Erkek İnfertilitesi Antep adana civarı varikosel ameliyatı yapan iyi bir ürolog var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hiç duymadım canım vatanda bi ürolog var eşim ona gidiyor
Ürolog falan boş arkdslar biz antepte adanada maraşta hepsine gittik bi faydası olmadı. Özellikle morfoloji için gittik. Çaresi yok. Çoban çökerten diye bi bitki var aktarlarda bulablrsnz onun çayını yapıp içirin eşinize 2 ay boyunca. Sanrm bu bize iyi geldi. Tavsiye ederm. Hatta macunlar alın maraşta yapan biri var ordan arkdsm hamile kaldı onu da bulup alablrsnz. ama fiyatı çok pahalı fakat adam kendinden çok emin.

Nerede aktar ya napacagimizi bilmiyoruz artık valla

Nerede aktar ya napacagimizi bilmiyoruz artık valla
Aktar maraşta lokman mustafa. Pazarcıkta normalde adam ama otogara getryo bitkisel macunları. Benm arkdsm 8 yıldan sonra bu adamın ilaclaryla hamile kaldı. Tüp bebeği bile tutmamsti. Ne varsa doğada bence bitkilerde. Adamn numarasndan ulasablrsnz eşimde vardı numarası akşam size yazarm. Fakat dediğim gibi pahalı. Bize 1.800 demişti. Ama eğer 3 yada 6 ay içinde hamile kalmazsan bi 6 ay daha ilaçları kendi ücretsiz verio o kadar kendnden emin. Eşim çok pahalı biraz indrm yapamaz msn dems adam da bana kimse fiyat sormuyo direk alyolar dems. Bizde şimdi bi hekimin dediği bitkiyi çoban çökerteni 1 ay daha kullancaz fayda etmezse bu adamn ilaclrni mecbur alacaz alan herkes hamile kalms yani bilemyrm tabi herşey Allah'tan

Aşırı pahalı ya insanların zaaflarını kullanmayı çok iyi biliyolar Allah muhtaç etmesin inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırsınız. Benim günüm geçiyor ama test yapmıyorum nasılsa olmuyor diye

Evet pahalı olduğu için bizde erteledik şimdilik almayalm dedik. Ama çoban çökerten otunu aktardan alp bi deneyin bence bize faydası oldu sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…