- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde evlenmis olmak marifet mi? Evlenmis olmak evlenmemisler karsinda yüksek mertebe midir?
Evlenmemis olmak eziklik mi?
Ahh kafamda deli sorular
Bazısı sırf evlendi diye kendini üstün görüyor, kibir en kötü şeySenin gibi terbiyesiz bir insanı bile alan çıktıysa ona da bir alıcı çıkar canikom sen dertlenme.
8 aylık evli olduğunu konusunda belirtmemiş sen nerden biliyorsun ? Yoksa görümce senmisinGörümcen saygılı değil, ama daha 8 aylık evli bir yeni gelin olarak sen de ondan aşağı sayılmazsın. Bu kadar fevri olma, yuvana karışmıyorsa kocan huzurunuzu kaçırmasına izin vermiyorsa bu kadar kinlenmenin alemi yok.
(Kimse sizi ağırlamak zorunda değil bu arada.)
8 aylık evli olduğunu konusunda belirtmemiş sen nerden biliyorsun ? Yoksa görümce senmisin![]()
Heee okönceki konusunda yazıyor, belki ordan görmüştür :)
Birde evlenmis olmak marifet mi? Evlenmis olmak evlenmemisler karsinda yüksek mertebe midir?
Evlenmemis olmak eziklik mi?
Ahh kafamda deli sorular
Hayattaki tek mertebelerini evlilikle sağlıyorlar işteona da mertebe denirse
![]()
Altına imzamı atarım.. Geçenlerde teyzem geldi, kızım sen de 30 oldun hala evlenemedin, çok üzülüyorum senin için dedi annemle ben şokHerkes evlenmek zorunda mı, önce planlarımı gerçekleştireyim bakarım, hem sen evlendin de ne oldu iyi geçen bir tek günün var mı dedim tıssss
Başka konusu da vardı8 aylık evli olduğunu konusunda belirtmemiş sen nerden biliyorsun ? Yoksa görümce senmisin![]()
İsterse arabası olan birini ister isterse şirketi yatları katları olan birini ister kime ne ki? Tek derdi evlenmek değilmiş demek ki kadının. İlgilendiği biri olmayan insan gayet bu tarz isteklerde bulunabilir kendi çapında. İlgi üzerinde olsun istiyosa uğraşsın dursun ben görümceye hak vermiyorum eğer dediğiniz gibi anlamsız hareketleri varsa ama sizin konuşma tarzınızı da hiç beğenmedim onun için kim haklı kim haksız kararsız kaldım açıkcası. Evlendiği zaman ilgi çekme huyundan vazgeçeceğini düşündüren ne size ben onu merak ettim ne demek istiyosunuz?
Kizin arabasi varsa bir isi de vardir herhalde? Talibi var ki seciciymis talibi olmasa vay haline!
Belki de o senin kurdugun hayalleri yasiyor ondan bu tavrin. Kim alir falan filan.
Yikilan egonu boyle tatmin ediyorsun. Zira koca bulmanin bir vasif olmadiginin sen de farkina varmissin canim. Uzgunum.