antidepresan etkisi

Anti-depresanın zararları malum ama içtikten 2 ay sonra Allahım dünya varmış dedim. Obsesyon peşimi bırakmıyordu. Bana hiç sersemlik yapmadı.

Ben 1 sene kullanıp bıraktım çok şükür iyiyim. Bırakalı da 1 sene oldu.

Paxera kullandim bir sene. Suan yarim tanlet yani 10 mg aliyorum iki uc gune bir. Sikayetlerimi azaltti beni hayata bagladi. Odaklanma ve dikkat kismina gelince henuz daha basindasin tedavinin. Bir aylik periottan sonra kendine geleceksin sersemligin azalacak

İnşallah ya daha 2hafta var yani 1ay çok uzun

Antidepresana gore degisir fakat genelde hissis olursun hayatta kafana hicbirseyi takmazsin. Benim bir donem kullandigim zamanlarda baska bir insan olmustum şuanda bambaska düşünürüm mesela simdi deger verdigim seylere o zaman deger vermiyordum. Pek iyi değil aslinda.

Evet onun gibi birşey oldu sınav kelimesi bile panik olmama yetiyordu şu an sınav mı var ne var umrumda değil, sorumluluk hissetmiyorum, kaygı hissetmiyorum, hiçbirşey hissetmiyorum

1 ay içinde tam etkisini gösterecektir yan etkisi çoksa doktorunuz ilacı değiştirir. Fakat bir süre sonra alışırsınız.

atak dediginiz sey tam olarak neler
yazarmisiniz tecrubeli kullanicilar.
bende 100mg lik kullaniyorum.1 yildir yaklasik olarak.
umursamaz, duygusuz ,unutkan,zihin tembelligi bendede var.
bide simdi kiloda yapmaya basladi.saclarimi cok dokuyor.cocuklarima karsi bile cok sevgi gosterim yok.esimle kardes gibiyiz.......
ama birakmayi goze alamam

Tam olarak 6 ay onceki halimsin uc gece acile kostum kalp krizi geciriyorum sanip. Bir suru doktir gezdim. Panik bozukluk cikti. Sebep aile ve kpss. Ne olsu koca bir hic. Kullandigim hafif dozlu bi ilac ama 6 ay gecri artik her yerde uyukluyorum icim geciyo. Eskiden cok kolay aglardim. Simdi yine ayni aciyi hissediyorum yine kahroluyorum ama aglayamiyorum. Neden yazdim bilmiyorum senin yazdiklarin bana cok tanidik geldi.

Çok fazla yan etkisi olmus bence değiştirin. Doktorunuza söylediniz mi bu yan etkileri? Her antideprasan farklı farklı etkisi oluyor. 3 farklı çeşit kullandım. ilk kullandıgımdan cok memnundum o dönem cidden iyi geldi. vakti gelince bıraktım aradan zaman geçince gene depresif ruh hali baslayınca bir baska ilaca basladım ama kilo yaptı faydasını da göremedim bıraktım. Şimdi baska bi ilaç kullanıyorum nerdeyse 3 seene oldu hic dediginiz yan etkiler yok. Bir tek hissizlik kısmı nispeten ama o da normal cünkü vücut değerlerini sabitliyor istesende aşırı heyecan üzüntü olmaz.

Ben de ondan korkuyorum, çok emek verdim ve bu 2.girişim olacak artık kazanmak istiyorum ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum :/

Merak ettim ne gibi seyler? Benim 6 ay oldu ve zamaninda tolere ettigim kirmak istemedigim alttan aldigim iki arkadasimi tabiri caizse hayatimdan sutladim ve hic umrumda degil. Iyi mi kotu mu bilemedim.

istanbuldaysaniz kime gittiginizi yazarmisiniz.
bide ilac adi vermek yasak mi bilmiyorum ama ben lustral kullaniyorum.bu ilacmi agir.
ben doktora 3 ay gittim.3 haftada bir cagirip konusuyordu ve 240.00 tl aliyordu.
o konusmalar fasafisoydu. yani benim orda bulunma nedenimin o an disindaydi.hem hem ucretten hem frekanstan gitmedim.ilaca ayne devam ediyorum cunku sorunum devam ediyor

İlk yıllar önce doktora gittigimde bana yazdıgı ilaç sizin kullandıgınızdı çok memnun kalmıştım hafif bir ilaçtır başlangıc olarak kullanılır. Depresyondan dolayı kilo almıştım bu ilacı kullanırken verdim. Kendimi iyi hissedince bıraktım. Psiko terapi almadım ben pek o işi yapabilecek birini bulamadım. En az bir ay geçmesi gerekiyor etkisini faydasını görebilmek için ama yan etkisi çoksa doktora danışıp değiştirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…