Bir magdur da benim galiba gelecek tup bebek merkezinden dolayi. Tavsiye uzerine gittik. Gitmez olaydik. Ne dogru duzgun tahlil istediler ne bilgi verdiler. 1. Kalite emriyolariniz var dediler baskada bisey soylemediler. Kendi kendime tahlil veriyorum bu ilac neden kullanilir diye kendim arastiriyorum. Ne bir aciklama var ne bisey. Hangi Ilaclari nasil kullanacagimi bile hemsire anlatiyor. Neden bunu kullaniyorum sorusuna genellikle su durumlarda bu ilaci veririz cevabi aliyorsun. Senin durumun bu, bu ilac suna iyi gelecek diye bisey yok. Bir kara gurultudur gidiyor. En acisida ne biliyor musunuz transferden sonra mete beyin yuzunu bile gormuyorsunuz. Ustunu 1 saat sonra giyinip kapidan cikip gidiyorsun ne birsey diyen var ne birsey soran. Aaaa unutmadan birde sundan soz edeyim. Lafa gelince istedigin zaman arayabiliyorsun ya, klinigi aradigin zaman hep hemsire ile muhattapsin. Doktora asla baglanamiyorsun. ölüyor olsan ulasamiyorsun. Cep telefonunu ara klinigi arama diyenleri duyar gibiyim. Bende kendi ozel numarasi var mete beyin ne zaman arasam mesgule atiyor hemen arkadan mesaj " toplantidayim ileti yollayiniz ". Yolluyorsun geri donus yok. Ust uste aradigim zamanlardan birinde aradiginiz kisi baska bir gorusme yapiyor yanitini aldim. Hemen yine aradim tekrar ileti mesaji geldi. Sonunda ulastim buyrun durum nedir dedi bende birkac saat once mesaj attim okumussunuzdur ne yapmaliyim dedim ben mesaj okumam bakayim bi dedi yok artikkkk daha nelerrrr