antidepresan etkisi

Evet aslında bu da yapılabilir,ilaç yerine psikologa yönlendirir büyük ihtimalle :)

Sansliymissin ailen sayesinde birakmissin canım ben aile konusunda o kadar sanssizdimki bırakmak istediğimi söylediğim zaman öyle bir tepkiyle karsilasirdimki sanki o ilaçları icmem için âyet inmiş gökten ve o ilaçlara başlayan a kadar çok sağlıklıydim beni ilaçla uyutup istedikleri gibi kontrol ettiler olayı anladigim zaman ise çoktan bağımlı olmuştum psikolojik hastalık diye birşey yoktur kötü insanlar vardır onların yüzünden kendinizi uyusturucuya alıştırma yın bedeninize sahip çıkın genclik

50lik verdi yarım yarım içiyorum
orta doz vermiş. şimdiki hissettiklerini hissetmen normal. hatta bikaç ay sonra sanki hiç ilaç içmiyormuşsun gibi gelecek. atakların bitmeden sakın ilacı bırakma. (ilaç bırakımı da uzun süreçtir) öncekinden daha kötü olursun

Bir kaç ay daha böyle mi sürecek peki?Ben ne zaman kafamı toplayabileceğim ya da odaklanabileceğim?Sınavıma 3aydan az bi süre kaldı o yüzden de biraz korkuyorum

Bir kaç ay daha böyle mi sürecek peki?Ben ne zaman kafamı toplayabileceğim ya da odaklanabileceğim?Sınavıma 3aydan az bi süre kaldı o yüzden de biraz korkuyorum
o canım senin stres seviyene bağlı. ilaçların yan etkisi kötüdür. ama kullanmasan atakların başlarsa o daha kötü. maddi durumun müsaitse özel hastane psikiyatrdan randevu al. devlet doluysa. eğer uygun görürse belki odaklanı sağlayacak ek ilaç verir ya da ilacın mg düşürür. Rabbim kolaylık versin çok zor durumdur

Amin :) şu an çalışmadığım için özele gidemem yani özeli karşılayamam, mecbur yine devlet hastanesine giderim, evet ben de ondan korkuyorum eski duruma dönmek de istemiyorum ama böyle de ne zamana kadar sürecek ki çok kararsız kaldım

İlaç kullanma, bırak, ooo bağımlılıkkk .. Diyenleri salla. Doktorunla konuş, ya ilacı değiştir, ya da hem doktoru hem ilacı..
Her ilaç bağımlılık yapmaz, her ilaç her bünyeye aynı etkiyi göstermez. Ben kullandığım ilk ilaçta mal gibi hissetmiştim kendimi devam edemedim kullanmaya. Tekrar kendimi hazır hissettiğimde başka bir doktorla başka bir ilaca başladım çok düşük dozla. Zamanla yükselttik ve 1 yıl muhteşemdi. İnsan ilişkilerim ortamım herşey düzeldi. 1 yılın sonunda bıraktım ve hala kendimi daha iyi hissediyorum . Kendimi buldum kesinlikle.. Tekrar ihtiyaç hissetsem tekrar kullanırım..

bu aralar odaklanamaman normal. ek ilaç verir. off ben aynı anda 3 ilaç içtiğimi bilirim. farklı semptomlara farklı ilaçlar. odaklanman için çözüm bulunur elbet üzme canını. stres tetikler bu durumu çünkü

Ne kadar zaman oldu acaba ilaçlarını zi bırakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…