• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan bırakma 1 ay sonrası

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhaba arkadaşlar bir aydır ilaçlarımı azaltarak bıraktım. Ama unuttugum üzüntüler geri geldi işin acısı ben iyi değil mişim ilaçlar iyi ve sakin kalmamı saglıyormuş. Peki benim naapmam lazım sonsuza kadar ilaç mı kullanıcam mutlu olmak için yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Nasıl üzüntü bunlar örnek verir misin bende başlıcam ama korkuyorum bağımlı olmaktan. Çok geçmiş olsun bu arada

İki sene önce ki ölüm acısı eski eşimin yaptıkları neden evlendim ki keşke evlenmeseydim demeler büyük pişmanlık lar arkadaş dost ların beni kırdığı anlar bir sürü kötü anılar bunlar aklıma geliyor

Bu dalgalanmalar oluyor canım bırakınca yüksekten düşüyor gibi hissediyorsun bazı ilaçlarda bu çok daha yoğun malesef yada bünyeye göre değişiyor çok acı çekiyorsan konuş doktorunla onlar zaten sürekli bıraktırma yanlısı ama bu senin vucudun aman diyim başka hastalıklara yakalanma kendine eziyet etme ben bir yıl almadım inat ettim içmicem diye hem ibs hem fibromiyaljiye yakalandım.İbs çok zor bi hastalık onunla uğrasıyorum kaç yıldır keşke içseymişim ilaçlarımı zamanında

Bu dalgalanmalar oluyor canım bırakınca yüksekten düşüyor gibi hissediyorsun bazı ilaçlarda bu çok daha yoğun malesef yada bünyeye göre değişiyor çok acı çekiyorsan konuş doktorunla onlar zaten sürekli bıraktırma yanlısı ama bu senin vucudun aman diyim başka hastalıklara yakalanma kendine eziyet etme ben bir yıl almadım inat ettim içmicem diye hem ibs hem fibromiyaljiye yakalandım.İbs çok zor bi hastalık onunla uğrasıyorum kaç yıldır keşke içseymişim ilaçlarımı zamanında
Benim ilaçlarım selectra ve serex ti hafif ilaç diye biliyorum bilgin varmı teşekkür ederim

Yok o gurubu kullanmadım ben tek duxset 30 mg kullanıyorum ama bırakma süreci zor oluyor bu durumu doktoruna sorup pasiflora gibi bitkisel ilaçla atakları atlatabilirsin ben öyle yapmıştım geçişi rahatlatıyor

Başlarken nasıl kötü ruh hali ile başlıyorsak bırakınca da öyle olur diyodu benim dr yine de doktor kontrolü olmadan siz şakın kafanıza göre bırakmayın aman

Başlarken nasıl kötü ruh hali ile başlıyorsak bırakınca da öyle olur diyodu benim dr yine de doktor kontrolü olmadan siz şakın kafanıza göre bırakmayın aman
İlacı bırakmak iyi geldi artık kendimi kimseye ezdirmiyorum alttan almıyorum haketmeyenleri zaten psikolog a da gidiyorum

Back
X