Antibiyotiklere ulaşmak

Cocuklarin klasik atesli hastaliklarinda, atesi 38.5 dereceyi geçtiginde acak ates düsürücü surup kullanirsin. Bunun yani sira çoçuklari daha 1 kat daha hafif giydirirsin. Ve vücüdlarina zaman verirsin kendini toparlamasi için.

Bu çoçuklarin bagisiklik sistemleri bir sekilde güçlenmesi lazim. Simdiden bile sik sik antibiyotik kullanirlarsa, ilerde o antibiyotik gerçekten gerektiginde etki etmez. Daha zor durumda düsürler. Ki antibiyotik zaten viral enfeksyonda yardim etmez. Cocuklar ateslendiginde neden oldugunu bilmiyorsun (doktor olmadikça). Viral enfeksyon ise, bosuna antibiyotik vermis olursunuz.

Yani doktorlar bas bas bagiriyor, antibiyotigi birakin, her derde deva degil diye. Ve halen antibiyotigin pesinde olan kadinlar var. Hayret edici.
Yaa tabii sizler kadar bilemiyoruz ne yapalım . Hayret etmeye devam et.

Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağım

Ben sizi anladım, düzenli gittiğiniz doktorunuz ile bu konuyu hemen görüşün.

Antibiyotikten ziyade düzenli olarak kullanılan ilaçlarda risk var.
Öksürük şurubu, ateş düşürücü ve varsa vitaminleri unutmayın.

Aslında çözüm serbest antibiyotik yazmak yerine online reçete ile ilaç verilebilmesi, Çin bu sistemi kullanıyor. Hatta ilaçlar kargo ile adreslere de iletilebiliyor.

Normalde aşırı antibiyotik kullanımına çok karşıyım yalnız olağanüstü günlerdeyiz.

Ben sizi anladım, düzenli gittiğiniz doktorunuz ile bu konuyu hemen görüşün.

Antibiyotikten ziyade düzenli olarak kullanılan ilaçlarda risk var.
Öksürük şurubu, ateş düşürücü ve varsa vitaminleri unutmayın.

Aslında çözüm serbest antibiyotik yazmak yerine online reçete ile ilaç verilebilmesi, Çin bu sistemi kullanıyor. Hatta ilaçlar kargo ile adreslere de iletilebiliyor.

Normalde aşırı antibiyotik kullanımına çok karşıyım yalnız olağanüstü günlerdeyiz.
Arkadaşların çoğu durumu tam bilmediği için haklı isyandalar. Ben de ilaç karşıtıydım fakat bebekler antibiyotiksi atlatamıyor maalesef. Şu fönemde dr a götürmek akıl işi değil

Gecmis olsun en kisa zamanda geçer insallah. Inanın iyiki artk çok kolay şekilde antibiyotik alınmıyor . Hatta bazı drlar hala oto şeye yazıyor .
Çok gerekli olmadıkça antibiyotik kullanılmamalı. Gerektiği zaman etkisini göstermeyip kötü sonuçlara neden olabiliyor.
Çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmeye bakalım bu süreç te.
Ev yoğurdu ,propolis ,keçiboynuzu pekmezi ,ıhlamur Vs tafsiye ederim. Nemsz bir bölge ise eve mutlaka nemlendirici makinesi ve Evi günlük havalandirmak epey etkili çözüm oluyor. Herkes çocuğunu iyi bilir mecbur kalirsaniz kötüye giderse mutlaka bi hekimler irtibata geçin.

Ve ben yazamadım da siz ben ne yapabılırım acaba diye sorsaydınız ben bu şekilde konuşmazdım
Ama leblebi gibi alıyorduk reçetesiz satılsın cümlelerine kayıtsız kalamadım

Dünya olarak zor dönemden geçiyoruz
Neden artıl leblebi gibi almadığımızı biliyorsunuzdur
Çünkü bazı insanlar buyuk bagısıklık kazandılar
Ve biz virüs ve bakteriyi ayırt edemeyen bir toplumuz

Vucudumuzdaki bazı yararlı bakterileri bile öldürdük

Antibiyotikteki risk, antibiyotik kullanılıp kullanılmayacağını anlamak için test yapılmasının şart olması.

İspanyada hastaların koridorda çantasını yastık yaparak yattığını düşünürseniz o ortama zaten giremezsiniz girmemelisiniz.

Yaa tabii sizler kadar bilemiyoruz ne yapalım . Hayret etmeye devam et.

Size hayat kurtarıcı bilgiler veriliyor ve siz tepki veriyorsunuz.
Size verilen cevaplarda ki üsluba takılmak yerine lütfen bu uyarıları dikkate alın.
Şu dönem alınganlık yapılacak dönem değil !
Üslup ne olursa olsun bilgi verici her mesaja beni azarlar gibi, dalga geçer gibi konuşsa bile teşekkür eder geçerim.

