yaşamda, doktorunun adı neydi? Aslında Antalyadaki hiçbir hastaneyi anlamadım ben, Anadolu hastanesininde verdiği fiyatlar tutmuyor. Benim özel sigortamda var, hem ssk hem özel sigortayı kullanmak istiyorum. Bunu yaşam kabul ediyor ama anadolu hastanesi olmaz, ya birini ya diğerini kullanabilirsin diyor, saçmasapan bir durumdayım anlayacağın. Orada sezeryan olan arkadaşın memnun kalmışmı, doktoru kimmiş peki biliyomusun?

Adaşım, senin minik bebişin bugün yarın gelecek demekki, Allah sağlıklı sıhhatli, hayırlı doğum versin hayatım. İnşallah bir avazda kurtulursun. Sonrada bize anlatırsın. Ne güzel heyecanlısındır şimdi. Darısı başımıza inşallah.

Ya adas o kadar heyecan yaptım ki duygularım karmaankarısık bi yandan meraktan oluyorum oglumu gorucem kucagıma gelicek bi yandan ilk dogum ne olacak ne zaman gelecek gelir mi diyosun 2 gunde?Nişan mı nedir o dun gelmişti ama sancım falan yokk..:uhm:

canım ben Alp beye gidiyordum.sonra bişeyler hoşuma gitmedi.değiştirdim.yaşamda doğum yapan akrabamız memnun kaldığını söylüyor ama konuştukları fiyattan çok fazla istemişler.3 milyar demişler.zorla 2.5 da anlaşmışlar.yani doğumdan sonra nasıl oluyorsa hesap kabarıyor canım.ama herkes aynı olacak diye birşey yok.belki de çok memnun kalırsın.hayırlısı olsun.

cnmmmm dogumun baslamıs..inan sanki ben dogum yapıomus gibi heyecanlandım...allah kurtarsın cnm..beni mutlaka haberdar et cnm...bu arada ceylana gittim battaniye aldım yarı yarıya inmiş fiyatları bazı urunlerde...ama sen gidemezsin artık...dogumdan sonra artık cnm:) zıpır beebede kıyafetler çok pahalı ben uygun ürünlerini aldım cnm...suan dogummu yapıosun yoksa yaaa...merak ettim seni:)hbr ver mutlaka....

Yok yok daha hala sancım felan gelmedi :) Battaniyen nası gusel mi fotosunu cek te bakiim merak ettim.Sancılar baslayınca haber veririm ben

Yok yok daha hala sancım felan gelmedi :) Battaniyen nası gusel mi fotosunu cek te bakiim merak ettim.Sancılar baslayınca haber veririm ben

hbr ver cnm mutlaka..battaniye çok şirin..30 ytl idi 15 ytl ye aldım...kahvaltıdan sonra fotografını çeker koyarım cnm..kesinlikle ugra al derim..az kalmıstı reonda...ugrayabilirsen tabi...ceylanın yan tarafında chicco var ugramıssındır oraya kesin ama..orda penye turu seyler çok uygun organikler pahalıda..çok da kaliteli.....nuk un havlusunu aldım...yatak koruyucu felan aldım ordanda....sanırsam bebeişimin kıyafet alısverişini artık 2 yerden yaparım ceylan ve chicco... nasılsın cnm sancın felan..gerçi 1-2 cm açıkla 2 hafta bile bekleyen oluyor..hayırlısı bebişini saglıklı alırsın kucagına insallah cnm:dance:a.s.

Dilekcim ben hala bekliyorum kırmızımsı akıntı bu sabah dunden daha fazla geldi kalktıgımda ama hala sancı falan yok canım

Dilekcim ben hala bekliyorum kırmızımsı akıntı bu sabah dunden daha fazla geldi kalktıgımda ama hala sancı falan yok canım

cnm merak ediyorum seni..naptın..kırmızı akıntı aslında baslangıctır diye biliyorum....doktorun ne diyor bu duruma..beni habersiz bırakma güzelim...kendine dikkat eta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…