• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antika görümcem.

kadınların evlenince farklı bi statüye geçmiş gibi davranmalarını, evlenmemiş kadınlar hakkında hemen onu kim alsın moduna girmelerini anlamıyorum.

karakterini beğnmezsiniz vs ama bu kadın dünyaya sizin görümceniz olarak gelmedi. size görümce olarak iyilik etmek için de yetiştirilmedi. evlenmez, evlenmek istemez sizi ilgilendirmez.

Görümcen saygılı değil, ama daha 8 aylık evli bir yeni gelin olarak sen de ondan aşağı sayılmazsın. Bu kadar fevri olma, yuvana karışmıyorsa kocan huzurunuzu kaçırmasına izin vermiyorsa bu kadar kinlenmenin alemi yok.
(Kimse sizi ağırlamak zorunda değil bu arada.)
8 aylık evli olduğunu konusunda belirtmemiş sen nerden biliyorsun ? Yoksa görümce senmisin:rolleyes:

Tabi arkasından öyle konuşmak hoş olmamış burda ama içinizi doktunuz sanırım.
Her insanin huyu suyu farklı gerçekten anlattiginiz gibiyse bile idare etmeyi biliceksiniz.
Kimse bu saatten sonra degismez. Ee sizde evlenmisiniz esinizin öz kardeşi hiç gorusmeme gibi bir imkan yok.
O yüzden tavsiyem yapıcı olun. Anlaşmaya bakın. Idare edin bir araya gelince. Böyle siz sicak oldukça oda size yaklaşır.

Altına imzamı atarım.. Geçenlerde teyzem geldi, kızım sen de 30 oldun hala evlenemedin, çok üzülüyorum senin için dedi annemle ben şok :skandal:Herkes evlenmek zorunda mı, önce planlarımı gerçekleştireyim bakarım, hem sen evlendin de ne oldu iyi geçen bir tek günün var mı dedim tıssss

Hakikaten kendileri berbat evlilikler yaşarlar. Ama çevrelerine evlen de evlen demekten de geri kalmazlar.

Resmen şu lafı hak ediyorlar: evleneyim de senin gibi mi olayım? Almiyim canım yaa.

Ya tamam konu sahibi o cümleyi kullanmak da haksız ama siz de biraz fazla linç etmişsiniz sanki.
Birileri yazmış kimse sana hizmet etmek zorunda değil işte kimse sana bunu bunu yapmak zorunda değil diye.
Konu sahibi de zorunda demiyor ki sadece diyor ki yapmadığı şeyleri benden neden bekliyor? Bıktırmış kadını artık o da böyle bİ cümle kullanmış.
Resmen gelin bana süper davransın zart diye evine gideyim yaptığı yemeği beğenmeyeyim kafasında bi insan.
Kadın orda ameliyattan çıkmış orda bile ilgiyi üzerine çekmiş görümce hanım.
Tek bir lafı cımbızla alıp saçma sapan davranan bir görümceyi yücelttiniz neredeyse.Kadının her hareketi ofsayt yani bana göre.

İsterse arabası olan birini ister isterse şirketi yatları katları olan birini ister kime ne ki? Tek derdi evlenmek değilmiş demek ki kadının. İlgilendiği biri olmayan insan gayet bu tarz isteklerde bulunabilir kendi çapında. İlgi üzerinde olsun istiyosa uğraşsın dursun ben görümceye hak vermiyorum eğer dediğiniz gibi anlamsız hareketleri varsa ama sizin konuşma tarzınızı da hiç beğenmedim onun için kim haklı kim haksız kararsız kaldım açıkcası. Evlendiği zaman ilgi çekme huyundan vazgeçeceğini düşündüren ne size ben onu merak ettim ne demek istiyosunuz?

benim anlamadığım neden bana böyle davranıyor. hani cidi söylüyorum hiç bir şekilde kötü davranmadım ona. ama kayınvalidemle konuşurken bile laf arasına girip bana laf soktuğu oldu. çözmek istiyorum. sonradan okuyunca çok gıcık yazmışım nasıl böyle dolmuşsam anneme bile anlatmadım ya buraya dökmüşüm. kin beslemiyorum ama beni durduk yere sevmiyor olması neden?

Kizin arabasi varsa bir isi de vardir herhalde? Talibi var ki seciciymis talibi olmasa vay haline!
Belki de o senin kurdugun hayalleri yasiyor ondan bu tavrin. Kim alir falan filan.
Yikilan egonu boyle tatmin ediyorsun. Zira koca bulmanin bir vasif olmadiginin sen de farkina varmissin canim. Uzgunum.

benim istediğim hayatı yaşamıyor. hatta onun yerinde olmayı hiç istemedim inan ki. güzel kız Allah var çalışıyo ve benim hiç yapamıycam ve sevmediğim istemediğim mesleği yapıyor. talibi ben evlendiğimden beri hiç duymadım var mı ama öncesinde görücü olarak bakmak istemişler

Back
X