bunlar da ceylandan aldıklarım
arkadaşlar merhaba , ben de antalyada olan bir hamişim , hastaneler hakkında yazıklarınızı okudum ve öğrendiğim birşeyi paylaşmak istedim. Gerçi ne kadar doğrudur bilmiyorum , sonuçta ben bunu hastaneden yada yetkili birinden öğrenmedim ama bir arkadaşım Yaşam hastanesinin ruhsatı olmadığını , daha önce hastanede ölümler meydana geldiği için devletin hastane ruhsatını iptal ettiğini söyledi. Gerçi hastane hala açık ve faaliyet gösteriyor ama bunu duymak beni huzursuz etti , içinizde de orda doğum yapmayı düşünenler olduğu için paylaşmak istedim. Aslında görüştüğünüzde yetkili kişiye bahsedebilirsiniz de bu şekilde duyum aldık diye , belki de hastanenin rakipleri uyduruyordur ama insan huzursuz oluyor ne de olsa söz konusu olan kendi ve bebeklerimizin canı..
canım teşekkür ederim.bugün kışlahan tarafına gittim.mağazanın adı ASLAN pijama vs.Daha önce dilek de sormuştu.sizin için baktım.altı kapri değil ama çok ince bir kumaşı var.bir de lila rengi vardı canım.cnm merhabalar, guzelmıs pijaman ben nıye bulamadım kıslahanda yaaa
magaza adı varsa ben d eordan bakabılırmmm
gule gule gıy
ve soru : pantolonu kaprı mı?benneyaptımki
canım teşekkür ederim.bugün kışlahan tarafına gittim.mağazanın adı ASLAN pijama vs.Daha önce dilek de sormuştu.sizin için baktım.altı kapri değil ama çok ince bir kumaşı var.bir de lila rengi vardı canım.
Dilekcim yok yaa benim dogum işi rotar yaptı bu sabah gittim doktora nts yaptı hersey guzel ama bazen extra orneklerde oluyo bu dedi hani dogumum baslamıstı ya benimki korkup kacmıs:roflol: walla oyle dedi seyhun hanım:roflol:
o kırmızılı akıntılar da rahim acıldıkca oluyomus benimki 3 gun olmustu son 2 gundur yoktu..haftaya carsamba muayenem var nts,vajinal ultrason bide ultrason yapıcak buyuk ıhtımal normal dogum yapıcaz neyse ii de oldu oolusum 3 ü geckin dogar en azından iyi dusunmek lazım:teytey:
elan yapSorma cumadan beri hapsoldum eve bi dun doktora gittik o kadar cook sıkıldım ben de esimi ikna edebilsem de hafta sonu antalya yapsaak 2 gundur de bu sıcak ne zaten oluyorum sıcaktan
Allaaahh siz böyle konuştukça sıcak falan diye gözüm korkuyor valla. Bende kısmet olursa Temmuzun 9 unda geliyorum kızlar. Ankara iyi sayılır, gündüz çok sıcak ama çalıştığım için anlamıyorum, akşamları evde hala yorganımla yatıyorum ben :)) Antalyaya geldiğimde yandım desenize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?