Yani genel olarak gelecek
tup bebek merkezi mete bey denilince tuglerim urperiyor. Biraz onceki yazdigim ileti hizli gonderilmis bir iletiydi kusuruma bakmayin o yuzden. Oncelikle Sizede merhabalar. Batu beyden memnun olmaniza gercekten cok sevindim. Cunku biliyorum bu surecte mutlu olmanin ne kadar onemli oldugunu. Bazi zamanlarda bazi kisilerin elektirigi tutmayabilir. Bizimde mete beyle tutmamis olabilir onuda anlayisla karsiliyorum ama emin olun olmayan birseyi sizinle paylasmadim. Yazdigim hersey yasanmis olaylar. Yasarkende hamile kalmayi isteyen birisinin kalbini incitmis birsey. Durup dusunuyorum bazen bu denli hormonlarla ilaclarla yuklu olmasam yinede alinir incinirmiydim diye. O yuzden benimki yasanmis bir olay ve isteyen herkes okuyabilir ve dusuncelerimi degerlendirebilir. Tekrar soyluyorum bir baskasi dunyanin en iyi merkezini orasi secebilir ama bana gore degil. Herkese bu yolda basari diliyorum. Mevlam herkesin yardimcisi olsun cunku annelik kutsal ve biz mevlama annelik icon yalvariyoruz. Insallah herkesi dualari kabul olur.