TE="yesmceyhn, post: 38745512, member: 607714"]annem de tabak çanak zevkim değişir diye ev tekstiline yönlendirdi beni, nevresimdi yorgandı yastıktı havluydu falan :) 2017 çok tuhaf bir şekilde hem yakın hem uzak geliyor bana da şafak 211, ağustos 2015 de bitecek inşallah.. askerlik engeli var mı sizin ?
söz nişan derken belki anlamayız nasıl gelmiş 2017 [/QUOTE]
Canim Merhaba. Benimdeayni sevgilim askerde. Aileler tanıştı soz nisan askerden gelince olacak. Sevgilmin gelmesine 169 gün kaldı agustos basi gelecek. 2017 de evlilik düşünüyoruz. Ama ben bişey e başlamadım daha :)
mrb cnm topiğin hayırlı olsun öncelikle. aldıkalrının hepside ayrı bi güzel allah ii gnlerde kullanmak nasip etsinn güle güle kullan cnm. bende antepliyim antepde yaşıyorum :)
Bende bunu alacaktım ama markayı tanımadığım için ve yakından görme şansım olmadığı için vazgeçtim... Ama içimde kaldı!! Sen dokundun , gördün mü? Nasıl kalitesi? Deco Bianca markasını tanıyor musun?
İyi günlerde aşkla kullan canım
Bende bunu alacaktım ama markayı tanımadığım için ve yakından görme şansım olmadığı için vazgeçtim... Ama içimde kaldı!! Sen dokundun , gördün mü? Nasıl kalitesi? Deco Bianca markasını tanıyor musun?
İyi günlerde aşkla kullan canım
teşekkür ederim tatlım:) aslında bizim orda çok kalıteli eşyalar satan bıyerden rastgele aldım markasını fılan duymuşluğum yoktu anlık bişey oldu..karacanın satenınden daha kalıtelı geldi bana ve hala beğenmeye devam ettiklerinden
mrb cnm topiğin hayırlı olsun öncelikle. aldıkalrının hepside ayrı bi güzel allah ii gnlerde kullanmak nasip etsinn güle güle kullan cnm. bende antepliyim antepde yaşıyorum :)
ayyy teşekkür ederim sağolun :) biran heycanlandım :) ben aslında sakaryalıyım ama tam bır antep fanatiği oldun diyebilirm :) sizinde fikirlerinizi almak isterim:)
ayyy teşekkür ederim sağolun :) biran heycanlandım :) ben aslında sakaryalıyım ama tam bır antep fanatiği oldun diyebilirm :) sizinde fikirlerinizi almak isterim:)[/QUO
abimin eşide sakaryalı antebe gelin olarak geldi :)
aa şaka gibi:) peki siz biliyor musunuz yengeniz için antepte yaşamak zor oluyor mu onun için? mesafeler yuzunden ve aslında çoğu şey farklı yemek kültürü insanları filan ?
]aa şaka gibi:) peki siz biliyor musunuz yengeniz için antepte yaşamak zor oluyor mu onun için? mesafeler yuzunden ve aslında çoğu şey farklı yemek kültürü insanları filan ?
TE="yesmceyhn, post: 38745512, member: 607714"]annem de tabak çanak zevkim değişir diye ev tekstiline yönlendirdi beni, nevresimdi yorgandı yastıktı havluydu falan :) 2017 çok tuhaf bir şekilde hem yakın hem uzak geliyor bana da şafak 211, ağustos 2015 de bitecek inşallah.. askerlik engeli var mı sizin ?
söz nişan derken belki anlamayız nasıl gelmiş 2017
Canim Merhaba. Benimdeayni sevgilim askerde. Aileler tanıştı soz nisan askerden gelince olacak. Sevgilmin gelmesine 169 gün kaldı agustos basi gelecek. 2017 de evlilik düşünüyoruz. Ama ben bişey e başlamadım daha :)[/QUOTE]
merhaba canımmm, alıntı bildirimi gelmediği için yeni görüyorum kusuruma bakma :)) şuan şafak 144 oldu sanırım sizin de hemen hemen aynı :)) ben de ara verdim olmayan çeyizime, sevdiceği bekliyorum birlikte alalımmış herşeyi :))
Canim Merhaba. Benimdeayni sevgilim askerde. Aileler tanıştı soz nisan askerden gelince olacak. Sevgilmin gelmesine 169 gün kaldı agustos basi gelecek. 2017 de evlilik düşünüyoruz. Ama ben bişey e başlamadım daha :)
merhaba canımmm, alıntı bildirimi gelmediği için yeni görüyorum kusuruma bakma :)) şuan şafak 144 oldu sanırım sizin de hemen hemen aynı :)) ben de ara verdim olmayan çeyizime, sevdiceği bekliyorum birlikte alalımmış herşeyi :))[/QUOTE]
evet bi çeşit karmaşa olmuş sanırım :) bende ara vermeye karar vermiştim ama yine dayanamadım :)inşAllah herşey iştediğiniz gibi olur kızlar :)
merhaba canımmm, alıntı bildirimi gelmediği için yeni görüyorum kusuruma bakma :)) şuan şafak 144 oldu sanırım sizin de hemen hemen aynı :)) ben de ara verdim olmayan çeyizime, sevdiceği bekliyorum birlikte alalımmış herşeyi :))
evet bi çeşit karmaşa olmuş sanırım :) bende ara vermeye karar vermiştim ama yine dayanamadım :)inşAllah herşey iştediğiniz gibi olur kızlar :)[/QUOTE]
inşallah tatlımmm çok teşekkür ederim, cümlemizin :)) nasıl gidiyor söz tarihi falan belirlendi mi
Ilk sayfadaki beyaz nevresim Takımı'na bayıldım. Bunu özellikle Söylemek istedim çünkü normalde sevmiceğim modeldir ama sizinki çookk şık herşeyiniz harika olmuş, çok zevkli olduğunuz her halinizden belli, inşaallah huzurla aşkla kullanmak nasip olur
Ilk sayfadaki beyaz nevresim Takımı'na bayıldım. Bunu özellikle Söylemek istedim çünkü normalde sevmiceğim modeldir ama sizinki çookk şık herşeyiniz harika olmuş, çok zevkli olduğunuz her halinizden belli, inşaallah huzurla aşkla kullanmak nasip olur