Antidepresanlar ise yarar mi?

ilacı ne kadar kullandınız? ben mesela hafif olan bir antidepresan kullanmıştım. ama 6 ay içmiştim. etki göstermesi için 6 ay kullanmanız lazım. çok şükür şuan iyiyim. ama biraz da beyinde bitiyor. yani kendi elinde her sey. öyle kötü duygular geldiğinde kafanı başka şeylere yönlendir. hiç düşünme sakın.

Burda ismi verilen bi ilaci esimde kullaniyo.
ictiginde gayet sakin pozitif guler yuzlu:)
icmese basit biseye bile sinirleniyor.
mesela tirnaklarini cok yiyodu.ilac ictiginden beri farkettim onu bile yapmiyo.uyku halsizlik felanda yapmiyo gayet normal.

Mrb kızlar daha öncede bu konuyu açmıştır. Şimdi bende bir yıl önce anksiyete sorunu başladı ve antidepresaana başladım tabi doktor kontrolünde yalnız ben doktora danışmadan iki ay sonra bıraktım ozmnlar herşey normal seyirdeydi taki bk hafta öncesine kadar ve tekrardan aynı şeyler oldu aşırı sıkıntı huzursuzluk ve buna bağlı olarak da iştahsızlık şimdi tekrardan başlasam mi yoksa kendi cabalarimla mi yensem bilmiyorum eminim bir çok kişide vardır bu ama ilaç ise yarıyordu ve ben iyi olduğumu anlayıp bıraktım. Asıl sorum su tekrardan doktora gidip başlasam mi? İse yariyor mu yoksa yaramiyor mu?/teşekkürler şimdiden
Ne gıbı reaksıyon verıyor vucut. Ben nefes almakta zorluk cekıyordum astım bıle demişlerdı. Sız hangı sıkayetlerle tedavı gordunuz?
Ben hıc ılac kullanmadım cok zorlandım zor zamanlar gecırdım ama sabrettım ve dırendım. Aştım cok şukur

Antidepresan şakaya gelmez. Doğrudan merkezi sinir sistemine giden bir hapı ne kafana göre bırak ne de danışmadan başla. İlk 3 haftadan sonra sahte mutluluk vermeye başlar. Ben 1 yıl kullandım. Doktor kontrolunde bıraktım. Buna rağmen 6 ay kadar huzursuzluk yaşadım. Çok şükür eskisi gibi değilim. Sadece ilaçla da olacak iş değil. Anksiyete hem ilaç hem terapi gerektiriyor.

ilacı ne kadar kullandınız? ben mesela hafif olan bir antidepresan kullanmıştım. ama 6 ay içmiştim. etki göstermesi için 6 ay kullanmanız lazım. çok şükür şuan iyiyim. ama biraz da beyinde bitiyor. yani kendi elinde her sey. öyle kötü duygular geldiğinde kafanı başka şeylere yönlendir. hiç düşünme sakın.
2 ay sadece kullandım ve biraktim

Ne gıbı reaksıyon verıyor vucut. Ben nefes almakta zorluk cekıyordum astım bıle demişlerdı. Sız hangı sıkayetlerle tedavı gordunuz?
Ben hıc ılac kullanmadım cok zorlandım zor zamanlar gecırdım ama sabrettım ve dırendım. Aştım cok şukur
Karamsarlık ve mutsuzluk vardı kafamda her turlu kötü senaryolar olusuyordu

Karamsarlık ve mutsuzluk vardı kafamda her turlu kötü senaryolar olusuyordu
Eğer günlük yasantınızı ve ilişkilerınızı etkılıyorsa mutlka dr ile hareket etmelisnız..
Ben gucluyum kendı basıma bu durumu atlatırım dıyorsanız; kendınızı hazırlayın.. Bır mesgulıyet sart. Sureklı kendınızı iç sesınızı dınlememenız için. Olumlama denılen teknıkle dusuncelerınızi pozıtıvıze etmenız gerekıyor.
Dilerım atlatırsınız

Eğer günlük yasantınızı ve ilişkilerınızı etkılıyorsa mutlka dr ile hareket etmelisnız..
Ben gucluyum kendı basıma bu durumu atlatırım dıyorsanız; kendınızı hazırlayın.. Bır mesgulıyet sart. Sureklı kendınızı iç sesınızı dınlememenız için. Olumlama denılen teknıkle dusuncelerınızi pozıtıvıze etmenız gerekıyor.
Dilerım atlatırsınız
Yureginizden öpüyorum gideceğim en kısa surede doktora :21:

Back
X