Teşekkür ederimElinize saglik :)
Bende yeni duydum sayılır ve cok beğendik. Biber Salçasi ve sarımsak antep yemeklerinin vazgeçilmezi ondan alıyor adını sanırım :)Ellerinize emeğinize sağlıkÇok nefis görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Gaziantep'te yaşıyorum bu makarnayı hiç duymamıştım..Yeni birşey daha öğrendim
O zaman adını cancanlayalimElinize sağlık başarılar dilerim ♡♡ ben arada antep usulü makarna yapıyomuşumda haberim yokmuş amaKaşarlı makarna güzeldir güzel
Teşekkür ederim canımellerine sağlık canım yarışmada başarılar
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim denemelisiniz, cok güzel tadı daElinize sağlık çok güzel görünüyor.
Teşekkür ederim kuzumEline sağlık canım enfes görünüyorrrmutlaka ben de deneyeceğim. Başarılar dilerim..
Çok güzel aroma veriyorYeşil soğanlı makarna
Yapan olacak mı diye merak ediyordum. Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Bence de, ben de çok severim.Çok güzel aroma veriyorteşekkür ederim :)
O konuda çok haklısınız Antep yemeklerinin vazgeçilmezi sarımsak ve biber salçasıdırBende yeni duydum sayılır ve cok beğendik. Biber Salçasi ve sarımsak antep yemeklerinin vazgeçilmezi ondan alıyor adını sanırım :)
Bir dönem ablamlar yaşıyordu benimde sıkça gitme fırsatım olmuştu. Yemeklerine bayilmistim. Nohut durumu ilk orada tattim çok begenmistim. Antep tava ise en iyisiydiO konuda çok haklısınız Antep yemeklerinin vazgeçilmezi sarımsak ve biber salçasıdır
Antep'te mi yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?