- 17 Eylül 2016
- 67
- 21
- 18
- 40
Stres kaynağınız her ne ise, ondan kurtulmadan tamamen iyileşmeniz zor ..Ben bıraktığım zaman bir kaç ay rahatliyorum daha sonra tekrar başlamak zorunda kalıyorum
Banada öyle oluyor 2 ay sonra rahatlatıyor ama ömür boyu kesmemek şartı ileAnti-depresanın zararları malumama içtikten 2 ay sonra Allahım dünya varmış dedim. Obsesyon peşimi bırakmıyordu. Bana hiç sersemlik yapmadı.
Aynı ben.Stres kaynağı m ailem onlardan da tamamen kurtulmak mümkün değil malesef
Paxera kullandim bir sene. Suan yarim tanlet yani 10 mg aliyorum iki uc gune bir. Sikayetlerimi azaltti beni hayata bagladi. Odaklanma ve dikkat kismina gelince henuz daha basindasin tedavinin. Bir aylik periottan sonra kendine geleceksin sersemligin azalacakArkadaslar daha önce de konu açmıştım sınava hazırlanıyorum üstümde çok baskı var diye ve hatta psikiyatriste ve psikologa da gitmiştim, sorunum ise şu : psikiyatrist antidepresan verdi düzenli kullanıyorum ama çok ciddi sersemlik yapıyor 12 13gün oldu kullanmaya başlayalı ve ben artık hiçbirşey düşünemez oldum hiçbirşey hissetmiyorum sanki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor hala, okuduğumu anlamıyorum, daha yavaş düşünüyorum sanki.. Sizce ben mi aceleci davranıyorum yoksa hep böyle mi hissedecem,daha önce antidepresan kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..
Dipnot:düzenli antidepresan kullanan arkadaşlar ilaç kullanımı sizin hayatınızı düşünce açısından olumsuz etkiliyor mu yani daha yavaş düşünmenize veya odaklanamamanıza neden oluyor mu?daha önce düzenli ilaç kullanmadım hiç.
İnşallah ya daha 2hafta var yaniPaxera kullandim bir sene. Suan yarim tanlet yani 10 mg aliyorum iki uc gune bir. Sikayetlerimi azaltti beni hayata bagladi. Odaklanma ve dikkat kismina gelince henuz daha basindasin tedavinin. Bir aylik periottan sonra kendine geleceksin sersemligin azalacak
Kullanma birak bagimlilik yapiyo vs diyenlere aldirma. Ceken bilir ataklarin skntisini .. Bence sabret bir bakmissinki iyilesmisinİnşallah ya daha 2hafta var yani1ay çok uzun
Evet onun gibi birşey oldu sınav kelimesi bile panik olmama yetiyordu şu an sınav mı var ne var umrumda değil, sorumluluk hissetmiyorum, kaygı hissetmiyorum, hiçbirşey hissetmiyorumAntidepresana gore degisir fakat genelde hissis olursun hayatta kafana hicbirseyi takmazsin. Benim bir donem kullandigim zamanlarda baska bir insan olmustum şuanda bambaska düşünürüm mesela simdi deger verdigim seylere o zaman deger vermiyordum. Pek iyi değil aslinda.
1 ay içinde tam etkisini gösterecektir yan etkisi çoksa doktorunuz ilacı değiştirir. Fakat bir süre sonra alışırsınız.Arkadaslar daha önce de konu açmıştım sınava hazırlanıyorum üstümde çok baskı var diye ve hatta psikiyatriste ve psikologa da gitmiştim, sorunum ise şu : psikiyatrist antidepresan verdi düzenli kullanıyorum ama çok ciddi sersemlik yapıyor 12 13gün oldu kullanmaya başlayalı ve ben artık hiçbirşey düşünemez oldum hiçbirşey hissetmiyorum sanki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor hala, okuduğumu anlamıyorum, daha yavaş düşünüyorum sanki.. Sizce ben mi aceleci davranıyorum yoksa hep böyle mi hissedecem,daha önce antidepresan kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim..
