Erkek İnfertilitesi Antep adana civarı varikosel ameliyatı yapan iyi bir ürolog var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Arkdslar bu civarda işinin en iyisi hastane felan farketmez tecrübeli bi ürolog bu ameliyatı sık sık yapan bi doktor bileninz var mı. Ameliyat sonrası bi sorun yaşamak istemyrz

Gaziantep'te Murat mermerkaya var canım

Gaziantep'te Murat mermerkaya var canım
Oraya 2 ay önce gittik. Sevgi hastanesindeydi doktor şimdi kendi yerini açtı ama. Eşim pek beğenmedi doktoru ilaç verip gönderdi. Ya biz 2 tüp bebek denemsz olmams ilaçla mı olcak. Varikosel olup olmadığına bile bakmadi. Eşim geçen hafta bi profesöre gitti solda olduğunu bilydk zaten bide sağda da var gibi demiş varikoseln. o yüzden ameliyat olcak eşim. Ama tıp fakültesi olunca iki kere sperm değerlerine bakcaz demsler taa mart ayına randevu vermsler. Bende beklemek istemyrm. Iyi bir varikosel ameliyatında tecrübeli antepte yada adana da ürolog aryrm

Hangi ilacı verdi? Bizde araştırma hastanesinde boşa vakit kaybettik hiçbir ise yaramadı murat mermerkayaya gitmeyi düşünüyoduk. Bu arada hangi şehirdesiniz?

Hangi ilacı verdi? Bizde araştırma hastanesinde boşa vakit kaybettik hiçbir ise yaramadı murat mermerkayaya gitmeyi düşünüyoduk. Bu arada hangi şehirdesiniz?
Bn maraştym. Eşime murat hoca klomen bide magvital verdi. Varikosel olan şeye ilaç falan fayda etmez tek çare ameliyat. 2 yldr ilaçlar sonuç vermedi sayı yüksek zaten hızda arttı biraz morfoloji sıfır hep. Sizin sorun ne blmyrm belki size iyi gelr. Bazı doktorlar reklamını güzel yapyo ama içi boş. O yüzden ben reklamını yapmayan bi doktor bakyrm. Zaten mükkemmel olan bi doktorun da reklama ihtiyacı yok.

Bende maraştayım . Bulursan banada haber ver bende iyi bir doktor arayışındayım

Bende maraştayım . Bulursan banada haber ver bende iyi bir doktor arayışındayım
Evet buldum. Doktorla da görüştüm zaten burda konu açan olmuştu adanada fettah tosuna gitmiş bri eşi ameliyat olmuş hamile kalms. Doktoru iyi bir arastrdm. Hatta doktor sitesinde fettah tosunu arastrnca adanada tabi ilk sırada o ckyo 33 kişi yorum yapms hepsi çok güzel biz p.tesi gidcez 2 haftaya da ameliyati yaparm dedi doktor. 3 farklı hastanede calsyo şu an bu doktor

Benim eşim de varikosel yok ama gitsek tedavi olabilir mi orada

K.maraşta Erkan efe var gittiniz mi hiç eşim gitmeyi düşünüyor da

Benim eşimde de varikosel var ama iki doktor da ameliyata gerek yok dedi .siz Maraş’ta sperm testlerini nerde yaptırdınız.ben de maraştayımda

Daha önceki doktorlar varikosele gerek yok mu demişti size ameliyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…