Doğuma Hazırlık Antalyalı hamişler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım gittim anca yazabildim sezeryan doğum ssk ya 1200 dedi herşey içinde dedi.ben dedim arkadaslarım telefon açmış farklı fiyatlar verilmiş dedim.orada kız yatak parasını ayrı söylemişlerdir ondan olmuştur dedi.

Gerçi yinede farklı ama yakın en azından :)) bana 1250 demişlerdi en son. Neyse canım artık hayırlısı olsun, geldiğimde kendimde konuşurum zaten.

arkadaşlar merhaba , ben de antalyada olan bir hamişim , hastaneler hakkında yazıklarınızı okudum ve öğrendiğim birşeyi paylaşmak istedim. Gerçi ne kadar doğrudur bilmiyorum , sonuçta ben bunu hastaneden yada yetkili birinden öğrenmedim ama bir arkadaşım Yaşam hastanesinin ruhsatı olmadığını , daha önce hastanede ölümler meydana geldiği için devletin hastane ruhsatını iptal ettiğini söyledi. Gerçi hastane hala açık ve faaliyet gösteriyor ama bunu duymak beni huzursuz etti , içinizde de orda doğum yapmayı düşünenler olduğu için paylaşmak istedim. Aslında görüştüğünüzde yetkili kişiye bahsedebilirsiniz de bu şekilde duyum aldık diye , belki de hastanenin rakipleri uyduruyordur ama insan huzursuz oluyor ne de olsa söz konusu olan kendi ve bebeklerimizin canı..

Canım büyük ihtimalle uydurma bir haber bu çünkü devlet hastane ruhsatını iptal etmiş olsaydı, bu hastane ssk ve emekli sandığına bakamazdı. Yaptığı işlemlerde devletten parasını alamazdı. Ben çok araştırdım, yaptırdığım özel sigorta şirketi bile yaşamı tavsiye etti. Ayrıca orada doğum yapmış olan kime sorduysam hepsi memnun kalmış. Çocuk yoğun bakım ünitesi falanda var. O yüzden ben inanmıyorum ama yinede soruştururum.

Dilekcim yok yaa benim dogum işi rotar yaptı bu sabah gittim doktora nts yaptı hersey guzel ama bazen extra orneklerde oluyo bu dedi hani dogumum baslamıstı ya benimki korkup kacmıs:roflol: walla oyle dedi seyhun hanım:roflol:
o kırmızılı akıntılar da rahim acıldıkca oluyomus benimki 3 gun olmustu son 2 gundur yoktu..haftaya carsamba muayenem var nts,vajinal ultrason bide ultrason yapıcak buyuk ıhtımal normal dogum yapıcaz neyse ii de oldu oolusum 3 ü geckin dogar en azından iyi dusunmek lazım:teytey:

Gamzecim hayırlısı olsun canım. Bebişini sağlıklı sıhhatli mutlu kucağına al yeterki, ne zaman geleceği önemli değil.

cnm merhabalar, guzelmıs pijaman ben nıye bulamadım kıslahanda yaaa
magaza adı varsa ben d eordan bakabılırmmm
gule gule gıy
ve soru : pantolonu kaprı mı?benneyaptımki
canım teşekkür ederim.bugün kışlahan tarafına gittim.mağazanın adı ASLAN pijama vs.Daha önce dilek de sormuştu.sizin için baktım.altı kapri değil ama çok ince bir kumaşı var.bir de lila rengi vardı canım.

cnm bu hafta sonu antalyaya gidecem....açık halde foosunu çekermisin takımın ..teşekülera.s.

cnm saglıklı kurtulunda önemli olan o..ama sende rahatlamıssındır biraz...dogumun ilk heyecanınıda yasamıs oldun...napıosun evdemisin...dısarı çıkabiliyormusun cnm...

Sorma cumadan beri hapsoldum eve bi dun doktora gittik o kadar cook sıkıldım ben de esimi ikna edebilsem de hafta sonu antalya yapsaak 2 gundur de bu sıcak ne zaten oluyorum sıcaktan

Aman kızlar bu sıcaklarda kafanızı ble dışarı cıkarmayın derım ben
2 gundur ben de eve hapsoldum nefes alınacak gıbı degıl dışarsı
daha da zamanımız ar doguma nasıl gecer bu günler böyle bılemıyorum vallaaa..

Sorma cumadan beri hapsoldum eve bi dun doktora gittik o kadar cook sıkıldım ben de esimi ikna edebilsem de hafta sonu antalya yapsaak 2 gundur de bu sıcak ne zaten oluyorum sıcaktan
elan yap

cnm sakın antalya felan yapma....evden dısarı çıkma cnm enerjini doguma sakla....2 gundur ne sıcak varya patlıcam valla...klimada kullanmak istemiyorum...ama dun dayanamadım yaktım valla...sen ne guzel kurtulcan biz sıcakları komple çekicez...allahım sabrını veriyor ama...dikkat et kendine cnm..a.s.

valla kızlar ne klimasız durabiliyorum nede yatabiliyorum.inşallah bişey olmaz ama ne yapayım boğulacak gibi hissediyorum kendimi çok sıcak.bugün çalışabilir raporumu alıcam doktorum 3 hafta yazdı sadece bakalım ne olacak

Allaaahh siz böyle konuştukça sıcak falan diye gözüm korkuyor valla. Bende kısmet olursa Temmuzun 9 unda geliyorum kızlar. Ankara iyi sayılır, gündüz çok sıcak ama çalıştığım için anlamıyorum, akşamları evde hala yorganımla yatıyorum ben :)) Antalyaya geldiğimde yandım desenize...

cnm ne kadar gec gelirsen okadar iyi....burda son 3-4 gundur felaket bir nem ve sıcak var..gece sinirimden agladım..nefes alamıorum...o kadar sıcak...korkutmak istemem ama seni...ben zor olucagını biliyordum ama bu kadar zorlanıcagımı dusunmuyordumsenağlama gece en az 8 kere kalktım dolandım..allah sabır versin hepimize...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…