Antidepresan - İlişkiler - Duygular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba sende kronik hale mi geldi bu durum? Dr la konustun mu. Babamda kronik var kaç yldır lustral kullanıyor. Cipralex bana iyi geliyor ama en fazla 2 yıl kullandım uzun süreli etkisini bilmiyorum. Kilo yapıya o da ama ya. Lustral da cinsel isteksizlik yapıyor muş. Cipralexin bende libido artısı etkisi var hatta isteksizlik yapmıyor ama. Neyse cok dagınık anlattım.Allah şifanı versin arkadasım cok zor biliyorum takıntı. Hamilelik durumunda kesinlikle tasvip etmiyorlar evet hayırlısı olsun

Kilit nokta bu zaten bunlar hastalık değil algı sorunu. Bahsettiğim psikoloğu takip ederek dediklerini yaparak düzelen örnek çok ama klasik terapilerle duzelen bir elin parmağını geçmiyor:)

Bence dediğim psikoloğu dinle .

Kullandiginiz ilaclar da isteksizlik yapabilir, sonucta tamamen duygularinizi notrleyen ilaclar kullaniyorsunuz, iyiyi de kotuyu de.
Ama bence onceliginiz terapi olmali.
Atesiniz ciksa sadece ates dusurucu mu alirsiniz neden cikti diye arastirir misiniz? Antidepresanlar ates dusurucu gibi. Sorunun kaynagini cozmuyorlar. Terapiyle birlikte gerekirse ilacli tedavi uygulamalisiniz.
Tedavi asamasinda bir psikologu takip etmek yeterli gelmeyecektir. Bilinc sorunlari sizden gizler cunku. Psikologlar bile baska psikologlara giderken biz kendimize yetemeyebiliriz.
Onceliginiz destek almak olmali diye dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…