Aöf vs Auzef Yönetim Bilişim Sistemleri

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.158
8.790
358
Proglamlama öğrenmek için YBS'yi bu iki okuldan hangisinde okumamı tavsiye edersiniz? Normalde programlama ile ilişkili bir mühendislikte okuyorum, bölümümde kendimi geliştirmek için bu dalda Açık Öğretim Fakültesi'ne kaydolmaya karar verdim. Dersler açısından Auzef'i daha çok sevdim ama 2 yıl önce açılmış ve Auzef'in sistemi nasıl bilmiyorum.

her ikisinde de kaydim oldu, aof daha eski bir sistem oldugundan ders kaynaklari, app'i vs daha guzel..

auzef'te ise bence sinavlar daha kolay ve istanbul universitesi neticede.. ben olsam auzefi secerim. basarilar dilerim :)

Auzef bence de pişmanlık sorular o kadar zor ki yani iğnenin deliğini değil deliğinin de içini soruyorlar o kadar zor AÖF de çan eğrisi var mı bilmiyorum ama auzef de çok sağlam çan eğrisi var

Ybsnin derslerine ben de baktim da programlamayla pek alakasi yoktu. Bilgisayar programcılığı veya web tasarim ve kodlama bolumu daha mantikli gelmisti bana

Auzef bence de pişmanlık sorular o kadar zor ki yani iğnenin deliğini değil deliğinin de içini soruyorlar o kadar zor AÖF de çan eğrisi var mı bilmiyorum ama auzef de çok sağlam çan eğrisi var
Evet aöf de var can egrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…