Antepgelini'nin 2017 ye çeyiz hazırlığı :)

canım hayırlı olsun hepsi çok güzel güle güle kullan :) biz de 2017 de düşünüyoruz ama henüz hiçbi şey almadım sanki çok erken gibi geldi bana :) seni görünce heveslendim ben de başlycam galibaa

işin aslı gerçekten erken ama içimdeki heves geçmeden başlamak istedim ve 4.5 yıllık bi ilişkimiz olunca ve önümüzdeki sürede uzun olunca ..

aslında düşünürsek 2 sene kaldı ya da ben kendimi avutuyorum :) Allah tamamına erdirsin

Canım benim hayırlı olsun.Seçimlerinizdeki zevkliliğinize bakılırsa nişanlınızda çok yakışıklı galiba
Bu arada yemek takımınızın ,kalpli kaşıkların markasını ve fiyatını sorsam ayıp olur mu?sevgiler...

çok teşekkür ederim:) kendisiyle henüz nişanlanamasakta Bitanedir O yemek takımımızı beyaz kulplu tencere ve resimlerde olmayan su takımıyla birlikte hisar mağazasından 1800tl ye almıştık. markasıda De'moonji. kalpli olanlara da her yerden ulaşabilirsin. can canan kaşıkları diye geçiyor nehir marka. 13 tl ye almıştım 12 tane çay kaşığı şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…