Oraya 2 ay önce gittik. Sevgi hastanesindeydi doktor şimdi kendi yerini açtı ama. Eşim pek beğenmedi doktoru ilaç verip gönderdi. Ya biz 2 tüp bebek denemsz olmams ilaçla mı olcak. Varikosel olup olmadığına bile bakmadi. Eşim geçen hafta bi profesöre gitti solda olduğunu bilydk zaten bide sağda da var gibi demiş varikoseln. o yüzden ameliyat olcak eşim. Ama tıp fakültesi olunca iki kere sperm değerlerine bakcaz demsler taa mart ayına randevu vermsler. Bende beklemek istemyrm. Iyi bir varikosel ameliyatında tecrübeli antepte yada adana da ürolog aryrmGaziantep'te Murat mermerkaya var canım
Bn maraştym. Eşime murat hoca klomen bide magvital verdi. Varikosel olan şeye ilaç falan fayda etmez tek çare ameliyat. 2 yldr ilaçlar sonuç vermedi sayı yüksek zaten hızda arttı biraz morfoloji sıfır hep. Sizin sorun ne blmyrm belki size iyi gelr. Bazı doktorlar reklamını güzel yapyo ama içi boş. O yüzden ben reklamını yapmayan bi doktor bakyrm. Zaten mükkemmel olan bi doktorun da reklama ihtiyacı yok.Hangi ilacı verdi? Bizde araştırma hastanesinde boşa vakit kaybettik hiçbir ise yaramadı murat mermerkayaya gitmeyi düşünüyoduk. Bu arada hangi şehirdesiniz?
Bende maraştayım . Bulursan banada haber ver bende iyi bir doktor arayışındayımBn maraştym. Eşime murat hoca klomen bide magvital verdi. Varikosel olan şeye ilaç falan fayda etmez tek çare ameliyat. 2 yldr ilaçlar sonuç vermedi sayı yüksek zaten hızda arttı biraz morfoloji sıfır hep. Sizin sorun ne blmyrm belki size iyi gelr. Bazı doktorlar reklamını güzel yapyo ama içi boş. O yüzden ben reklamını yapmayan bi doktor bakyrm. Zaten mükkemmel olan bi doktorun da reklama ihtiyacı yok.
Evet buldum. Doktorla da görüştüm zaten burda konu açan olmuştu adanada fettah tosuna gitmiş bri eşi ameliyat olmuş hamile kalms. Doktoru iyi bir arastrdm. Hatta doktor sitesinde fettah tosunu arastrnca adanada tabi ilk sırada o ckyo 33 kişi yorum yapms hepsi çok güzel biz p.tesi gidcez 2 haftaya da ameliyati yaparm dedi doktor. 3 farklı hastanede calsyo şu an bu doktorBende maraştayım . Bulursan banada haber ver bende iyi bir doktor arayışındayım
Benim eşim de varikosel yok ama gitsek tedavi olabilir mi oradaEvet buldum. Doktorla da görüştüm zaten burda konu açan olmuştu adanada fettah tosuna gitmiş bri eşi ameliyat olmuş hamile kalms. Doktoru iyi bir arastrdm. Hatta doktor sitesinde fettah tosunu arastrnca adanada tabi ilk sırada o ckyo 33 kişi yorum yapms hepsi çok güzel biz p.tesi gidcez 2 haftaya da ameliyati yaparm dedi doktor. 3 farklı hastanede calsyo şu an bu doktor
Evet iyi bi ürolog çözüm bulur sanrmBenim eşim de varikosel yok ama gitsek tedavi olabilir mi orada
Daha önceki doktorlar varikosele gerek yok mu demişti size ameliyataEvet buldum. Doktorla da görüştüm zaten burda konu açan olmuştu adanada fettah tosuna gitmiş bri eşi ameliyat olmuş hamile kalms. Doktoru iyi bir arastrdm. Hatta doktor sitesinde fettah tosunu arastrnca adanada tabi ilk sırada o ckyo 33 kişi yorum yapms hepsi çok güzel biz p.tesi gidcez 2 haftaya da ameliyati yaparm dedi doktor. 3 farklı hastanede calsyo şu an bu doktor
Hiç duymadım canım vatanda bi ürolog var eşim ona gidiyorK.maraşta Erkan efe var gittiniz mi hiç eşim gitmeyi düşünüyor da
Memnun musunuz canım ya benimki araştırmaya gidiyordu da pek bı degisiklik olmadı doktor arayışındayızHiç duymadım canım vatanda bi ürolog var eşim ona gidiyor
İşe yaradı biraz değerleri arttı ama gebelik yok halaMemnun musunuz canım ya benimki araştırmaya gidiyordu da pek bı degisiklik olmadı doktor arayışındayız
Degerleriniz nasıldıİşe yaradı biraz değerleri arttı ama gebelik yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?