Anyalya da tüp bebek tedavisi için merkez ya da doktor tavsiyesi

Çok ilginç probleminiz nedir neden Ankaraya gönderdiler sizi
2 tüpte hidrosalpenkx vardı vr ayrıca rahim komple yapışıktı.histereskopi yaptı hoca çok yapışık ben açmaya çalıştım fakat bağırsaklara kadar yapışık dedi.sağolsun beni ankaraya hocaların hocası.benim hocam kendisi dedi.ankaraya sevk etti.şuan ankarada devam ediyorum.rahim görünmüyordu ayrıca rahim duvarı çok inceydi 2 3 cm di bu şekilde tedavi yapamam dedi

bu arada yaşım 39.3 kez tüp bebek denemesş ilk tuttu 4 aylıkken düştü.sonra kürtaj okdum bu sıkıntılarla uğraşıyorum.2 denemem gelecek tüp bebek merkezi mete ışıkoğlu.asla bir daha önğnden geçmem basit bir klinik para tuzağı.benim rahmime sen 2 tüpte hidrosalpenx var rahim duvarı 2 3 cm sen embriyo trasferi yap 2 kez bir de soğuk transfer yap.bunların dini imanı para olmuş.ama kelam hocada ne biliyim memnunum yani...

yani kemal özgür sizce iyi bir tedavi yöntemi uygulamıyor mu ?aslında merkrz konforlu hoş güzel embriyolog da iyi.tanışmıştım.hatta kemal hoca senin tedavin beni aşar desi beni de çok sevdi tanıdık vasıtası ile gittim.sen ankaraya gönderixem dedi.tedavim ankarada 5 aydır uğraşıyorum

Sorun nedir canım senin ?
Mehmet beyin nesini beğenmedin?

neyini mi.ya boşu boşuna herkesi ameliyat yapıuor adam kime sorsam ameliyat.adamon kaç tane mahkemesi var aen araştır bence.neden ismi değişti hastanenin.uapışıklık ne ararsan bulaştırdı bana.uğraşıyorım işte onun yaptığı pis işleri.

neyini mi.ya boşu boşuna herkesi ameliyat yapıuor adam kime sorsam ameliyat.adamon kaç tane mahkemesi var aen araştır bence.neden ismi değişti hastanenin.uapışıklık ne ararsan bulaştırdı bana.uğraşıyorım işte onun yaptığı pis işleri.
Beni hiç ameliyat etmedi
Hiçbir kusur da bulmadı
Herşey güzel yolunda dedi

ben önünden bile geçmem aslaaaa.beni çok üzdü.afetmiyorum

Olabilir canım
Herkes her yerden memnun kalmayabilir
Ama kötü bir durum mu oldu diye merak ettim
Bana pahalılığı dışında şimdiye kadar garip gelen bir durum olmadı
Burda o kadar olumlu sonuçlar okudum ki
Doktorumuda sevdim girişken güler yüzlü
İstediğim saatte arayabiliyorum
Sonuç ne olur bilmiyorum
Ama rabbim izniyle olur
Doktor da vesile aslında

Olabilir canım
Herkes her yerden memnun kalmayabilir
Ama kötü bir durum mu oldu diye merak ettim
Bana pahalılığı dışında şimdiye kadar garip gelen bir durum olmadı
Burda o kadar olumlu sonuçlar okudum ki
Doktorumuda sevdim girişken güler yüzlü
İstediğim saatte arayabiliyorum
Sonuç ne olur bilmiyorum
Ama rabbim izniyle olur
Doktor da vesile aslında
vallahi brndr seviyordum bana yaptığı kğrtaj ve kist ameliyatı beni mahvetti.yani bu işler o kadar zorki iki tüpüm normalde şimdi hidrosalpenx oldu kaç doktora gittim.şimdi isr bağlattım.yani o kadar zor ki ban 20.000 tl mal oldu bana yaptığı o tedavi gelecek tüp bebek merkezi de beni oyaladı rahim duvar ince ve yapışıklık ve 2 tüp hidrosalpenx varken 2 3 kere transfer yap.hepsine yazıklar olsun.hakkımı da helal etmiyorum.versiğim para da haram zıkkım olsun.

vallahi brndr seviyordum bana yaptığı kğrtaj ve kist ameliyatı beni mahvetti.yani bu işler o kadar zorki iki tüpüm normalde şimdi hidrosalpenx oldu kaç doktora gittim.şimdi isr bağlattım.yani o kadar zor ki ban 20.000 tl mal oldu bana yaptığı o tedavi gelecek tüp bebek merkezi de beni oyaladı rahim duvar ince ve yapışıklık ve 2 tüp hidrosalpenx varken 2 3 kere transfer yap.hepsine yazıklar olsun.hakkımı da helal etmiyorum.versiğim para da haram zıkkım olsun.

Çok üzüldüm canım
Çok Geçmiş olsun

bu arada yaşım 39.3 kez tüp bebek denemesş ilk tuttu 4 aylıkken düştü.sonra kürtaj okdum bu sıkıntılarla uğraşıyorum.2 denemem gelecek tüp bebek merkezi mete ışıkoğlu.asla bir daha önğnden geçmem basit bir klinik para tuzağı.benim rahmime sen 2 tüpte hidrosalpenx var rahim duvarı 2 3 cm sen embriyo trasferi yap 2 kez bir de soğuk transfer yap.bunların dini imanı para olmuş.ama kelam hocada ne biliyim memnunum yani...
Bende gelecekte geçen sene denedim ve aynı pişmanlığı yaşadım. Hayırlısı olsun. Anladım inş bu sefer Rabbim nasip eder