Dipnot:düzenli antidepresan kullanan arkadaşlar ilaç kullanımı sizin hayatınızı düşünce açısından olumsuz etkiliyor mu yani daha yavaş düşünmenize veya odaklanamamanıza neden oluyor mu?daha önce düzenli ilaç kullanmadım hiç.
Çok fazla yan etkisi olmus bence değiştirin. Doktorunuza söylediniz mi bu yan etkileri? Her antideprasan farklı farklı etkisi oluyor. 3 farklı çeşit kullandım. ilk kullandıgımdan cok memnundum o dönem cidden iyi geldi. vakti gelince bıraktım aradan zaman geçince gene depresif ruh hali baslayınca bir baska ilaca basladım ama kilo yaptı faydasını da göremedim bıraktım. Şimdi baska bi ilaç kullanıyorum nerdeyse 3 seene oldu hic dediginiz yan etkiler yok. Bir tek hissizlik kısmı nispeten ama o da normal cünkü vücut değerlerini sabitliyor istesende aşırı heyecan üzüntü olmaz.atak dediginiz sey tam olarak neler
yazarmisiniz tecrubeli kullanicilar.
bende 100mg lik kullaniyorum.1 yildir yaklasik olarak.
umursamaz, duygusuz ,unutkan,zihin tembelligi bendede var.
bide simdi kiloda yapmaya basladi.saclarimi cok dokuyor.cocuklarima karsi bile cok sevgi gosterim yok.esimle kardes gibiyiz.......
ama birakmayi goze alamam
Ben de ondan korkuyorum, çok emek verdim ve bu 2.girişim olacak artık kazanmak istiyorum ama bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum :/Tam olarak 6 ay onceki halimsinuc gece acile kostum kalp krizi geciriyorum sanip. Bir suru doktir gezdim. Panik bozukluk cikti. Sebep aile ve kpss. Ne olsu koca bir hic. Kullandigim hafif dozlu bi ilac ama 6 ay gecri artik her yerde uyukluyorum icim geciyo. Eskiden cok kolay aglardim. Simdi yine ayni aciyi hissediyorum yine kahroluyorum ama aglayamiyorum. Neden yazdim bilmiyorum senin yazdiklarin bana cok tanidik geldi.
Antidepresana gore degisir fakat genelde hissis olursun hayatta kafana hicbirseyi takmazsin. Benim bir donem kullandigim zamanlarda baska bir insan olmustum şuanda bambaska düşünürüm mesela simdi deger verdigim seylere o zaman deger vermiyordum. Pek iyi değil aslinda.
istanbuldaysaniz kime gittiginizi yazarmisiniz.Çok fazla yan etkisi olmus bence değiştirin. Doktorunuza söylediniz mi bu yan etkileri? Her antideprasan farklı farklı etkisi oluyor. 3 farklı çeşit kullandım. ilk kullandıgımdan cok memnundum o dönem cidden iyi geldi. vakti gelince bıraktım aradan zaman geçince gene depresif ruh hali baslayınca bir baska ilaca basladım ama kilo yaptı faydasını da göremedim bıraktım. Şimdi baska bi ilaç kullanıyorum nerdeyse 3 seene oldu hic dediginiz yan etkiler yok. Bir tek hissizlik kısmı nispeten ama o da normal cünkü vücut değerlerini sabitliyor istesende aşırı heyecan üzüntü olmaz.
istanbuldaysaniz kime gittiginizi yazarmisiniz.
bide ilac adi vermek yasak mi bilmiyorum ama ben l..... kullaniyorum.bu ilacmi agir.
ben doktora 3 ay gittim.3 haftada bir cagirip konusuyordu ve 240.00 tl aliyordu.
o konusmalar fasafisoydu. yani benim orda bulunma nedenimin o an disindaydi.hem hem ucretten hem frekanstan gitmedim.ilaca ayne devam ediyorum cunku sorunum devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?