Anyalya da tüp bebek tedavisi için merkez ya da doktor tavsiyesi

Yok haklı olabilirsiniz ama Keşke Batu beyle yolunuz kesişseydi bemden bi suru tahlil istedi hatta kansızlıgm var diye transferi iptal etti.8aydir yanina gidiyorum.bir kurus odemedim daha kendisine.yani nasil desem insana para gozuyle bakmiyo.Mete beyi bilemem belki oyleidr ama merkez diyilde doktor soguk olabilir.bide soyle bisey var bizim insanlar hep isim yapmis kisilere gidiyor halbuki onlarin burnu havada oluyo pek onemsemiyor artik.isini bi suru iyi yapan doktorlar var isim yapmamis Batu beyde onlardan biri mesela.inslalah allah golnunuze gore verir ne diyelim
.ben o merkezde 3 kere denedim.hep 1.nci kalite.yani rahim yapışık.hidrosalpenks dolu tüpler.böbreklere kadar tspışık rahim.rahim ters dönmüş.ayrıca rahim duvar 3 mm .nasıl nasıl kalkar bana transfer yaparsın arkadaş nasıl???1 senedir uğraşıyorum ama o merkeze gidip bunun hesabını öyle bir sorucam ki delilleri atıcam masaya.ve kalk bana sen dondurulmuş embriyo trasnferini de yap.tekrar başa dön.ne yani giden.15.20 milyar.bu kadar mı açsınız.bu kadar paraya mı düşkünsünüz.yazık o batu hoca orda harcanıyor.daha iyi yerlere layık.zaten o merkezin başarı oranı da yerlerde.3.gün transferi yapan atrıca sıçak transfer yapan yersen ne beklenir ki.ilaç yükle yükle yükle eeee sonraaaa.amaç ilaç yüklemesen yapmak.merkez desen hijyenik seğil.çalışanlar desen zorla gülüyor.hatta bir çalışanı bana aldığı maaşı söuledi.şaşırdım insanlar tabii yüzü gülmez.o merkez önünsen mi asla geçmem.3 arkadaşım da gitti onlar da aynı laf aynı sözler :)))uine negatif.bu antalya sa ya memorial ya kemal özgür.gerisi boşa zaaamaaannnn.varsa durum da.ankara istanbul en iyileri orda.bana kalkmış diuor ki siz bencr anyalya dışında yspyırmayın.ya benim rahimi zaten antalya içinde yapacak adam yok ki.sen neden bahsetiyorsun :)o kadar sinirliyim ki anlatamam.şimdi o mete verdiğim paranın iki kstını düzeltmek için harcıyorum.çok basit klinik.çookkk.geri kalmış.

Yani genel olarak gelecek tup bebek merkezi mete bey denilince tuglerim urperiyor. Biraz onceki yazdigim ileti hizli gonderilmis bir iletiydi kusuruma bakmayin o yuzden. Oncelikle Sizede merhabalar. Batu beyden memnun olmaniza gercekten cok sevindim. Cunku biliyorum bu surecte mutlu olmanin ne kadar onemli oldugunu. Bazi zamanlarda bazi kisilerin elektirigi tutmayabilir. Bizimde mete beyle tutmamis olabilir onuda anlayisla karsiliyorum ama emin olun olmayan birseyi sizinle paylasmadim. Yazdigim hersey yasanmis olaylar. Yasarkende hamile kalmayi isteyen birisinin kalbini incitmis birsey. Durup dusunuyorum bazen bu denli hormonlarla ilaclarla yuklu olmasam yinede alinir incinirmiydim diye. O yuzden benimki yasanmis bir olay ve isteyen herkes okuyabilir ve dusuncelerimi degerlendirebilir. Tekrar soyluyorum bir baskasi dunyanin en iyi merkezini orasi secebilir ama bana gore degil. Herkese bu yolda basari diliyorum. Mevlam herkesin yardimcisi olsun cunku annelik kutsal ve biz mevlama annelik icon yalvariyoruz. Insallah herkesi dualari kabul olur.
:)))aynı şeyler.çok tuhaf.geçmiş olsun.bu konuyu bak nisan 2017 de açmışım.sene nisan 2018 ben hala uğraşıyorum.yani herşey dinlerim imanları para olmuş.

Merhaba Bayanlar ben Ocak ayında Tıp Fakültesinde tüp bebek yaptırdım. Danışmanları olsun hemşireleri olsun doktorları olsun çok memnun kaldık işleri konusunda hepsi çok bilgililer. ilk İğneme Mehmet SAKINCI ile başladım kontrollerimde Şafak OLGAN ve Murat EKİNCİ de ilgilendi. 10 gün sürdü iğnelerim 12. gün Yumurta toplandı. 3 tane sağlıklı 1. derece yumurtam vardı ama 35 yaş altı olduğum için tek yumurta transfer edildi. Yumurtamın döllendiğini daha hastaneden çıkmadan öğrendim. 3. gün 8 hücreli embriyo transferi yapıldı ancak tutunmadı. bu ilk denememizdi Doktorlarla görüştüğüm de bazen ilk denemede olumlu sonuç alamayabiliyoruz. sonraki denemelerde tutunma oranı daha yüksek dediler hatta 2 ay sonra tekrar gelmemi söylediler ama ben daha kendimi hazır hissetmiyorum. Son bahara kadar beklemeyi düşünüyorum. Belki bu arada normal yolla hamile kalabilirim.
sana tavsiyem yumurtalarını hızlı çalıştıracak yiyecek içecekler tüket.mesela incir vb gibi.yediklerine dikkat etmelisin.şu saatten sonra organik tüketmeyi denemelisin.domates salatalık herşeyi mevsiminde yiyeceksin.yoksa ben gibi.100 milyar atarsın çöpe o olur.ne yazık ki kötü zamanlardayız.herşey de ilaç var kimyasal var.herkes tüp bebek.doktorlar da gelsin paracıklar hesabındalar.kötğ dönemlerden geçiyoruz.herkesin hakkında Allahtan hayırlısı...

amh + fsh +troid +öncelikle de rahim filmi.amh önemi yüksek.gerekirse de araştırma hastanesinde henetik test ile yola başlanmalı.amh ve fsh önemli.ayrıca rahim kalınlığı yani duvar kalınlığı bence minimum 9 olmalı.yoksa tutmuyor arkadaşlar.darlık olmamalı yani yapışıklık varsa işte ben gibi uğraşırsınız.rahim kavitesi dar olmayacak.tüplerin içi açık olacak burda rahim filmi önemli.bunu da hasa. urcu var güllük antalya da en iyisi o çeker.tüpler de hidrosalpenkx var ise işte iş benim ki gibi zor.böyle aptal saçma sapan doktorların elinize düşerseniz.hiç sorın yokken bir ton sorun ile uğraşırsınız.ben çoğuna gittim.zma başta seçimi kötü yaptım.2 doktor beni mahfetti...hepinize hayırlı günler dilerim.inşallah yardımcı olmuşumdur

Back
X