Memorialdan mi bahsettiniz? Adı değişmedi ki. Sadece andevayı satın almışlar medstar oldu diye biliyorum. Mehmet beyi bana orda çalışan hemşire arkadaşım ısrarla tavsiye etti. Herkes doğumda ameliyatta öylesine dikiş atarken mehmet bey çok ince hareket eder insana kıymet verir dedi. Arkadaşımda içinde olduğu için güvendim. Bana hiç ameliyat demedi direk tüpe başladık çok şükür nasip oldu. Ben adliyedeyim merak ettim bi bakayım dosyalarına :)

Ortada bir yanlis anlasilma var.Mehmet Bey ler karismiş.Htc_brk07 nin bahsettigi kisi prof dr Mehmet Emin Soysal.Eses07 nin sordugu Dr.Mehmet Öztürkmen.Adi degisen hastanenin onceki adi Medisu hastanesi.Adi degisince Likya hastanesi oldu.

yani kemal özgür sizce iyi bir tedavi yöntemi uygulamıyor mu ?aslında merkrz konforlu hoş güzel embriyolog da iyi.tanışmıştım.hatta kemal hoca senin tedavin beni aşar desi beni de çok sevdi tanıdık vasıtası ile gittim.sen ankaraya gönderixem dedi.tedavim ankarada 5 aydır uğraşıyorum
Sorun nedir acaba, ne için 5 aydır uğraşiyorsun? İnteresan. Beni de burda Antalyada uğraştırmıştı İvf tüp bebek, kepezdeki.. Zamanı boş gecirme. Başka bir doktora da git.

Memorialdan mi bahsettiniz? Adı değişmedi ki. Sadece andevayı satın almışlar medstar oldu diye biliyorum. Mehmet beyi bana orda çalışan hemşire arkadaşım ısrarla tavsiye etti. Herkes doğumda ameliyatta öylesine dikiş atarken mehmet bey çok ince hareket eder insana kıymet verir dedi. Arkadaşımda içinde olduğu için güvendim. Bana hiç ameliyat demedi direk tüpe başladık çok şükür nasip oldu. Ben adliyedeyim merak ettim bi bakayım dosyalarına :)
bence araştırın derim.mehmey emin soysal elinde ki hastane ismi değişti.bence bunu araştır derim.bana attığı dikişin sana fotoğrafını ataam bu ne dersin.resmen deldi adam.bak başka ameliyat oldum onun boktan yaptığı ameliyatlar ve kürtaj yüzünden 3 4 kez laproakopi histereskopi oldum.şimdiki hocanın ysptığı ile dağlsr kadar fark var.zyrıca embriyolog ivf den geçme onla da tanışmıştım.ama merkez yetersiz.ayrıca rapor yazıyorsu herkese heyet bilmem ne ondan da başı ağrıdı ceza yedi diye duydum.bir sürü şeyler.ben gitmem gidene de mani olmam.herkesin fikri zikri vzr.ben yaşadom Allah da bir daha yaşatmasın.her gittiğim doktor mu der onu nerde buldun diye.şöyle böyle yapar diye.düşün şehir dışunda kaç hocaya gittim adamın namı öyle yayılmış ki.yani ben memnun kalmadım asla da gitmem.çok şeyler yaşadım onunla ve duydum.benşiim için bitti.zsmanımı çaldı.verdiğim para da haram zıkkım olsun.

Sorun nedir acaba, ne için 5 aydır uğraşiyorsun? İnteresan. Beni de burda Antalyada uğraştırmıştı İvf tüp bebek, kepezdeki.. Zamanı boş gecirme. Başka bir doktora da git.
ya cnm prof.mehmet emşn soysal diye bir hoca efendiye güvemdim.neyse beni durduk yere sesi çikolata kistin var bu sıkıntılı almamız lazım dediçve hiçbir hoca almayalım dedi.yok bana bacık içyrn konuşmalarla feth etti herkesi ettiği gibi.ameliyat etti.sonra tüp bebek merkezi yok başka yerle anlaşmalı.yani paslaşıyorlarsı o zamanlar bunda 3 yıl önce çocuk tüp bebekle 4 ay tutundu.sonra amniuo sıvısı geldi.bana bir ilaçcı bıraktırdı.claxane diye kan sulandırıcı ve pıhtı attı çpcuk düştü.sonra beni 10 gün sebepsiz hastane de yatırdı kalbi de atıyordu ama susuzdu.ya neler neler yapacaktı bana da anlatsam dudakların uçuklar o derece.neyse kürtaj ysptı ve arsından ben kızdım başka merkeze gittim o da 2 defa boşa deneme yaptı.tutmadı.sonra tekrsr rahşm film çekildim ki.rahşm ters dönmüş komple bağırsaklara kadar yapışık.upraşıyorum şuan spiraldir histereeskopi laproskopi defalarca yapıldı.rahşm duvarım 3 cnm iken o gelecek tüp bebek merkezinde ki doktor mete ışıkoğlunu da asla affetmiyorım aban bu şekilde göre göre trasfer hemde 2 kere yaptığı için.haram zıkkım olsun.zamanım gitti yaşım da ayrıca 39.oyalanacak zamanım kalmadı.o mehmet eminin yapyıpı kist ameliyatı sonrası ahm düştü yumurta 4 5 tane çıkıyor.durum böyle

hangi ivf ama vitale mi antalya tüp bebek merkrzi mi.durum neydş ki

Ortada bir yanlis anlasilma var.Mehmet Bey ler karismiş.Htc_brk07 nin bahsettigi kisi prof dr Mehmet Emin Soysal.Eses07 nin sordugu Dr.Mehmet Öztürkmen.Adi degisen hastanenin onceki adi Medisu hastanesi.Adi degisince Likya hastanesi oldu.

Sanırım yanlış anlaşılma oldu

Back
X