Arkadaşlar Ne zaman misolu kullanmayı bıraksam inanılmaz baş aşrım oluyor doktora gittim bir süre daha devam et dedi ama yan etkilerini çok fazla hissediyorum kullanıncada ne yapıcam ben ya :84:
solgar 5 htp yi kullan 1 ay felan sonra bırak bir şey olmaz.ben öyle bıraktım lustralı yoksa elektirk çarmışa dönüyordum
birden tamamen bırakmak değilde azaltmak lazım dozunu..
ben antideprasan kullanırken böyle bırakmıştım...
önceleri 100 mg kullanıyordum bıraktım . Sonra çok baş ağrım olunca doktor 50mg verdi , ilk 50mg ile başladığımda olmayan yan etkiler bu sefer olunca e bide baş ağrım geçince bıraktım ben de . ve şimdi yeniden başladı ağrılarım. Aslında en başta burda okuyordum hiç bulaşmayın bunlara diye ama dinleyen kim
haklısın başta bulaşmamak lazım ama insan öyle bi duruma düşüyoki kurtarıcı gibi görüyo ilaçları...
Öncelikle teşekkür ederim ama sormak istediklerim var :) doktor tavsiyesiylemi kullanmıştın sende solgarı ? o da yapıyormuydu uyku tembellik yorgunluk sersemlik falan ayrıca ?
haklısın başta bulaşmamak lazım ama insan öyle bi duruma düşüyoki kurtarıcı gibi görüyo ilaçları...
hiç bir şey yapmıyor.reçeteye gerek yok.1 ay kullamak yetiyor zaten başka türlü diğer ilaçları bırakmak çok zor.hele çalışanlar için daha da zor.yan etkileri benim için yoktu.olsa da diğerlerinin yanında hiç bir şey.baş ağrısına özellikle iyi geliyor.
ben öyle düşünmüyorum insanlar keyfinden kullanmıyor.neticede bir tedavi.baştan bağımlılık yapıyor diye düşünmek hatalı.
Öylede , sonuçta kurtarıcı olarak kullanıyoruz. Keyfimizden değil problemimiz olduğundan kullanırken iyi güzel de sonrasında sıkıntı yaratıyor işte .. Mesela ben bıraktım eskiden nasılsam yine aynıyım ben herhalde tedaviye cevap veremeden kestim ilaç kullanmayı... ama kullanırkende çok problem yaşıyordum .. Yani benim ki aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali oldu :26:
ilacı değiştirseydin keşke.uzun süre kullanımı iyi değil zaten ama ben şunu farkettim ki kendimi iyi hissetmediğim zaman ki benim kullanma nedenimi sıralarsam liste epey uzar kullanacağımı düşünüyorum.memnundum yani artı ve eksi hesabı yapmak gerekiyor yoksa hiç bir şey eksisiz değil.
Arkadaşlar Ne zaman misolu kullanmayı bıraksam inanılmaz baş aşrım oluyor doktora gittim bir süre daha devam et dedi ama yan etkilerini çok fazla hissediyorum kullanıncada ne yapıcam ben ya :84:
B komplex vitaminlerde vücuda çok iyi geliyor ben ara ara kullanıyorum. Baş agrım için doktorum 1 ay süreyle sabah uyandıgımda mzjk kullan dedi agrımasını beklemeden hergün düzenli olarak kullandım sonra agrısa bile içmeyeceksin dedi ama işe yaradı agrımdan kurtuldum
Aaa bak vitamin hayatta aklıma gelmezdi çok teşekkürlerama bana majezik hiç mi hiç fayda etmiyor bu aldığım ilaçlardan sonra. Hatta acile gittim bigün doktor bi iğne yaptı önce zayıfsın vücudun kaldırmaz diye yarım sonra baktı hala etki etmiyor diğer yarısınıda yaptı benim hala ağgrım var . Adam ne yapıcağını bilemedi şimdiye kadar sen leyla gibi olmalıydın nasıl böyle oluyor anlamadım dedi. Ne zaman ki başladım antidpresana geçti. :120: Yeniden başlamak istemesemde sanki birtek onlar işe yarıyor gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?