Anyalya da tüp bebek tedavisi için merkez ya da doktor tavsiyesi

aynen de öyle olmış.arkadaşım bak nasıl da yakalamış.valla ben bir nebze yardımxı olmak amacım ben yandım siz yanmayın arkadaşım

Ben burda çok araştırdım
Mehmet öztürkmen ile tanıştım
Beğendim ve gittim
Güveniyorum doktora
Seviyorum da insanlık açısından öyle kibar

Ben burda çok araştırdım
Mehmet öztürkmen ile tanıştım
Beğendim ve gittim
Güveniyorum doktora
Seviyorum da insanlık açısından öyle kibar
merkez de iyi ama.öyle küçümsenecek yer deeğil ayrıca emriyoloj iyi hijyen iyi.kemal özgür de iyi.zaten inan 1 2 iaim daha var tonguç hatırlayamadım bir isim daha.gerisi inan zaman kaybı

merkez de iyi ama.öyle küçümsenecek yer deeğil ayrıca emriyoloj iyi hijyen iyi.kemal özgür de iyi.zaten inan 1 2 iaim daha var tonguç hatırlayamadım bir isim daha.gerisi inan zaman kaybı
Merkez önemli tabii

bence araştırın derim.mehmey emin soysal elinde ki hastane ismi değişti.bence bunu araştır derim.bana attığı dikişin sana fotoğrafını ataam bu ne dersin.resmen deldi adam.bak başka ameliyat oldum onun boktan yaptığı ameliyatlar ve kürtaj yüzünden 3 4 kez laproakopi histereskopi oldum.şimdiki hocanın ysptığı ile dağlsr kadar fark var.zyrıca embriyolog ivf den geçme onla da tanışmıştım.ama merkez yetersiz.ayrıca rapor yazıyorsu herkese heyet bilmem ne ondan da başı ağrıdı ceza yedi diye duydum.bir sürü şeyler.ben gitmem gidene de mani olmam.herkesin fikri zikri vzr.ben yaşadom Allah da bir daha yaşatmasın.her gittiğim doktor mu der onu nerde buldun diye.şöyle böyle yapar diye.düşün şehir dışunda kaç hocaya gittim adamın namı öyle yayılmış ki.yani ben memnun kalmadım asla da gitmem.çok şeyler yaşadım onunla ve duydum.benşiim için bitti.zsmanımı çaldı.verdiğim para da haram zıkkım olsun.
Merhaba galiba bi yanlış anlaşılma oldu cnm bizim doktorumuz mehmet öztürkmen. Mehmet emin değil. Bahsettiğiniz doktoru hiç tanımıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın sağlığımız ellerinde

valla dediğim doktor da prof.bu arada ama Allah kimseyi düşürmesin kim derse sıkıntılı yani.
Merhaba anladık fakat biz başka doktordan bahsederken sizin bize hitaben başka doktoru kötülemeniz iyi olmadı ve mehmet soysalını kötüleyim derlen mehmet öztürkmen gibi bir hocayı katlettiniz bence bi düzeltme mesajı düzenleyin mehmet öztürkmenin hakkına girmiş olmayın

Merhaba anladık fakat biz başka doktordan bahsederken sizin bize hitaben başka doktoru kötülemeniz iyi olmadı ve mehmet soysalını kötüleyim derlen mehmet öztürkmen gibi bir hocayı katlettiniz bence bi düzeltme mesajı düzenleyin mehmet öztürkmenin hakkına girmiş olmayın
sen konuyu anlamadıysan ben ne diyim sana ki.neyi düzelteyim.sen kim oluyorsun da bana emir veriyorsun ki.o zaman dikkatli okumanı sana tavsiye ediyorum.ben kimseyi kötülemiyorum ayrıca ben mehmet öztürükmene de bir laf da etmedim.sen yazıları yanlış okuduysan bunda senşn sorunun bence.

sözün başında anladık yazmışsın ama sen bakıyorum ki anlamamışsın.bence topikleri sen olmazsa tekrar gözden geçir.mehmey öztüekmene veya memorial hastanesine d3 sözüm zaten yok ayrıca.sen konuyu anlamadan yszıp çizmişsin kalkıp bana emri vaki yapmışsın hiç sevmem böyle konuşmaları

sözün başında anladık yazmışsın ama sen bakıyorum ki anlamamışsın.bence topikleri sen olmazsa tekrar gözden geçir.mehmey öztüekmene veya memorial hastanesine d3 sözüm zaten yok ayrıca.sen konuyu anlamadan yszıp çizmişsin kalkıp bana emri vaki yapmışsın hiç sevmem böyle konuşmaları
kaldı ki mehmet emin soysal adı geçiyor.mehmet öztürkmen hangi hastanede.medisuda mı :))yani yazmak için Allah aşkına bence yazma.ben o desiğin hocaya tekmkelime etmedim i,kalkmışsın bana hakkına giemişsin yazmışsın bence sen düzeltme mesajı bana yazsan iyi edersin.hani sen bana emri vaki yapmışsın ya.insanın sinirini bozmakta üstünüze yok.

