antidepresan bağımlılık yaptı sanırım :((

Kullanmam gerekiyordu doktorumla uzun bi konuşmadan sonra başladım. Ve ben ilk kutumun bitmesine yakın çok iyiydim beni gerçekten tedavi etmeye başlamıştı. Rüya görmüyordum,aklımda bişeyle kurmuyordum .. Yani kısaca herşey yolundaydı.. Sonra doktora gittim ilacım bittiği için. Dozunu arttırdı.. İşte o zmn çok kötü olmaya başladım. Miğde bulantıları,halsizlik,devamlı uyuma isteği derken. sinirlendim cahillik edip pat diye bıraktım. Bir hafta 10 gün kadar geçti üzerinden başım ağrımaya başladı. Önce ilaç gelmedi aklıma. Bir gün iki gün derken 10.günün sonunda artık dayanamaz oldum. Eşimle gittik,iğne yaptılar. Döndük eve . Aman ne geçmesi her dk biraz daha artıyordu.. Doktorlar bir ton film çekti acaba beyinde bişeymi var diye. Yok mis gibi herşey. Sonra nörolog gördü.. Konuştum anlattım ilaçtan bahsettim.. Küçük dozla yeniden başlayalım takipte olalım dedi.. Şimdi 2 günde bir içiyorum ve sıkıntım falan da yok.. Benim direk ilaçla ilgisi olduğundan emin oldum yani... Tabiii bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor.. Senin ne güzel istediğin zmn bıraktığında sıkıntın olmamış....

Öncelikle başın sağolsun.
Bende yeni evliyim ve doktorum bi problem olabileceğini söylemedi hiçç .. Hamileliktede kullanan var diye biliyorum .. Bi problem olsa hamileler neden kullansın değil mi ? .. İçinde kalmasın sen yinede dr unla görüş
.

Birden birakirsan yanarsin. Azalta azalta biraktigin takdirde bir sey olmaz. Gecmis olsun.

Birden bıraktım sonuçları yüzünden tekrar başladım , şimdi 2 günde bir gün kullanıyorum sonra tamamen bırakıcam inş... Teşekkür ederim :116:

Bu tip ilaçlar aniden bırakılmaz diye biliyorum. Kullanmakta olduğunuz dozu aşamalı olarak azaltmalısınız ki vücut alışsın.

solgar 5 htp yi kullan 1 ay felan sonra bırak bir şey olmaz.ben öyle bıraktım lustralı yoksa elektirk çarmışa dönüyordum
Merhaba Aradan uzun zaman geçmiş antidepresan bırakma sürecindeyim 1,5 mg ctls kullanıyorum korkuyorum da 5 htp yan etki yapıyor mu

nasıl diyeceğimi bilmiyorum cinsel isteksizlik kuruluk yapıyor sanki bunları çok kafama taktım yarıya indirdim korkuyorum bırakmaya da evlenmek istiyorum bunları açık ve net psikiyatrime sorayım en azından ağır depresyon geçmişim varya bırakmayı denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…