Size hayat kurtarıcı bilgiler veriliyor ve siz tepki veriyorsunuz.
Size verilen cevaplarda ki üsluba takılmak yerine lütfen bu uyarıları dikkate alın.
Şu dönem alınganlık yapılacak dönem değil !
Üslup ne olursa olsun bilgi verici her mesaja beni azarlar gibi, dalga geçer gibi konuşsa bile teşekkür eder geçerim.
Tepkim bilmiyormuş tarzda verilen cevaba. Bakın büyüğü 16 yaşında küçük üçüzler 3.5 yaşında 4 çocuk annesiuim. Üstü inceltlip atlatılabikecek hastalıklara hakimim çok şükür. Sorun şu ki bbkler prematüre. Eve giren en basit hastalık bile haftalar sürüyor. Tabii ki en ufak burun akıntısında antibiyotiğe saldırmayacak kadar bilgim var şükür. Şu olağanüstü günlerde hastaneye gitmemenin yollarını arıyorum.

Arkadaşların çoğu durumu tam bilmediği için haklı isyandalar. Ben de ilaç karşıtıydım fakat bebekler antibiyotiksi atlatamıyor maalesef. Şu fönemde dr a götürmek akıl işi değil
Şimdi ben sizin ne demek istediğinizi anladım .Bizim doktorumuz da klasik hastalıklarımızda ilaçlarımızı söylüyor ve hastaneye getirme sakın diyor .Sizde de böyle bir durum var muhtemelen ve doktorunuz aynı ilaçları veriyor .Herkes herseyi çok bilir bu ülkede ama nedense bir evde bile oturmayı başaramıyoruz .
Geçmiş olsun

Şimdi ben sizin ne demek istediğinizi anladım .Bizim doktorumuz da klasik hastalıklarımızda ilaçlarımızı söylüyor ve hastaneye getirme sakın diyor .Sizde de böyle bir durum var muhtemelen ve doktorunuz aynı ilaçları veriyor .Herkes herseyi çok bilir bu ülkede ama nedense bir evde bile oturmayı başaramıyoruz .
Geçmiş olsun
Aynen. Herkes iyi olsun inşallah. Şu kötü günler geride kalsın biran evvel.

Çörek otu yağı doğal antibiyotik dir

Reçetesiz antibiyotik yapılırsa peceteyi stoklayan halk onunda stoklasin sonra ihtiyacı olan ulasamasin karaborsa ya düşsün mü istiyorsunuz hadi hepsini geçtim . virüsü olan kendine grip oldum diye antibiyotik başlasın doktora gitmesin tanısı konmasin herkes bulastirsin herkes ölsüne gider bu olay haberiniz olsun..

Doğal antibiyotik olan bitkilere yönelin, sarımsak sanırım bunlardan biri ve bağışıklık sistemini güçlendirecek doğal şeylere bakın ilkten. Bazı şeyler denk gele reçetesiz satılamaz, suistimale, cahilliğe açıktır. Antibiyotik de bunlardan biri ve kontrolsüz kullanımı yeni nesil akıllı mikroplar üretiyor, yok olmuyorlar tamamen bildiğim kadarı ile.

Benim bazı dönemler kullanmak zorunda olduğum ilaçlar var ve reçetesiz alamazsınız misal, bilinçsiz kullanıldığında bağımlılık yapar. Napalım? Böyle olmak zorunda. Biri bitti mesela, doktorumun rapor yenilemesi lazım; arayıp söyleyip yazdıracağım.

Geçmiş olsun yavrunuza.

Bende de var corek otu yagi , hergun icmek mi lazim ? Siz nasil kullaniyorsunuz?
Boğaz veya diş eti şiştiği zaman 4-5 gün sabah akşam 1 er tatlı kaşığı içince geçiyor küçük damlalıklı şişeyse sabah akşam 4-5 er damla yeterli oluyor

1. Antibiyotikler bakteri kökenli hastalıklar içindir. Virüs kökenli bir hastalıkta virüsun işini kolaylaştırır.
2. Bagirsak florasını bozar. Bozulmuş bağırsak florası demek düşük bağışıklık sistemi demek. Bu da hastalıklara açık bir beden demek. Antibiyotigin kaçınılmaz olduğu durumda probiyotik ile beraber kullanılması gerekiyor.
3. Antibiyotikler çok kontrollü kullanılmak zorundadır. Çünkü dozunda kullanmayan antibiyotik ikinci bir bakteriyel enfeksiyon durumunda bir işe yaramayacaktır. Çünkü bakteriler tamamen ölmeyecek hatta bakteri artık o antibiyotige karsi gerekli önlemini alacaktır.

Öyle ota b'ka antibiyotik kullanılmaz.

Antibiyotik zorda kalınmadıkça kullanılmaması gereken bir ilaç grubu.Leblebi gibi satın alıyor olmanız vücudunuzu mahvettiğinizi gösteriyor.Dişe bile zararı var fazla kullanımının.
Hastaneye gitmek istememenizi de anlıyorum,ama hastalık virüs kaynaklı ise ne yapacaksınız ? Zira antibiyotik virüse etki etmiyor.

Simdi haberlerde verildi bu Konu. Antibiyotik virüsler için etkili değil enfeksiyonlar içindir diye uyarı verildi.

Çok mu komik? Benim korona için istediğimi nereden çıkardınız? Çocukların klasik ateşli hastalığında kullanacağım
Klasik ateşli hastalığın viral olmadığını yada sadece soğul algınlığı olmadığına nasıl karar vereceksiniz? Çok cahilce bir tutum.
3,5 yaş çocuğum var ateşli hastalıklarında daha antibiyotik verilmedi. Doktoru antibiyotiği zaruri olmadan kullanmaz. Yoksa bağışıklığı gelişmez fer

Back
X