kaldı ki mehmet emin soysal adı geçiyor.mehmet öztürkmen hangi hastanede.medisuda mı :))yani yazmak için Allah aşkına bence yazma.ben o desiğin hocaya tekmkelime etmedim i,kalkmışsın bana hakkına giemişsin yazmışsın bence sen düzeltme mesajı bana yazsan iyi edersin.hani sen bana emri vaki yapmışsın ya.insanın sinirini bozmakta üstünüze yok.
Hanımefendi sakin olun neden heyheyleniyorsunuz biz eses07 ile mehmet öztürkmenden bahsederken doktorumuzdan memnunuz derken bizim paylaşımlarımıza cevap vererek o yorumları yaptınız ben kimsenin kafası karışmasın diye açıklama yapın dedim ama emir vermedim vermem de siz bilirsiniz. Burda herkes umut dünyası bir bilginin peşinde bu yanlış anlaşılmadan dolayı kimse mağdur olmasın dedim o kadar.

Hanımefendi sakin olun neden heyheyleniyorsunuz biz eses07 ile mehmet öztürkmenden bahsederken doktorumuzdan memnunuz derken bizim paylaşımlarımıza cevap vererek o yorumları yaptınız ben kimsenin kafası karışmasın diye açıklama yapın dedim ama emir vermedim vermem de siz bilirsiniz. Burda herkes umut dünyası bir bilginin peşinde bu yanlış anlaşılmadan dolayı kimse mağdur olmasın dedim o kadar.
kızmam sizce normal değil mi.zaten insanlar yazık bu yola başlayıp giriyorlar.sonra sonuç hüsran benim bu 4 5 denemem artık.kşm nedir nasıl biliyorum.açıkca siz de kusura bakmayın ama siz beni yanlış anladınız.ben dedim ki.bu antalya bölgesinde 2 klinik var gisilebilecek biri memorial.diğeri antalya ivf kemal özgür.memorial de mehmet öztürkmen.tonguç bey biri daha varsı.nedeni şu ilgililer.klinik steril temiz hikyemik.embeiyolog çok çok iyi.gebelik oranları yüksek.bsnim desiğim buydu.ama başka bir arkadaşk açıkca beni anladı ve oraya htc yaDığı kişi öztürkmen değil diye yazmış okuduysanız.ben mehmet hocaya açıkca tek kelime etmem.ettiremem de ben ona da gittim muayne oldum.prtamı beğendim.fakat benim durumda ki hastalar antalya bölgesinde boşa zaman harcamasınlar diye de yazdım.yaşı ileri de omup işte yapışıklık hidrosalpenx vb rahatsızlıklar.ben bunlardan bahsettim.ben karaladığım kişi belli.artık ağzıma bile almak istemiyorum o şahsiyet kişiyi de,hatta 2 kişi diyebilirim.sizde kusura bakmayın anlık kızdım ama yani kimse kimseyi kmtülemiyor.gitmeyin boşa zaman harcamayın diyoruz.ama sizin tekrar söylüyorum bahsettiğim hoca ile ilgili zaten bir aorunum yok ve ben ona kontrole de gittim.gidilebilecek en iyi 2 yerdir antalya da.

bakın yine defalarca söylğpyuem ben sizin dediğiniz hoca ile ilgili tek laf etmedim.ojuyun bakın.antalya isimli kullanıcı bile demiş htc dediği kişi ile siİn dediğiniz farklı diye.ama siz farkedemediniz.sorun yok.

