teşekkür ederim :) benim için acı ama gerçek evet insAllah 2017 de :)Maşallah güle güle kullanmak nasip etsin Allah2017 demişsiniz 2017 de mi düğün
işin aslı gerçekten erken ama içimdeki heves geçmeden başlamak istedim ve 4.5 yıllık bi ilişkimiz olunca ve önümüzdeki sürede uzun olunca ..canım hayırlı olsun hepsi çok güzel güle güle kullan :) biz de 2017 de düşünüyoruz ama henüz hiçbi şey almadım sanki çok erken gibi geldi bana :) seni görünce heveslendim ben de başlycam galibaa
Yaşınız daha küçükse sorun olmaz beklemek benimde belli değil bende bir çok şeyi hazırladım eksik yok gibi bişiteşekkür ederim :) benim için acı ama gerçek evet insAllah 2017 de :)
ayrıca teşekkür ederim :) daha güzelleri sizin olsun ..işin aslı gerçekten erken ama içimdeki heves geçmeden başlamak istedim ve 4.5 yıllık bi ilişkimiz olunca ve önümüzdeki sürede uzun olunca ..
ahh ahhh beklemek sorun olmasa bile oluyor..ama başka çare yok zaten ..Yaşınız daha küçükse sorun olmaz beklemek benimde belli değil bende bir çok şeyi hazırladım eksik yok gibi bişi
hıhı evet evet :) o benimde çok kullandığım bişi :) aminn cümlemizi hayırlısıyla :)aslında düşünürsek 2 sene kaldı ya da ben kendimi avutuyorum :) Allah tamamına erdirsin
kac yasındasın cnmhıhı evet evet :) o benimde çok kullandığım bişi :) aminn cümlemizi hayırlısıyla :)
23 yaşındayım .siz?kac yasındasın cnm
23 :)23 yaşındayım .siz?
:) sizin düğün yakın galiba?
çok teşekkür ederim:) kendisiyle henüz nişanlanamasakta Bitanedir OCanım benim hayırlı olsun.Seçimlerinizdeki zevkliliğinize bakılırsa nişanlınızda çok yakışıklı galiba
Bu arada yemek takımınızın ,kalpli kaşıkların markasını ve fiyatını sorsam ayıp olur mu?sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?