Ayy Dileek ben daha yeni gordum senin aldıgın kıyafetleri ne guzel seylermiş onlaar bayıldım bayıldım ben temmuz annelerinden oldugumdan pek bu tarafı ınceleyemiyorum hemen ben de gideyim bugun su zıpır bebeye aslına bakarsan hiic halim yok kalkmaya taksi falan cagırayım ben de yolda molda dogurmasam bari:roflol::roflol::roflol:
Eşim yaşam hastanesine telefon açmış, bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor bana ya bu konuda tam bilgi verecek birini bağlayın yada müdürünüzle konuşucam demiş. Zuhal diye bir bayanı bağlamışlar. ssk ya sezeryan 1250, bu paranın içinde refakatçi, 2 günlük oda var. ssk ya muayene ücreti 25 ytl. Aynısını açıp Anadolu hastanesine de sormuş. Sezeryan doktor onlardan olursa 2000, dışarıdan olursa 2300 olur demişler. Fakat paranın içine hiçbirşey dahil değil demişler. Oda, refakatçi falan dahil değilmiş. Muayene ücreti 45 ytl.
cnm kıyafetleri ceylandan aldım genelde...zıpırdan sadece elektronik yatak ve arabasını felan aldım....birazda problem yasadım cnm ordan..iade etmek istediginde çok deişiolar..ilk ilgileri hiç kalmıyor...gecen gun arkadasımada çok kotu davranmışlar..ona göre alışveriş yap cnm...umarım henüz gitmemissindir..
Dilekcim aldıgın kıyafetler gercekten cok guzel sen bıtırmıssın olayı yaa.
allh saglıklı gunlerde gıymeyınasıp etsın..
ve sorum su bu zıpır dıye bır magaza mı var? ve nerde acep
antalyalıyım ama bılmıyorum cok ayıp ama:1no2:
Bana yaşam hastanesinide çok tavsiye ettiler, dün oradan fiyat aldım. Ssk ya sezeryan 900, normal doğum 950, refakatçiye günlü 50 ytl dediler, bu fiyatlara bebeğin aşıları da dahilmiş. Bilmiyorum ama bana uygun geldi, sanırım oraya başlayacağım. Oradan hiç doktor ismi duyan varmı arkadaşlar?
buarada alışveriş işine yavaş yavaş başladım ben de. Bugün babykeeper den omuz çantamı aldım.
2-3 tane kolsuz body , penye bataniye , banyo havlusu ve 1 takım hastahane çıkışı aldım.Haa bır de ıstemeyerek de olsa Galatasaray renklerınde takım aldım(ben fenerlıyım ama oglum ve babası Gs lı mecburen Gs lı aldım)
Haftaya deppo dan ceylana ben de bakıcam ne bulursam alırım artık.
Yatak işini mobilyacıdan yaptıracağız sıpariş verdım.
İçine yatak ve uyku setını nerden alıcagımı ıse bılmıyorum daha..
canım ben ilk başta yaşam hastanesine gidiyordum.ama doktordan pek memnun kalmasım açıkcası.söyledikleri fiyat da o kadarla bitmiyor malesef.bir sürü masraf çıkarıyorlar.mca kızımız orda yaptı.sezeryan 3 milyar hesap çıkardılar.iatersen iyice araştır sen bilirsin.
Ahh dilek dun gittim bile ben bakıyorum bakıyorum hiç guzel kıyafet yok 4 takım aldım baska da bişi yok ayrıyeten de cok pahalı :) Bu arada bugun burdaki ceylan da kampanyalı urunler etiket yarısıymıs gidebilirsen bak bana da haber verirsin ben bugun doktora gittim dogumum baslıyomus!!! rahimde acılma ve sancılar baslamıs sorma bi acayip haldeyim carsamba gene gidicez
Adaşım, senin minik bebişin bugün yarın gelecek demekki, Allah sağlıklı sıhhatli, hayırlı doğum versin hayatım. İnşallah bir avazda kurtulursun. Sonrada bize anlatırsın. Ne güzel heyecanlısındır şimdi. Darısı başımıza inşallah.
Ya adas o kadar heyecan yaptım ki duygularım karmaankarısık bi yandan meraktan oluyorum oglumu gorucem kucagıma gelicek bi yandan ilk dogum ne olacak ne zaman gelecek gelir mi diyosun 2 gunde?Nişan mı nedir o dun gelmişti ama sancım falan yokk..:uhm:
Yok yok daha hala sancım felan gelmedi :) Battaniyen nası gusel mi fotosunu cek te bakiim merak ettim.Sancılar baslayınca haber veririm ben
Dilekcim ben hala bekliyorum kırmızımsı akıntı bu sabah dunden daha fazla geldi kalktıgımda ama hala sancı falan yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?