Bir magdur da benim galiba gelecek tup bebek merkezinden dolayi. Tavsiye uzerine gittik. Gitmez olaydik. Ne dogru duzgun tahlil istediler ne bilgi verdiler. 1. Kalite emriyolariniz var dediler baskada bisey soylemediler. Kendi kendime tahlil veriyorum bu ilac neden kullanilir diye kendim arastiriyorum. Ne bir aciklama var ne bisey. Hangi Ilaclari nasil kullanacagimi bile hemsire anlatiyor. Neden bunu kullaniyorum sorusuna genellikle su durumlarda bu ilaci veririz cevabi aliyorsun. Senin durumun bu, bu ilac suna iyi gelecek diye bisey yok. Bir kara gurultudur gidiyor. En acisida ne biliyor musunuz transferden sonra mete beyin yuzunu bile gormuyorsunuz. Ustunu 1 saat sonra giyinip kapidan cikip gidiyorsun ne birsey diyen var ne birsey soran. Aaaa unutmadan birde sundan soz edeyim. Lafa gelince istedigin zaman arayabiliyorsun ya, klinigi aradigin zaman hep hemsire ile muhattapsin. Doktora asla baglanamiyorsun. ölüyor olsan ulasamiyorsun. Cep telefonunu ara klinigi arama diyenleri duyar gibiyim. Bende kendi ozel numarasi var mete beyin ne zaman arasam mesgule atiyor hemen arkadan mesaj " toplantidayim ileti yollayiniz ". Yolluyorsun geri donus yok. Ust uste aradigim zamanlardan birinde aradiginiz kisi baska bir gorusme yapiyor yanitini aldim. Hemen yine aradim tekrar ileti mesaji geldi. Sonunda ulastim buyrun durum nedir dedi bende birkac saat once mesaj attim okumussunuzdur ne yapmaliyim dedim ben mesaj okumam bakayim bi dedi yok artikkkk daha nelerrrr :@

Bir magdur da benim galiba gelecek tup bebek merkezinden dolayi. Tavsiye uzerine gittik. Gitmez olaydik. Ne dogru duzgun tahlil istediler ne bilgi verdiler. 1. Kalite emriyolariniz var dediler baskada bisey soylemediler. Kendi kendime tahlil veriyorum bu ilac neden kullanilir diye kendim arastiriyorum. Ne bir aciklama var ne bisey. Hangi Ilaclari nasil kullanacagimi bile hemsire anlatiyor. Neden bunu kullaniyorum sorusuna genellikle su durumlarda bu ilaci veririz cevabi aliyorsun. Senin durumun bu, bu ilac suna iyi gelecek diye bisey yok. Bir kara gurultudur gidiyor. En acisida ne biliyor musunuz transferden sonra mete beyin yuzunu bile gormuyorsunuz. Ustunu 1 saat sonra giyinip kapidan cikip gidiyorsun ne birsey diyen var ne birsey soran. Aaaa unutmadan birde sundan soz edeyim. Lafa gelince istedigin zaman arayabiliyorsun ya, klinigi aradigin zaman hep hemsire ile muhattapsin. Doktora asla baglanamiyorsun. ölüyor olsan ulasamiyorsun. Cep telefonunu ara klinigi arama diyenleri duyar gibiyim. Bende kendi ozel numarasi var mete beyin ne zaman arasam mesgule atiyor hemen arkadan mesaj " toplantidayim ileti yollayiniz ". Yolluyorsun geri donus yok. Ust uste aradigim zamanlardan birinde aradiginiz kisi baska bir gorusme yapiyor yanitini aldim. Hemen yine aradim tekrar ileti mesaji geldi. Sonunda ulastim buyrun durum nedir dedi bende birkac saat once mesaj attim okumussunuzdur ne yapmaliyim dedim ben mesaj okumam bakayim bi dedi yok artikkkk daha nelerrrr :mad:
Mwrhaba bende gelecekde tedavi goruyorum doktorum batu bey ama sizin anlatdiginiz gibi degil cok ilgili hatta kendi ozel tlfndan ariyo beni sunu yp bu tesyi yp diye.

Yani genel olarak gelecek tup bebek merkezi mete bey denilince tuglerim urperiyor. Biraz onceki yazdigim ileti hizli gonderilmis bir iletiydi kusuruma bakmayin o yuzden. Oncelikle Sizede merhabalar. Batu beyden memnun olmaniza gercekten cok sevindim. Cunku biliyorum bu surecte mutlu olmanin ne kadar onemli oldugunu. Bazi zamanlarda bazi kisilerin elektirigi tutmayabilir. Bizimde mete beyle tutmamis olabilir onuda anlayisla karsiliyorum ama emin olun olmayan birseyi sizinle paylasmadim. Yazdigim hersey yasanmis olaylar. Yasarkende hamile kalmayi isteyen birisinin kalbini incitmis birsey. Durup dusunuyorum bazen bu denli hormonlarla ilaclarla yuklu olmasam yinede alinir incinirmiydim diye. O yuzden benimki yasanmis bir olay ve isteyen herkes okuyabilir ve dusuncelerimi degerlendirebilir. Tekrar soyluyorum bir baskasi dunyanin en iyi merkezini orasi secebilir ama bana gore degil. Herkese bu yolda basari diliyorum. Mevlam herkesin yardimcisi olsun cunku annelik kutsal ve biz mevlama annelik icon yalvariyoruz. Insallah herkesi dualari kabul olur.

Merhaba Bayanlar ben Ocak ayında Tıp Fakültesinde tüp bebek yaptırdım. Danışmanları olsun hemşireleri olsun doktorları olsun çok memnun kaldık işleri konusunda hepsi çok bilgililer. ilk İğneme Mehmet SAKINCI ile başladım kontrollerimde Şafak OLGAN ve Murat EKİNCİ de ilgilendi. 10 gün sürdü iğnelerim 12. gün Yumurta toplandı. 3 tane sağlıklı 1. derece yumurtam vardı ama 35 yaş altı olduğum için tek yumurta transfer edildi. Yumurtamın döllendiğini daha hastaneden çıkmadan öğrendim. 3. gün 8 hücreli embriyo transferi yapıldı ancak tutunmadı. bu ilk denememizdi Doktorlarla görüştüğüm de bazen ilk denemede olumlu sonuç alamayabiliyoruz. sonraki denemelerde tutunma oranı daha yüksek dediler hatta 2 ay sonra tekrar gelmemi söylediler ama ben daha kendimi hazır hissetmiyorum. Son bahara kadar beklemeyi düşünüyorum. Belki bu arada normal yolla hamile kalabilirim.

Yani genel olarak gelecek tup bebek merkezi mete bey denilince tuglerim urperiyor. Biraz onceki yazdigim ileti hizli gonderilmis bir iletiydi kusuruma bakmayin o yuzden. Oncelikle Sizede merhabalar. Batu beyden memnun olmaniza gercekten cok sevindim. Cunku biliyorum bu surecte mutlu olmanin ne kadar onemli oldugunu. Bazi zamanlarda bazi kisilerin elektirigi tutmayabilir. Bizimde mete beyle tutmamis olabilir onuda anlayisla karsiliyorum ama emin olun olmayan birseyi sizinle paylasmadim. Yazdigim hersey yasanmis olaylar. Yasarkende hamile kalmayi isteyen birisinin kalbini incitmis birsey. Durup dusunuyorum bazen bu denli hormonlarla ilaclarla yuklu olmasam yinede alinir incinirmiydim diye. O yuzden benimki yasanmis bir olay ve isteyen herkes okuyabilir ve dusuncelerimi degerlendirebilir. Tekrar soyluyorum bir baskasi dunyanin en iyi merkezini orasi secebilir ama bana gore degil. Herkese bu yolda basari diliyorum. Mevlam herkesin yardimcisi olsun cunku annelik kutsal ve biz mevlama annelik icon yalvariyoruz. Insallah herkesi dualari kabul olur.
Yok haklı olabilirsiniz ama Keşke Batu beyle yolunuz kesişseydi bemden bi suru tahlil istedi hatta kansızlıgm var diye transferi iptal etti.8aydir yanina gidiyorum.bir kurus odemedim daha kendisine.yani nasil desem insana para gozuyle bakmiyo.Mete beyi bilemem belki oyleidr ama merkez diyilde doktor soguk olabilir.bide soyle bisey var bizim insanlar hep isim yapmis kisilere gidiyor halbuki onlarin burnu havada oluyo pek onemsemiyor artik.isini bi suru iyi yapan doktorlar var isim yapmamis Batu beyde onlardan biri mesela.inslalah allah golnunuze gore verir ne diyelim

Mwrhaba bende gelecekde tedavi goruyorum doktorum batu bey ama sizin anlatdiginiz gibi degil cok ilgili hatta kendi ozel tlfndan ariyo beni sunu yp bu tesyi yp diye.
batu hocaya lafımız yok zaten iyice okursanız.sorun mete hoca.neyse ben zaten şu işlerimi halledeuim ona gidp yüz yüze ne gerekiyorsa söyleyip o kapıdan dışarı çıkıcam.1 senedir rahimle uğraşan birine sen nasıl kalkıp 2 kez transfer yaparsın yaaaa.yazıklar olsun.ben hala rahimi düzeltemedim.nasıl yaparsın para için mi.senin paran da batsın.para mı herşey.herşey elimde delil.yüzüne sorucam.yine kalkar bana masanın üstünse ki tablo bakın biz yaşları buna göre yapıyoruz bilmem ne.hep aynı kelimeler.allahtan o masasında ki yaş grubunu gösteren bir takvime benzer birşey var.bir de sürekli kongreye gidiyorum der.ben şuan tüekiyeye ilk tüp bebeği getiren adama gidiyorum senin bu rahme asla asla yapılmaz kaç kere histereskopi olduö ve bu dalda da uzman en iyisi diyebilirim.sana yapılmaz diyor ve hala düzelemedim .sen kalk dondurulmuş embriyo dahil transfer yap.yazıklat olsun sana gelecek tüp bebek merkezi

Back
X